Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veće Sale...

Pojavljivao sam se ono...svaku drugu noć...Nerviralo me ono kada mi ispod avatara stoji ono...C 1...Sada je nestalo pa me malo eto...

A neću dugo. Najdalje do 1 sat jer moram ustati na sabajle barem u 7,30 jer moram ono....u posetu burazeru. Izdržava neku prekrćšajnu kaznu od deset dana jer nije hteo da im plati 10.000 dinara. To mu je neki saobraćajni prekršaj negde u Beogradu od pre 4 godine.

што им није бежао, ја сам успео 2 године бежаније и сад сам миран, мирно отварам врата када неко звони
а први пут због појаса сам ишао код судије да се уредно пријавим за бајбокану хахахаха

Ma video sam da si bila zauzeta pisanjem malo ozbiljnijih postova dole na temama.

Veće Gogi...

vil2_calins.gif

Zdravo Jeroh :zag:
Pa red je i ja nešto malo ozbiljnije da napišem o veri mada me mnogi prozivaju da nisam vernik jer ne pročitah Bibliju.

што им није бежао, ја сам успео 2 године бежаније и сад сам миран, мирно отварам врата када неко звони
а први пут због појаса сам ишао код судије да се уредно пријавим за бајбокану хахахаха

U Užicu nije to lako izvodljivo...mislim to...beganija...Zna se gde mju je mesto stanovanja gde radi...tako da je to malo nemoguća misija. A fazon je u tome što nisu očekivali od nekog ko do tada nikada ni prekršajno nije kažnjen da neće platiti tu kaznu i izabrati destak dana izležavanja u prekršajcima. A koji je to paradoks. Država će samo imati dodatni rashod jer će mu morati dati i neka tri obroka. A može da se izležava, gleda TV, ima grejanje i tako.
Crnjak od humora.

U Užicu nije to lako izvodljivo...mislim to...beganija...Zna se gde mju je mesto stanovanja gde radi...tako da je to malo nemoguća misija. A fazon je u tome što nisu očekivali od nekog ko do tada nikada ni prekršajno nije kažnjen da neće platiti tu kaznu i izabrati destak dana izležavanja u prekršajcima. A koji je to paradoks. Država će samo imati dodatni rashod jer će mu morati dati i neka tri obroka. A može da se izležava, gleda TV, ima grejanje i tako.
Crnjak od humora.
, један колега ми причао да је на листи за чекање хахаха не знам да л се зезао или има и тих ствари, углавном у овој нашој земљи је изгледа све могуће.

- - - - - - - - - -

----------------QUOTE]

о поздрав стрејнџеру добро дошао у овај бирцуз

, један колега ми причао да је на листи за чекање хахаха не знам да л се зезао или има и тих ствари, углавном у овој нашој земљи је изгледа све могуће.

- - - - - - - - - -

----------------QUOTE]

о поздрав стрејнџеру добро дошао у овај бирцуз

U Srbiji to jos uvek ne ide na rekord, pa im se moze i da prave prekrsaje i da odmaraju u prdekanama, super im je to.

Pa nisi li ti napisao biser dole na temi kada si tvrdio da je Isus božiji sin i da to piše i u Kuranu...Kako čoveće napisa takvu nebulozu...Edukuj se malo da pored Kurana ima i ono Tevrata a i ono kitaba a i ono Zebura a i ono indjil...A šta je šta od svega toga ...da te ne smaram.

Pogresno citas Jeroh, po Islamu Isus je samo poslanik,a po Jevandjeljima je Boziji sin, Jedinorodni, mada Bog ima mnogo vise sinova.
Odavno sam se edukovao, nego drugi imaju probleme takve ideologije.
U Kuranu pise da muslimani treba da citaju i Tevrot i Indzil, jer im tako je odredio Gospodar.

- - - - - - - - - -

U Srbiji to jos uvek ne ide na rekord, pa im se moze i da prave prekrsaje i da odmaraju u prdekanama, super im je to.

има опција друштвено користан радz:mrgreen:

Pogresno citas Jeroh, po Islamu Isus je samo poslanik,a po Jevandjeljima je Boziji sin, Jedinorodni, mada Bog ima mnogo vise sinova.
Odavno sam se edukovao, nego drugi imaju probleme takve ideologije.
U Kuranu pise da muslimani treba da citaju i Tevrot i Indzil, jer im tako je odredio Gospodar.

Nisam pogrešno pročitao ali...hajde neka ti bude...A u vezi indjila edukuj se malo u vezi onog Jevandjelja po Barnabi koje je svetinja za učenje Kurana...nemam pojma zašto...:hahaha1:

No ovo je ipak kafana...

I tako. To bi bilo to.

Uvaženim sagovornicima ću kazati laku noć poželevši svima da sanjaju one zbog kojih se vredi probuditi. z:poz:

Laku noć Jeroh i sanjaj i ti nekoga ko ti je srcu drag :cao:

Da ne zaspem sa greh:heart:
rakija_sljivovica_burence_slivovitz.jpg

:poklon: za dobre ljude :D

Vidiš da gosti polako odlaze treba da se ja obeznanim od ovoga :D
Još će pomisliti i da sam alkoholičarka :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back