Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devedesetih kad sam išla nije bilo uopšte kultivisano, ne verujem ni da je sad previše, a opet, bilo je IN, mada ne za Pink ekipu, jerbo ima svih mogućih živuljki uključujući i poskoke, ranč ribe na koje kad staneš u pličaku, a svuda je plićak, od bola satima vidiš sve zvezde....I nema gde od peska da nabadaju sa štiklerajima a milioni komaraca će im izbuše silikone...a od muzike se sluša rock i alternativa, i poneki rave je bio...ne verujem da se mnogo izmenilo...

moja muška "frendica" je obavezan na tom fensi mestu...kaže da ima puno raje iz inostranstva i da nije frka prema gej populaciji

где сте мачкице љуби вас чика сале

oo čika salenzi :heart:

inače, ja "jako verujem" u ćoroskop i lepo mi piše da ću se patosirati od zaljubljenosti-da neću znati šta me snašlo z:cry:

nešto mi tu ne štima...ali ae da vidimo i to čudo :)

moja muška "frendica" je obavezan na tom fensi mestu...kaže da ima puno raje iz inostranstva i da nije frka prema gej populaciji

oo čika salenzi :heart:

inače, ja "jako verujem" u ćoroskop i lepo mi piše da ću se patosirati od zaljubljenosti-da neću znati šta me snašlo z:cry:

nešto mi tu ne štima...ali ae da vidimo i to čudo :)
kaž ti ljubim te svojoj Agi šta si u ''KOROSTORPU'' (tako je baba mog druga zvala horoskop), ne moraš da veruješ, verujem zato ja za obadve :zcepanje::zag:
a dal ćeš se zaljubiti može da se vidi samo u onom ličnom - natalu i to ne uvek, a u ovima sa neta i novina bulazne idiotluke uglavnom...

Poslednja izmena:
agi :zeek::pljus:

ti mu ga daješ po cigarama :ljutko:

jel znaeš da će tvoja bjuti
da pretrpi
sodomu i gomoru
neće niki da te skrpi
ni plastiqa ni silikoni
kad ti djeram zaškripi
a obrću se milioni
na zavisne morone
koji krdžu udišu i sve
u sebi i oko sebe urnišu :rtfm:

и овде нешто падуцка, њесра време
а ето ја би волео да побели на земљи, не осети зимску идилу ове зимеz:D
pa u ''belom'' gradu nije sneg baš idiličan jer se zaledi i onda svaki dan ljudi padaju i lome se...i nije beo nego crn...bar kod nas u centru....idila je u prirodi...

- - - - - - - - - -

nervoza se ubiva sexom...i..gde škripi? :)
a pa takva sam rođena...nije to ta vrsta nervoze....
najlepša je pljuga posle sexa....no i dalje je štetna

kaž ti ljubim te svojoj Agi šta si u ''KOROSTORPU'' (tako je baba mog druga zvala horoskop), ne moraš da veruješ, verujem zato ja za obadve :zcepanje::zag:
a dal ćeš se zaljubiti može da se vidi samo u onom ličnom - natalu i to ne uvek, a u ovima sa neta i novina bulazne idiotluke uglavnom...

bliz-law

e sad...saće da me pitaš a koji je datum..a koja godina...a u koliko sati

a to je tak suFtilna tema, ako ti to kažem moratju te ucmeqam :hahaha: :cmok2:

pa u ''belom'' gradu nije sneg baš idiličan jer se zaledi i onda svaki dan ljudi padaju i lome se...i nije beo nego crn...bar kod nas u centru....idila je u prirodi...

- - - - - - - - - -

a pa takva sam rođena...nije to ta vrsta nervoze....
najlepša je pljuga posle sexa....no i dalje je štetna

samo ako i darling duvani...inače kandi iz usta kao iz kontejnera :(

a koža i znoj-da te bog sačuva :(

nemo se ljootiš, ali istina je brezobrazno tačna :(

у ком делу града је лепо када је снега - дедиње, кошутњак...?
pa otprilike gde ima šume a nema saobraćaja....i kod mene u parku je lepo, al čim malo mrdneš ono il led il bljuzgavica il ledenice koje padaju sa krovova i ubijaju nekog svake godine... ko dete sam se radovala snegu onoliko, al tad su manje ulice bile zatvorene za saobraćaj, dole postavljena mreža a mi smo se sankali...

bliz-law

e sad...saće da me pitaš a koji je datum..a koja godina...a u koliko sati

a to je tak suFtilna tema, ako ti to kažem moratju te ucmeqam :hahaha: :cmok2:
htedoh da te pitam dal si Lav jer je samo on pravi Her Majesty, al i kao podznak je veoma jak....udata sam za jednog Lava....
neću pitam, i ovo mi je O.K. ne volim ja da preterano o tome pričam, ovo sam pitala zbog sebe....

- - - - - - - - - -

eve nas...Tolka mi utiče na svest i savest pa odlažem odlazak po nikotinske štapiće...

ako imaš "nauku" iza sebe, nije frka za elemente koji nedostaju
mada, slabo da ja verujem u planete...(iako mi Satirn život izeda)
samo use i u svoje kljuse...toliko su mi koječega "predvideli"..da sam od svih "šansi"
ucveljeta "udovica" - nepoljubljena (skoro) :hahaha:

ako imaš "nauku" iza sebe, nije frka za elemente koji nedostaju
mada, slabo da ja verujem u planete...(iako mi Satirn život izeda)
samo use i u svoje kljuse...toliko su mi koječega "predvideli"..da sam od svih "šansi"
ucveljeta "udovica" - nepoljubljena (skoro) :hahaha:
Astrologija daje samo potencijale koji ne moraju baš uvek da se ispolje....ali ima i dosta poklapanja....zavisi kako se posmatra...ni ja slepo ne verujem, daleko od toga...a Saturn i služi da bi nas izeo...to mu je svrha...da uči i muči....

- - - - - - - - - -

Haha pa sto?

Nemoj sada da ja citiram onaj popularni deo iz Biblije...

Mojsije 1:29 Bog je zatim rekao: “Evo, dajem vam sve bilje koje nosi sjeme, po svoj zemlji, i sve drveće s plodovima u kojima je sjeme...

Dakle moze sve... :lol:
može....al nije rekao da je sve zdravo....a meni Tolka više prodrma svest nego Biblija....

agi..puši ali najkvalitetnije..ja sam duvanila preko dve decenije po 3 pakle Dadvidova (već i vrapci znaju priču)

ni jedna druga cigareta mi nije bila zadovoljstvo..sve su smrdele...
.kada sam bankrotirala-
("otišla" cela garsonjera na duvan), prestala sam da duvanim., bez bilo kakvih posledica(nervoze, gojaznost i sl).i tako već 10 god

naravoučenije: samo best kvalitet u svemu i ako može umereno-da duže traje :)

može....al nije rekao da je sve zdravo....a meni Tolka više prodrma svest nego Biblija....

Pa da nije zdravo, Bog to ne bi preporucio... ;)

Naravno da postoji i cetat i protiv toga, samo ljudi slabo citaju Bibliju pa ne znaju... Ja znam, ali necu da kazem! :p

Ma OK je js sve to, vecini pravoslavaca su recimo, bitniji sveti oci bego sama Biblija... ;) Svako ima pravo da odlucuje za sebe... ;) :)

- - - - - - - - - -

agi..puši ali najkvalitetnije..ja sam duvanila preko dve decenije po 3 pakle Dadvidova (već i vrapci znaju priču)

ni jedna druga cigareta mi nije bila zadovoljstvo..sve su smrdele...
.kada sam bankrotirala-
("otišla" cela garsonjera na duvan), prestala sam da duvanim., bez bilo kakvih posledica(nervoze, gojaznost i sl).i tako već 10 god

naravoučenije: samo best kvalitet u svemu i ako može umereno-da duže traje :)

Znaci od droge samo kokain? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back