Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nećemo ovde o njegovm idolu Viliamu Branhamu...

Ipak je ovo samo kafana...

Nisam pogrešno pročitao ali...hajde neka ti bude...A u vezi indjila edukuj se malo u vezi onog Jevandjelja po Barnabi koje je svetinja za učenje Kurana...nemam pojma zašto...:hahaha1:

No ovo je ipak kafana...

Pa jeste kafana, ali ti si pisao ovo i potencirao, nisam ja prvi zapoceo, pominjes idolopoklonstvo, pa pogresno razumevanje tudjih reci, a ne mojih.Izvinjavam se, treba ovde slusati muziku,a o veri na drugim temama.

Poslednja izmena:
Ovo je metal :lol:

Zelim vam lepo vece :bye:
Pesma za agatu i sve ostale koji vole stariji rok.

Ja više volim nemetale, meso na primer i tako to. :lol:

- - - - - - - - - -

konj se ne kroti, sa njim se sprijateljuje...uvek navijam da zbaci ljude...he he he
meni je konj simbol slobode....

Ja krotim krave. A one besneeeee. I jednog bika krotim a neda se. DržU ga ko belog medveda u zaštiti. :sad2:

Ja više volim nemetale, meso na primer i tako to. :lol:

- - - - - - - - - -

Ja krotim krave. A one besneeeee. I jednog bika krotim a neda se. DržU ga ko belog medveda u zaštiti. :sad2:
meni je stvarno jednom legao na Adi Bojani bik pred vrata bungalova noću da preživa....i nisam mogla 45 minuta da izađem.....jer je bio veliki crni ša vrlo špicastim rogovima, ko iz koride....a i brz je...a na Adi Bojani nema drveća....

Što nisi pozvala telefonom komšiju da mu dovede kravu. Da vidiš kako bi pojurio za njom :lol:
pa zato je i bio agresivan jer su mu krava i tele ležali u neposrednoj blizini...
nema tamo komšija...samo bungalovi sa turistima...a retki meštani puste noću te krave pa one idu kuda im je volja...nekako sam se skapirala sa bikom i pustio me je na kraju...al bilo je čim mu se primaknem, počne da kopa nogom i da huče kroz nozdrve...nije zezanje...

Poslednja izmena:
otkud bikovi na Adi Bojani?..zar to nije kultivisano ogradjeno fensi mesto, da ne kažem odmaralište "mrzitelja" odeće?

Dobro veče, evribadi .)
devedesetih kad sam išla nije bilo uopšte kultivisano, ne verujem ni da je sad previše, a opet, bilo je IN, mada ne za Pink ekipu, jerbo ima svih mogućih živuljki uključujući i poskoke, ranč ribe na koje kad staneš u pličaku, a svuda je plićak, od bola satima vidiš sve zvezde....I nema gde od peska da nabadaju sa štiklerajima a milioni komaraca će im izbuše silikone...a od muzike se sluša rock i alternativa, i poneki rave je bio...ne verujem da se mnogo izmenilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back