jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nisu sviSrbi samo gofna u toj septičkoj jami...malo blaže zvuči...
- - - - - - - - - -
Dakle, neki su se već...integrisali...![]()
то се изгледа тамо научава
Jeroh ti ne da si profajler i dezirni analiticar vec si i dzentlmen..
Idemo u Pariz....
![]()
ма не схватамо ми те европско - унијске вредности, нисмо ми видели кембриџето се изгледа тамо научава
![]()
Nema tih evro unijskih vrednosti zbog kojih bih mogao otići iz zemlje u kojoj živim, u kojoj imam prijatelje a koja prijateljstva traju preko 40 godina, gde imam komšije koji su mi decenijama kao rod.

знаш ли колико мостова има у паризу и како се зову бродићи који крстаре сеном![]()
Jeroh ti ne da si profajler i dezirni analiticar vec si i dzentlmen..
Kako nije žrtva, šta lupaš?Pa da...žrtva NATO bombardovaja nije ni trogodišnja Milica Rakić koju je geler NATO bombe ubio na noši...
Nije valjda da ste usrali motku?па кад се ми балканске сељачине доватимо усране мотке![]()

живео тамо једно време (париз) и схватио да тамо људи немај дух док ова стока овде има
пошто су напреднији од нас вероватно је еволуција у питању, тамо су еволуирали у хомороботикус![]()
живео тамо једно време (париз) и схватио да тамо људи немај дух док ова стока овде има
пошто су напреднији од нас вероватно је еволуција у питању, тамо су еволуирали у хомороботикус![]()
Pa naravno da ne bi mogao. U svet odlaze mladi pametni (nažalost).Nema tih evro unijskih vrednosti zbog kojih bih mogao otići iz zemlje u kojoj živim, u kojoj imam prijatelje a koja prijateljstva traju preko 40 godina, gde imam komšije koji su mi decenijama kao rod.
...kalibra jednog Drecuna ili Lažanjskog.
Ne, ovde se nikad nista nece promeniti jer Srbi jesu stoka.
Kako nije žrtva, šta lupaš?
Pa naravno da ne bi mogao. U svet odlaze mladi pametni (nažalost).
Ovde će da ostanu stari i nedovoljno pametni.
пуно
лаку ноћ одох на спавање![]()
Dobro sam pročitao, ako treba ponovo da te citiram...A da se vratiš unatrag i pokušaš koliko toliko pažljivo pročitati zašto sam to napisao...možda češ uspeti i shvatiti...
Neki su pisali da gofna u Srbiji nisu žrtve...da ti malo pomognem...
U kom su zabranu tebe navatali? Ti misliš da je karta problem zato što ne može da se ode u druge zemlje, ili se praviš blesav? Ili još gore ako se ne praviš.Pa zar si još ovde...šta čekaš ...hočeš da ti ja kupim avio kartu za bilo koju zemlju...
Dobro sam pročitao, ako treba ponovo da te citiram...
Po tebi je znači je pokojna MILICA *****, iz konteksta se to zaključuje s obzirom da kažeš da nije žrtva.
овако стоје ствари
бомбардовање од стране уса и еу.
Тадашња актуелна власт је проценила да је реч о око 100 милијарди долара, док је Г17, тадашња група од седамнаест независних економиста (касније део политичке опозиције актуелној власти), проценила је на 29,6 милијарди долара.
+ еколошка катастрофа + одузимање 15% територије, а ми ћемо и даље да се извињавамо ђури што нас је тукао
]људске жртве нема потребе ни спомињати јер ипак су то само гофна
али зато и даље ћемо се извињавати
није тешко бити фин[/B]
Gofna nikada nisu žrtve.
Pa da...žrtva NATO bombardovaja nije ni trogodišnja Milica Rakić koju je geler NATO bombe ubio na noši..

Nije zajedljivost nego izražavanje na preskok, pa ispalo nejasno.Nisam mogao odkulirati ovu tvoju zajedljivost. Kaza li ti to da studenti ne moraju gacati do fakulteta jer sva ona predavanja, polaganje ispita i slično mogu obaviti mejlom. I naravno da se sa brda vidi drugačije. Sa brda se nekako vidi da se studiraje ne može obaviti ono savrmeno ...mejlom...

Pojma nemam zašto si mi ovako odgovorio na moju primedbu koja je glasila "Gofna nikada nisu žrtve."Pa da...žrtva NATO bombardovaja nije ni trogodišnja Milica Rakić koju je geler NATO bombe ubio na noši...

Ne izgleda. Sada sam siguran da si ti vrhunski stručnjak za integrisanje gofana...i tu integraciju verovatno radiš ručno...zbog umetničkog dojma...
Malo preteruješ ali ...od sada ćemo se čerati...
Sada vidim da je u pitanju dubok nesporazum. Ja mislim da čovek može ostati čovek (i da obično ostane čovek) čak i kada ga nateraju da živi u septičkoj jami. Ti si izgleda sklon da poveruješ da je sav sadržaj takvog objekta isti. A nije.Nije politika ono kada ti u kontekstu Srbije kao septičke jame prepune gofana koja plivijau po njoj kaza da se ta gofna integrišu a da neka od tih gofana imaju svoju užu specijalnost znanja. To je na površinu isplivala tvoja podmuklost ali uvijena u ambalažu. Ali hebiga, vreme je da ti se to kaže. Koliko da ne budeš u pogrešnom uverenju da nekoga ono...u zdrav mozak...a on onako gofnav pa još na brdu...nema pojma.