Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nemačka je sva onako...savremena...I zamisli sada da nečija deca odrastaju tako što na ulici gledaju čike kako se ljube i drže za rukice...

- - - - - - - - - -

Grešiš...pederski brakovi su u Nemačkoj legalni...Nisu potrebni...Nemački izvori...da bi se to znalo...

I zamisli sada da necija deca odrastaju tako sto na ulici gledaju cike koje setaju polugole maloletnice u dzipovima I na splavovima, da neciju decu na pesackom prelazu ubiju likovi u bembarama bez vozacke dozvole, zamisli svako peto dete u Srbiji koje je seksualno zlostavljano, svako trece dete koje je u Srbiji psihicki zlostavljano jer gleda kako otac bije majku, dete koje je maltretirano od grandovskih vrsnjaka jer slusa normalnu muziku I nije obuceno u trenerku I patike, dete koje nema perspektivu zaposlenja I osamostaljivanja, 53% dece koje ima za cilj da pobegne odavde negde gde ce biti cenjeno...

Lepa pesma....

Ma, crnci su super.... Jesu se namucili, al ih je Bog blagoslovio divnim darovima.

Za muziku, sport ~~~

Scecina, pises , a ne znas sta pises.Ne znas ko su crnci, ono sto znas je prosecnost.U USA afroamericki crnci su Neradnici, najvise primaju socijalnu pomoc, Bezobrazni, Arogantni, diluju drogu, najvise ih ima u bandama.Muziku koju svet slusa je potekla od crnaca.Rok, Hip-hop, Repovanje, i slicno je sve crnacki izum.Najvise streme da imaju belu zenu pored sebe, to im je San, bela kola, belo odelo, belo i samo belo, razmisli zasto?Sou biznis je druga prica, a ono nekadasnje ropstvo je gotova prica.Crnci koji dolaze iz Etiopije, Sudana, Somalije, su potpuna Druga prica, kulturni, pismeni, i trude se da zive normalan zivot, kao i svi drugi ljudi.
Toliko iz crnacke istorije, bez da ih vredjam i ne postujem .

Ma nemačka je sva onako...savremena...I zamisli sada da nečija deca odrastaju tako što na ulici gledaju čike kako se ljube i drže za rukice...

- - - - - - - - - -

Grešiš...pederski brakovi su u Nemačkoj legalni...Nisu potrebni...Nemački izvori...da bi se to znalo...

I zamisli sada da necija deca odrastaju tako sto na ulici gledaju cike koje setaju polugole maloletnice u dzipovima I na splavovima, da neciju decu na pesackom prelazu ubiju likovi u bembarama bez vozacke dozvole, zamisli svako peto dete u Srbiji koje je seksualno zlostavljano, svako trece dete koje je u Srbiji psihicki zlostavljano jer gleda kako otac bije majku, dete koje je maltretirano od grandovskih vrsnjaka jer slusa normalnu muziku I nije obuceno u trenerku I patike, dete koje nema perspektivu zaposlenja I osamostaljivanja, 53% dece koje ima za cilj da pobegne odavde negde gde ce biti cenjeno...

Sve sto nije Normalno, pocinje da biva normalno, jer su takva vremena.

Problem Srbije,a i ostalih zemalja , gde se takodje to isto i slicno desava, je u problemu Edukacije i Obrazovanja, i Vaspitanja.Onaj ko ne zivi u emigraciji, ne zna sta se sve desava u "demokratskim" drustvima, sem onoga sto se vidi na TV, ili cuje od svojih.Tek kada se uveri sopstvenim ocima, onda shvati da je ceo svet Isti, gde god da jeste,Zlo vlada planetom, kao sto je i predvidjeno u poslednjim vremenima.
Ali, svako ima prava da bira gde ce mu zivot biti laksi, ali neka nikda se ne zaboravi da :Sunce tudjeg neba nece Vas grejati;
Ko razume , shvati ce.

plp,
rekla sam da su talentovani za muziku i sport.

I ne nameci mi neki kontekst o kome nisam pricala.

U cemu su Talentovani?
Sto se tice sporta, preovladavaju u Boksu, Ragbiju, Kosarci,i Atletici, a to je za tvoje obavestenje, zbog anatomije tela, jer kod njih rade misici, drugacije nego kod ostalih.
Sto se tice muzike, Blus i Dzes, su potekli od starih vremena, kada su bili robovi i Spomen je na to,a sve ostalo je "bolest" sadanjice.
Da li mozes da zamislis decu u USA koji Repuju, i od tog Zaglupljivanja, bolje Nista ne znaju.
Zamolio bih te da ne kometraises, jer mi nije nijedna druga namera, vec da skrenem paznju javnosti, kada si vec pomenula crnce.
Toliko, svako dobro.

Naravno da cu da komentarisem.

Belci ne mogu da pevaju kao crnci, i nemaju ritma kao crnci..... Crnci talodje imaju bolji sluh, u proseku.
Pa neka je i do gradje, izdrzljiviji su... A sto se tice kulture to im je posledica vekovnog ropstva, za koje su opet belci krivi.

Mislim da si pod utiskom te lose klase u Americi.... Ipak njihova nekultura nema veze talentom.

Naravno da cu da komentarisem.

Belci ne mogu da pevaju kao crnci, i nemaju ritma kao crnci..... Crnci talodje imaju bolji sluh, u proseku.
Pa neka je i do gradje, izdrzljiviji su... A sto se tice kulture to im je posledica vekovnog ropstva, za koje su opet belci krivi.

Mislim da si pod utiskom te lose klase u Americi.... Ipak njihova nekultura nema veze talentom.

O ukusima ne vredi raspravljati, konkretno ih ne slusam i ne zanimaju me, jer to se zove Idolopoklonstvo.Slusam samo Instrumental.Nekulturni su i belci, nista novo, u ovome svetu.Svaki Covek moze biti i Kulturan i Nekulturan, zavisi od okolonosti.
Ja nisam ni pod kakvim utiscima lose klase, zive pored mene i radimo u istoj kompaniji.
A ti i dalje nastavi da se bavis Idolopoklonickim referencama, to je inace Vrlina adventista.

Neka ide svako ko može i ko ima kud i kako.

U Srbiji su sad takva vremena da joj je i Bosna na Zapadu.

Dobar vam prvi radni dan u nedelji...

kafica

coffe_bad_breath_xlarge.jpeg

Piše se svašta ....

Ja ću Serpentu poželeti srećan put, sa željom da ostvari svoje snove. "Rodna gruda" je tamo gde se najbolje osećamo.

Moj sin je sinoć doputovao na raspust, i veoma je zadovoljan kako se uklopio. Prezadovoljan je uslovima školovanja, smeštajem, ljudima ....
Nije zadovoljan činjenicom da ga jedan beogradski fakultet nije udostojio odgovora već 2,5 meseca, iako je rok za odgovor nedelju dana, i iako je više puta poslao mejl i zvao telefonom.

Dobar dan, parohijo.

Борка, човек увек, само и једино пише о себи.

Jahšta, prosto ne mogu da zamislim te frustracije... kad mali Hans sedne u svoju novi Porše koji mu je tata zubar kupio za 18-ti rođendan, kakav stres i duševni bol doživi kad vidi čike kako se drže za ručice...

mis'im nači emotivni ožiljci do kraja života ako ne i duže

Pa šta ima veze, znam čoveka kome je deda Slovenac, otac Hrvat, majka Srpkinja, on sebe ipak smatra Srbinom, i tako se i ponaša.

Нисам рекао да нема право да са изјашњава како год жели...:p ...... али, ипак...... мислим..... кхм......:rumenko:
могу и ја да се изјасним као Кинез..... али, мислим.... кхм...... :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back