Strigoi
Elita
- Poruka
- 24.039
A da...U nemačkoj nema ''čika'' i polugolih sponzoruša i nema luksuznih djipova i luksnuznih kafića...o čemu ti pričaš...U Nemačkoj se nedešavaju saobraćajne nesreće...kao recimo ...ovde...tamo nema tatinih sinova koji voze bez dozvole...o čemu ti pričaš...
U Nemačkoj nema... nasilja u porodici...
- - - - - - - - - -
Rodna gruda je tamo gde je čovek rodjen i gde mu preci počivaju. A malo mi nije jasno zadovoljstvo tvog sina tamo negde u kontekstu sa nezadovoljstvom jednim beogradskim fakultetom...Nije valjda da bi on želeo da studira istovremeno i tamo negde a i ovde...
A šta misliš da li bi sin dobio odgovor da je lično otišao na fakultet i pitao...umesto slanja mejlova i pozivanja telefonom...
Opet nisi shvatio. Nigde u postu nisam pomenuo Nemacku, sto tebe nije omelo da po obicaju promasis poentu. Hteo sam da ukazem na to da je mnogo, mnogo, mnogo veci problem zlostavljanje, seksualno, fizicko I psihicko I alkoholizam u takozvanim normalnim porodicama od gej brakova. Kakav zivot moze da ocekuje dete koje je seksualno zlostavljano od hetero roditelja, koje svakodnevno gleda kako pijani otac bije majku? Pored teskih psihickih traumi cije lecenje zahteva godine psihoterapije takvo detinjstvo najcesce uzrokuje da dete u svom porodicnom zivotu ponavlja matricu koju je gledalo, odnosno I samo postaje nasilnik. No, logicno je da je gej brak veci problem od toga svega u zemlji u kojoj se za seksualno zlostavljanje dece dobija do pet godina.
Ako nisi primetio, svaki fakultet ima svoj kontakt telefon, kontakt adresu, kontakt sajt, kontakt mail I kontakt telefon. Iza svih tih kontakata sede sluzbenici/e kojima je POSAO da odgovaraju na upite zainteresovanih strana. POSAO za koji su PLACENI. Dakle nema sta on da licno odlazi tzmo, vec je duznost zaposlenih da rade posao za koji su placeni. Ali ne, svaka gegula koja je sisla sa ko zna kog brda sa paklenom namerom da makar jednom u zivotu bude nekakav baja, makar iza saltera ili telefona, smatra da nema obavezu da radi svoj posao. Nista cudno u zemlji u kojoj jedna Petnica mora SAMA da prosi donacije okolo kako bi opstala umesto da je drzava finansira I ispunjava sve potrebe kao rasadniku najboljeg sto ova zemlja ima. Nazalost, taj najbolji deo ne vidi svoju buducnost ovde, iz svima poznatih razloga.
Sto kaze moj prijatelj, zaposlen u jednom velikom drzavnom sistemu, sto ne dodju svabe pa pcnu da streljaju...

da znas,sad me podseti pa da pitam- Scecina da nisi ti Rumunka? Imas takve crte lica,kosu,oci...