- Poruka
- 77.749
Stoji da su ono...obdareni...a gotiviš crnu obdarenost...![]()
ма само да проба ову ћирилску не би јој падало на памет црначку обдареност
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoji da su ono...obdareni...a gotiviš crnu obdarenost...![]()
Tako da preporucujem svakom ko se oseca malo konfuzno ili nemirno, a ne vidi uzrok toga...
da promeni muziku koju slusa, i vidi kakve ce rezultate to doneti ^^
SDG, pripremam Amazing Grace da pevam u crkvi sa jednom pevacicom... za koju subotu
U dva glasa... Bice lepo ^^

jerohinac, ne vredjaj...
Ja bas volim da procitam stihove koje SDG okaci.
A ti svako vece kad pises ovde zavrsis o temi koja nije za kafanu na Religiji..jel nije tako ?
Tako su meni pricali kad sam setao rota...bolje setaj devojku nego kera. Ja njima, 'bo ti ker mater koja te okotila. Klasican recepAt iz seljacke apAteke, nadjes decka ili devojku I svi problemi reseni. Ali bozsacuvaj da ih pitas, a ako decko nadje decka ili devojka nadje devojku, e tu odmah nastupa pravedni pra'oslavni bes potaknut zdravim patrijarhalnim moralom koji fizicki zlostavlja svaku trecu zenu u Svrbiji.

Ne citas pazljivo. Gogilli je ne-prijavljacica))))
Ona ne prijavljujeTo je njen rezon.
Ja prijavim, ako nije fer prema nekom ^^
Eto, o tome pricam......
Svako vece upravo ti obrnes temu ovde na sex,
a stihovi iz Biblije ti smetaju![]()

))))
ма само да проба ову ћирилску не би јој падало на памет црначку обдареност

Niko me ne plaća!
Volim da delim istinu o našem dragom Spasitelju Isusu Hristu. Voleo bih da svi vi prihvatite Isusa Hrista u svoje srce i da mu budete odani.
Šta se sekiraš, ti ideš u Nemačku a tamo nema pedofila ali ima pedera, lezbača, ebiga napredna zemlja
Ajd srećan put![]()

Nemoj da me ucis.
Izvore na nemackom ne mozes da procitas, jer nemacki ne znas.

A uskoro će i ovako nešto
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ima-ne-smeta-incest-Ljubi-brata-kao-muza-svog
Srećan put Serpent, želim ti da stvarno tamo odeš, da ne ispadne da smo te džabe ispraćali![]()
A uskoro će i ovako nešto
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ima-ne-smeta-incest-Ljubi-brata-kao-muza-svog
Srećan put Serpent, želim ti da stvarno tamo odeš, da ne ispadne da smo te džabe ispraćali![]()
Nemoj da me ucis.
Izvore na nemackom ne mozes da procitas, jer nemacki ne znas.