jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
To se dokazuje primerima. Ne diskusijom. Aj nekom drugom prilikom. Moram da idem.![]()
Laku noć Ilke...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se dokazuje primerima. Ne diskusijom. Aj nekom drugom prilikom. Moram da idem.![]()

Šta mislite o ovom....
![]()
Počeću da ti zavidim...kako je tebi malo potrebno da budeš...veoma srećan...napišeš nemaš veze i ..bude dovoljno...
Ako je istina ono što sam negde zapazio...tu smo negde...
A moje nedoradjene stavove po tim pitanjima...izvoli uveri me u to...A to je moguće kroz veoma detaljnu diskusiju. A od koje nikada pobegao nisam. Ali nikada.

Šta mislite o ovom....
![]()
Bon zurcek svima....
Mostovi spajaju obale ali i ljude...
![]()
evo ti da mi gledaš u šolju...jel ima neki ''iz večeri u tajnosti, crnomanjast, markantan, stranac''.....????Uuuu, kako volim da dođem u kafanu a ona prazna. Tada sednem lupim rukom o sto i znam da sam gazda. Ponekad dignem i noge na sto, ako nema pravog gazde![]()

Bon zurcek svima....
![]()
ima ima...al su guje fina bića....ujedaju tek ako ih se nagazi....obično se skloneOđe ima guja ljutih i svačega.

moje su crvene i imam ih triI i ma se i onijeha, koji i imaju zelene....oki.![]()

moje su crvene i imam ih tri![]()

imam, imam...samo retko 'nako trepćem.....više streljam......a jel imas i trepavice, da nako trepces...![]()

imam, imam...samo retko 'nako trepćem.....više streljam......![]()
Zmije hinotišu.....pa neki ne uspeju da izbegnu....a i ti si Zmija, utata utata, uostalom tvoji Kinezi nas obožavaju, samo Zmajeve vole više od nas.....Uhhhh, pa nije ni cudno da onda svi izbegavaju...zmije.![]()
pre se ja izmigoljim
ili ujedem
kad me u ćošak saterajuEto ti dokaz o kome ti ja pričam. Niko ne gleda bogatog, lepog, pametnog.......desi mu se Veliki prasak i završio je istraživanja. Naravno, time ne mislim da je to stopostopni model. Uvek se nadju izuzeci.
Zmije hinotišu.....pa neki ne uspeju da izbegnu....a i ti si Zmija, utata utata, uostalom tvoji Kinezi nas obožavaju, samo Zmajeve vole više od nas.....

![]()

Istočnjaci nemaju problem sa jabukama i zmijama, oni ih duboko poštuju......turi ti onu sliku gde izlaziš iz bazena, pa ćeš videti....E sada sam nahebo, pa sto me ofira, a taman sam cekao da se neka zemska, opcini , vako , ima da se cuvaju ka zmija none.![]()
da li će se kriti....
.

I tako ...klecnu ti kolena, zenice se prošire prilikom tog nekog susreta i onda to znači da je to...prava osoba...Onako idealizovana do besvesti. A šta ako se nakog toga ispostavi da je recimo taj oženjen...Biva li ono...djaba klecnuše kolena...A šta ako se nakon toga ispostavi da je to samo ''lovac'' na pogodne žene...
To sa čim se se usaglasila je samo verbalna akrobatika koja istini za volju u svom prividu lepo zvuči iako je sama po sebi protivrečna samo tako.
Obrati pažnju na ono zadnje...i ništa tu u srcu, ne možeš više da menjaš.. Zaljubila se na prvi pogled a sve ono što je suštinski veoma bitno se zanemaruje...
A sama zaljubljenost na prvi pogled ipak nije svojstvena ...zrelim ljudima...

Ljubav, poverenje i postovanje , povezuju ljude vise nego svi mostovi sveta
dobro vece