marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.407
balavljenje je prirodno i zdravo...gadno je kad počne pena od besa....i onda nema ni kafane a kamoli fenjera
A kocije da razvezu sve ove....DJE JE BRE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
balavljenje je prirodno i zdravo...gadno je kad počne pena od besa....i onda nema ni kafane a kamoli fenjera
??????????????A kocije da razvezu sve ove....DJE JE BRE.
??????????????
no comprendo![]()
aaaaaaaaaaUz crveni fenjer, obavezno ide i kocije, za razvoz razvratnika...![]()
ae bre ilke pali sa tim klonovima![]()
E tak sam bio raspolozen da Vas pozovem na voznju.....uz pesmu O Soleeee Miooo...
![]()
i Dobro vece
Gogilli* Dobro veče i od mene[/QUOTE:
joj i dalje sam zatrpana kopačkama i kramponima, kad se radi sajt, stalno se nešto menja i dodajeZdravo agatha![]()
![]()
joj i dalje sam zatrpana kopačkama i kramponima, kad se radi sajt, stalno se nešto menja i dodaje
još me i zezaju da mesto para dobijem gomilu kopački![]()
ali sam sad naučila, tako se to radi...nemam više problema sa samim prevodom, nego sa dopunama i promenama....Tako je to kada hoćeš da prevodiš nešto o čemu pojma nemaš![]()
btw...da li znas da je voznja gondolom za dvoje od 50 evra pa na vise..![]()
Mnoge na svojim radnim mestima imaju pored fotelje i otomane. Pa za vreme radnog vremena okrenu telefon i dovedu neku drugu pravu osobu.![]()
i Dobro vece
Izgleda da je fazon u tome da treba imati ... i rezervnu pravu osobu...
A ova izgleda ima ...pravu osobu...
![]()
Dobro veće dobrim ljudima i ...pravim osobama...
Dobro veće Ninček...
Ostade mi malo nejasno ono u vezi ...kada si sa ...pravom osobom...Kada si ti sa pravom osobom da li to onako po automatizmu podrazumeva da si i ti prava osoba za tu pravu osobu...
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku jerohinac.
Vece i tebi....dobri Coece![]()