Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice ovde riknjavanja nocas, vidim ja , ako ne od sexa ono od citanja o sexu..:mrgreen:
Jerohh bludnice jedan ti si za sve ovo kriv...:zcepanje:

Zamisli onu klasiku kod mnogih. Požele da vode ljubav...i tako udju u sobu a ona ugasi svetlo jer joj je nešta frka da je partner vidi golu pa onda ono...klasika i to bude to...Ja ne mogu da vodim ljubav u tami. Ako ne vidim izraz lica partnerke onda to već gubi poprilično od onog nečeg...

A za laku noć nešta veoma prosto...

947168_591404927566334_1152712145_n.jpg

Nije još. A biće vreme tek onda kada tako te stvari postanu samo...sećanje. A kako stvari stoje još neće biti ...sećanje. I zato nešto mislim da ću možda baš riknuti tako. ''Mališa'' je lud do besvesti a čuka nešta ne može baš tek tako da ga podržava...Kapiš...

Pa sve je sećanje, bukvalno. I trenutak koji ti doživljavaš upravo sada, je zapravo sećanje. Daklem, knjiga....

Da li si ikada vodila ljubav u sobi u kojoj se nalazi samo tako...veliki krevet ali u kojoj je ceo plafon ...ogledalo kao i svi zidovi...Nešto sam siguran da nisi a teško da je iko od gostiju kafane...

I tako si sebi uskratila mnogo od...osećaja čulnog užitka...A možda ja malo po tom pitanju nisam ono...normalan...

Po tom pravoslavnom je greh i kada rukom a kamoli jezikom pomaziš ...nešta...

Kada je seks u pitanju ja sam bre veliki grešnik i još veći bludnik i ...tako...

Barbi, Barbi...to ne može da se prića...to se doživljava...

Nije još. A biće vreme tek onda kada tako te stvari postanu samo...sećanje. A kako stvari stoje još neće biti ...sećanje. I zato nešto mislim da ću možda baš riknuti tako. ''Mališa'' je lud do besvesti a čuka nešta ne može baš tek tako da ga podržava...Kapiš...

Zamisli onu klasiku kod mnogih. Požele da vode ljubav...i tako udju u sobu a ona ugasi svetlo jer joj je nešta frka da je partner vidi golu pa onda ono...klasika i to bude to...Ja ne mogu da vodim ljubav u tami. Ako ne vidim izraz lica partnerke onda to već gubi poprilično od onog nečeg...

A sa nekom ovakvom ali pod uslovom da je tantričarka ne bi mi bilo žao i da mi...poslednje bude...:hahaha1:

"---...---"...

pa neka ide život...

Jeroh , cekaju te ribice i jezeru ognjenom, alaj ce ti da bidne vrucee, al podneces ti to,kao ono sve za ljubav, ne brinem ja zatebe, :pop2:

Jeroh , cekaju te ribice i jezeru ognjenom, alaj ce ti da bidne vrucee, al podneces ti to,kao ono sve za ljubav, ne brinem ja zatebe, :pop2:

U pravu si sto posto. Evo Ja kao svoj bog, i bog svih bogova, odredjujem da Jeroh , bude sa svim zenskama...u njegovom buducem zivotu.

A ti , ti si veoma dobar za rasterivanje............. a nis, kada dojdes, dobit ces sve po zemaljskoj zasluzi.

Da li si ikada vodila ljubav u sobi u kojoj se nalazi samo tako...veliki krevet ali u kojoj je ceo plafon ...ogledalo kao i svi zidovi...Nešto sam siguran da nisi a teško da je iko od gostiju kafane...

I tako si sebi uskratila mnogo od...osećaja čulnog užitka...A možda ja malo po tom pitanju nisam ono...normalan...

Meni bi bilo neprijatno od toliko (ne)poznatnih ljudi u sobi.:mrgreen:

U mraku je lepse, na pipkanje, usnama posebno, ne moras da gledas Jeroh, samo ocesas dodir..:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back