Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
drugi mi dobar čovek osim njega ne treba.. a ni religija mi onda ustvari ne treba...![]()
i pitam se šta onda ja tražim ovde...![]()
Ma mene, sto posto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugi mi dobar čovek osim njega ne treba.. a ni religija mi onda ustvari ne treba...![]()
i pitam se šta onda ja tražim ovde...![]()
hmmm.. neee.. daj nešto lakše...![]()
Ma mene, sto posto.
Ma mene, sto posto.

Oformi neku svoju: ti si Boginja, i ništa ne treba da radiš, osim da slušaš molitve jednog vernika koji te obožava, a to znači nema nikakvih promena u odnosu na postojeće stanje.
- - - - - - - - - -
Ne, tebe tražim ja. Pa kako si?
pa moguće je da mi podsvesno nedostaješ, pa me to tera da svraćam ovde...
morate ti i barbara da dođete u isto vreme, da vidim kakav mi je filing onda... pa da rešim dilemu...![]()
Odlično, hvala na pitanju. Bila u provodu pa svratila, kao da mi nije dosta kafane.
Oformi neku svoju: ti si Boginja, i ništa ne treba da radiš, osim da slušaš molitve jednog vernika koji te obožava, a to znači nema nikakvih promena u odnosu na postojeće stanje.![]()

...........................................
Eto, znala sam.
Priznaj da me, u stvari, voliš.
Eto, znala sam.
Priznaj da me, u stvari, voliš.

Posle ovoga moram da se pitam šta ja tražim ovde.
Ali neću dugo jer moja transformacija počinje u ponoć.

Pa rekao si da si me(ne) tražio....
Ali, otišla sam.
taman sam počela da se navikavam da budem mirna u tvom prisustvu... 
Oformi neku svoju: ti si Boginja, i ništa ne treba da radiš, osim da slušaš molitve jednog vernika koji te obožava, a to znači nema nikakvih promena u odnosu na postojeće stanje.
- - - - - - - - - -
Ne, tebe tražim ja. Pa kako si?
Ma mene, sto posto.

Imaš li ti još neko stanje između bludnog i spavajućeg?Nije ono što vi mislite, transformacija iz budnog u spavajuće stanje. Pozdrav svima.
Da. A nisu ga čak ni prikucali za banderu.Kao sto je npr. Sai Baba proglasio sebe za Boga. Iznenadjujuce je sto ima veoma veliki broj poklonika.
Stao sam već kod ovog "asocijalni"... to fakat nisam ja!ti nisi ateista..ti siasocijalni poliglota kartezijanskog dogmatizma
![]()
Sale, ti si uvek dobrodošao međ nas ateiste na ovom mrsnom forumu...
![]()
hoće li mi neko već jednom reći ko je i gde je taj dobar čovek?![]()

..ja došla na konak..:smajlikojispuštakofere:

I j
...........................
Imaš li ti još neko stanje između bludnog i spavajućeg?
- - - - - - - - - -
..................................
:
Kazu da je za Hriscane i dugo izlezavanje u krevetu i lencarenje greh. Takodje, Hriscani u svetu ne bi trebalo da spavaju vremenski duze od 6 sati, a prva stvar ujutru treba da im bude molitva.

dobar covek se ne trazi, on se nalazi u nama samima...
ko nije shvatio simbolizam treba da se zapita![]()
večeras da dođete ti i borka zajedno.. ako se ne ospem, onda ima nade da ćemo se lepo družiti..![]()