gost 363088
Primećen član
- Poruka
- 697
hoće li mi neko već jednom reći ko je i gde je taj dobar čovek? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoće li mi neko već jednom reći ko je i gde je taj dobar čovek?![]()
Добар човек из добре клети срца свог износи добро, а зао човек из зле клети срца свог износи зло, јер уста његова говоре од сувишка срца.Beležim ovo kao loše pretskazenje. Ima li još nešto?
hoće li mi neko već jednom reći ko je i gde je taj dobar čovek?![]()

I Ima se jedna pecina stara u kojoj zivi.....
Asad gde je ta pecina ?![]()

http://vukajlija.com/dobar-covekhoće li mi neko već jednom reći ko je i gde je taj dobar čovek?![]()
Verovatno negde na Marsu,![]()

Znači dobar čovek mi je komšija u susednoj pećini....Ih ti pa oma, s neba pa u rebra...
Pecina u kome se krije dooooobar covik ....je u zemlji na Balkanu.
A bome ima i pecina u kojoj zivi babaroga..... jopet na balkanu starom![]()

Dobar dan dobri ljudi i ovog dobrog dana...![]()
Znači dobar čovek mi je komšija u susednoj pećini....
![]()
- - - - - - - - - -
Dobar dan dobri ljudi i ovog dobrog dana...![]()

A znači ti si misteriozni dobar čovek, e pa komšo izvoli, mada proberi ti to za svaki slučaj, mož' da promakne koja gljiva ludaraA sto bi ja volio da sam tu , blizu tebe i onako komsijski - pecinski, zapalimo vatricu i na zar bacimo kesteeeeenje.....![]()
A znači ti si misteriozni dobar čovek, e pa komšo izvoli, mada proberi ti to za svaki slučaj, mož' da promakne koja gljiva ludara
![]()

Dobar dan.
baš nas briga. Ko rano rani ceo dan zeva.

imas ranu![]()

ja zato ne ranim![]()
Molitva, nego šta!Takodje, Hriscani u svetu ne bi trebalo da spavaju vremenski duze od 6 sati, a prva stvar ujutru treba da im bude molitva.
Prva stvar ujutru trebalo bi da im bude da pišadu, pa onda da se umiju.Kazu da je za Hriscane i dugo izlezavanje u krevetu i lencarenje greh. Takodje, Hriscani u svetu ne bi trebalo da spavaju vremenski duze od 6 sati, a prva stvar ujutru treba da im bude molitva.