Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a to kako se ponaša dugi niz godina teško da može ispraviti za jednu noć.

mene iskreno ne zanima kako se ko ponasao..ako imate nerasciscene racune imate pp pa rasciscavajte.

ja sam na prvoj strani teme u uvodnom postu napisao da se vise u kafani ovakvo ponasanje nece tolerisati.
pre neki dan sam dodatno dao obavestenje i uporenje jer smatram da se sa ljudima valjda moze napraviti neki dogovor (vidim da se lab korektno ponasa i da ne provocira vise)
i veceras sam dodatno upozorio.. pa prekardasio bezobrazluk :)

ovo je zamisljeno kao mesto okupljanja, zezanja i dobrih vibracija a ne kao mesto ispunjeno negativnom energijom..svoje probleme rasciscavajte van ociju forumasa preko maila, pp-a ili u nekom kaficu u gradu...

i zaista odoh..treba ustati sutra :dash:

LN

mene iskreno ne zanima kako se ko ponasao..ako imate nerasciscene racune imate pp pa rasciscavajte.

ja sam na prvoj strani teme u uvodnom postu napisao da se vise u kafani ovakvo ponasanje nece tolerisati.
pre neki dan sam dodatno dao obavestenje i uporenje jer smatram da se sa ljudima valjda moze napraviti neki dogovor (vidim da se lab korektno ponasa i da ne provocira vise)

ovo je zamisljeno kao mesto okupljanja, zezanja i dobrih vibracija a ne kao mesto ispunjeno negativnom energijom..svoje probleme rasciscavajte van ociju forumasa preko maila, pp-a ili u nekom kaficu u gradu...

LN

Neka krene da je sve samo zezanje a ne provokacija i neće biti problema.
Sve je stvar iz kog se ugla gleda, sve može biti provokacija i sve može biti zezanje .....
Ovo pročitaj sutra, jer će te zaboleti glava od tolikog udaranja :D

Neka krene da je sve samo zezanje a ne provokacija i neće biti problema.
Sve je stvar iz kog se ugla gleda, sve može biti provokacija i sve može biti zezanje .....
Ovo pročitaj sutra, jer će te zaboleti glava od tolikog udaranja :D

Upravo tako. Problem je u tome jer se svako ali svako zezanje može formalno podvesti i pod provokaciju. A zezanje ipak nije provokacija. Onaj ko ne ume da se zeza i šali a dodje u kafanu ja takvog ne razumem.

Laku noć Gogi. Ova kazna mi ističe 24.11. pa je veoma moguće da to vreme prihvatim kao vreme nekog banovanja. Nervira me kada mi nekako bode u oči ono...Prekršaj 0/1 (1)
Razmisliću o tome.

vil-amoureux2.gif

LN
Lab je dasa nad dasama. I nikad nije nikoga provocirao. Njegove "provokacije" su uvek bile dobro smišljene šale. Ako je nekada i "popizdeo" to mu nije bio dugotrajni trend.

LN

znaci li to, da je osoba pod ovim nikom bacala lose vibracije i izazivala ekstremno ekcesne situacije zbog kojih je ovo divno mesto bilo uvek predmet nazocne paznje moderacije i gde se merilo cija je najpoganija?

ili je mozda posle svih losih vibracija, u prevodu krljacine, koja pretezno nastaje iz lose forme zaebancije, osoba pod ovim nikom dolazila i tek nehajno davala po neku opasku na koju su se posvadjani bacali ko kerovi na ponjavu u nedostatku elemntarnog kucnog vaspitanja?

:hahaha:

Tabe, mislim da si pogrešio sa onim kažnjavanjem ali hebiga...ipak si samo čovek...kao i svi ostali...

posle tri opomene? :D

vidi...nije poenta kazniti, kaznu je lako i obrisati, poenta je promeniti ponasanje i ne talasati forum nepotrebnim prepiranjima..smiriti strasti i kanalisati netrpljenivost u ili neki dogovor ili ignorisanje..valjda postoje jos neki dragi ljudi zbog kojih si ovde, nije valjda da ti je mona centar forumske zaokupljenosti :) ..

posle tri opomene? :D

vidi...nije poenta kazniti, kaznu je lako i obrisati, poenta je promeniti ponasanje i ne talasati forum nepotrebnim prepiranjima..smiriti strasti i kanalisati netrpljenivost u ili neki dogovor ili ignorisanje..valjda postoje jos neki dragi ljudi zbog kojih si ovde, nije valjda da ti je mona centar forumske zaokupljenosti :) ..

bila bi i tebi kad bi znao kako je slatko piche :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back