Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško :D

Vidiš da se nameračio tab :mrgreen:

I upravo tako. Tab me sankcionisao ....a vidi ...objašnjenja...

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: ne volim pravljenje ludim
-------
ne volim pravljenje ludim

Kompletno....ovde...

Pa ovo je zastrašujuće...koliko povredjene sujete kod čoveka...

I kako će me sada naravno banovati da ti poželim laku noć.

Pa ovo je zastrašujuće...koliko povredjene sujete kod čoveka...

I kako će me sada naravno banovati da ti poželim laku noć.

tu si se zahebao :)
ja ne kaznjavam za uvrede na moj racun..one govore o onima koji ih upute :D

ali na forumu necu dozvoljavati da neko dolazi samo da bi bacao hejt.. za celo vece nisi napisao "normalan" post u kafani osim provokacija

Da bi tako kreativno kažnjavao prvo treba malo više vremena da provedeš ovde.
Svi koji su ovde dugo znaju da je jerohinac najmanji provokator u odnosu na nas ostale.
Ako si tako kreativan trebalo bi da sasečeš uzrok pa onda nebi dolazilo do posledica a svi mi znamo ko je uzrok svega toga.
Kažnjavaj to ti je posao a i na to imaš prava ali gledaj barem kada to odradiš da bude opravdano a ovog puta sigurno nije, tako da možeš da se pozoveš samo na ono ..... može mi se.
Možeš se pozvati i na ono zabranjeno komentarisanje rada moderatora ali ja ne komentarišem moderatore, već taba :D

tu si se zahebao :)
ja ne kaznjavam za uvrede na moj racun..one govore o onima koji ih upute :D

ali na forumu necu dozvoljavati da neko dolazi samo da bi bacao hejt.. za celo vece nisi napisao "normalan" post u kafani osim provokacija

Nisi ni mogao po logici stvari da me kazniš zbog uvrede jer te uvredio nisam. Ali si me zato kaznio zbog tvovje sujete...

Poštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: ne volim pravljenje ludim
-------
ne volim pravljenje ludim

I hajde postavi mi svih pet postova u kafani koje ove noći napisah i ukaži mi gde je u njima provokacija i prema kome...

Nisi ni mogao po logici stvari da me kazniš zbog uvrede jer te uvredio nisam. Ali si me zato kaznio zbog tvovje sujete...

e to.. provalio si me :lol:

I hajde postavi mi svih pet postova u kafani koje ove noći napisah i ukaži mi gde je u njima provokacija i prema kome...

prema moni..cim se pojavila skocio si na nju

I posle će bude...kliktanje...zar ne...
Biće da sam najverovatnije pre neko veće kliktao na samog sebe pa je usledilo ono tabovo upozorenje.
A ja sam bio ono...nešta kao ...kolateralna šteta...:hahaha1:

i onda si bio kulturno upozren da stanes a nastavio si jer se pravis lud i pitas koga to provociras.

Dobro vetje...:mrgreen:

Ćudna je ta reč provokacija, neko i ovo što sam napisao 'čudna je ta reč provokacija', može smatrati provokacijom.

Ona suštinski znači da neko preispituje naše razmišljanje na način koji je u suprotnosti sa našim stavovima, te da nas izaziva na preispitivanje.

Dok je to negde izuzetno poželjno, neki to smatraju uvredom... nije li to divno? :mrgreen:

Poslednja izmena:
a uzrok je bila mona jer je dosla na temu?
ako nekog ne volis ne moras da ga mrzis :)

Mislim da bi bilo lepo jednom otvoreno o tome da se popriča.
Pokušala sam njoj diektno jednom da ukažem gde greši ali nije vredelo.
Monin najveći problem je što voli da provocira a posle kada je uhvatimo u mašinu samo klikće.
Poznata je kao osoba sa najvećim brojem prijava a i to nešto govori zar ne.
Ipak na neki čudan način obožava sa nama da provodi vreme, pa nas dok nije bilo, nije ni ona dolazila.
Onu noć kada si opomenuo laba i jerohinca da nije prijavljivala neko vreme bi se šalili na njen račun pa bi prestali kada shvate da se unormalila, mislim na prijavljivanje svake sitnice. Ako želi da je ljudi prihvate treba malo i da se potrudi.
Inače reč mržnja je malo prejaka, što bih npr. bilo koga ovde ja mrzela, pa većina vas ste za mene samo slovo na monitoru i ništa više.

e to.. provalio si me :lol:

prema moni..cim se pojavila skocio si na nju

i onda si bio kulturno upozren da stanes a nastavio si jer se pravis lud i pitas koga to provociras.

Tabe...nešto si mi ispjustio iz vida ovo...

pa ne moras da klikces :aha:

I hajde sada reci javno ovde kada sam ja to kliknuo da bi prijavio Monu....

A zaboravio si i ovo...

;jubomorna si jer ja prolazim a ti ne :lol: samo trckaras zamnom :lol: bezuspesno :lol:

A veoma dobro znaš da je Gogi prva postovala ovde nočas a da je tek onda Mona ...dotrčala...

Monin najveći problem je što voli da provocira a posle kada je uhvatimo u mašinu samo klikće.
.

A veoma dobro znaš da je Gogi prva postovala ovde nočas a da je tek onda Mona ...dotrčala...

stvarno?
pa ajmo da anliziramo danasnji dan

15:49 mona dolazi i kaze "dobar dan"
http://forum.krstarica.com/showthre...rog-čoveka?p=29266293&viewfull=1#post29266293

ti dolazis u 19:04 i nepotrebno kreces provokativno na nju..nicim izazvana..ili te je njen "dobar dan" izazvao?
961527736.gif.pagespeed.ce.aEDfP_20K6.gif
više nisam sigurna da li postoji nešto što ti ne prijavljuješ
http://forum.krstarica.com/showthre...rog-čoveka?p=29267418&viewfull=1#post29267418

onda opet ti nju prozivas u 23:53 da ti se nije ni obratila..cak..post nije napisala od 15 casova a ti nju dva puta uzastopno uzimas u usta
http://forum.krstarica.com/showthre...rog-čoveka?p=29269764&viewfull=1#post29269764

onda se ona javlja i ti i jerohinac orkestrirano krecete na nju..

nemoj meni prosipati price.. ja baratam iskljucivo sa konkretnim linkovima.

kapiram da me ne podnosite..ti i jerohinac slobodno mozete da uzmete broj i stanete u red..niste ni prvi ni poslednji :)
ja nisam ovde dosao na izbor mistera popularnosti .. provokacije, prepucavanja, netrplejivosti izmedju forumasa stetno uticu na forum i one se vise nece tolerisati..

laku noc :bye:

I hajde sada reci javno ovde kada sam ja to kliknuo da bi prijavio Monu....

...

to su sve odgovori na tvoje prve provokacije.. zasto si pun hejta?
oslobodi malo dusu.. poslusaj neku lepu pesmicu, bice ti lepse u zivotu..ako te neko smara, nervira ignorisi ga, zasto ga uzimas u usta?
postoji lepo dugme "ignore" i neces videti nijedan post te osobe.

kao sto rekoh..laku noc :)

A zar nije istina to što sam napisala :)
Prethodnu noć samo je prijavljivala a to kako se ponaša dugi niz godina teško da može ispraviti za jednu noć.
U stvari sa ovakvim ponašanjem mislim da neće moći nikada.

A najveća napisana glupost je .... znam da me ne podnosite .....
Nemam ni jedan jedini razlog da te ne podnosim čak šta više prema meni si izuzetno korektan ali to ipak ne znači da ja ne treba da iznesem svoje mišljenje.
Da li ja po toj logici treba da izjavim da ti ne podnosiš mene?

Laku noć :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back