- Poruka
- 2.270
Ja sam uvek ćaskao na onoj kafani veseli vernici. Od kada se ovde ćaska?@Pagan ovde se caska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvek ćaskao na onoj kafani veseli vernici. Od kada se ovde ćaska?@Pagan ovde se caska
kad uvek kada nije postojala na ovom pdfJa sam uvek ćaskao na onoj kafani veseli vernici. Od kada se ovde ćaska?
pa od kada sam ovde. ovu kafanu nisam ni video. samo znam za vesele vernike. da me nisi tagovala, ne bih ni pisao ovdekad uvek kada nije postojala na ovom pdf
Ovo je kafana .pa od kada sam ovde. ovu kafanu nisam ni video. samo znam za vesele vernike. da me nisi tagovala, ne bih ni pisao ovde
Mozda si nekoga stavio na ignore pa ne vidis
Ona je autor? Jaaaao, sad moram da je skinem sa ignore...Mozda si nekoga stavio na ignore pa ne vidis
na primer Gogili
Nije ona autor ne znam kako se desilo da je ona otvorilaOna je autor? Jaaaao, sad moram da je skinem sa ignore...
Jeste autor. Ona je otvorila temu. Naravno da mi je na ignore..Nije ona autor ne znam kako se desilo da je ona otvorila
hahahha i tebi je na ignore
zato niko ne posecuje Kafanu
Jeste autor. Ona je otvorila temu. Naravno da mi je na ignore..

Ne mogu govoriti jer je to ogovaranje, a to je ruzno. Neprilagodjena me pljuje poganim ustima, kao i drugog forumasa i posteno dobila ban.Jel smem da znam zasto
ma nji ignorises ovako ne citas je

Problem kod energije ignorisanih ljudi jeste taj sto se uvek setis razloga zasto su ignorisani. Neki neprijatan dogadjaj. I ti uvek kad vidis nick setis se te negativnosti i telo odmah reaguje.@Pagan da li si primetio sto se tice energije
kada nekoga ignorises tipa ne zanima te ne citas ga i tako to
i ne osecas ga vise - ne moze ti nauditi
Meni ne.Problem kod energije ignorisanih ljudi jeste taj sto se uvek setis razloga zasto su ignorisani. Neki neprijatan dogadjaj. I ti uvek kad vidis nick setis se te negativnosti i telo odmah reaguje.

Samo se umrti mora.Meni ne.
Potpuno su mi kao da ne postoje
Moras se resiti vezanosti za ignorisane

Pa toSamo se umrti mora.
Mada ponekad razmisljam o vecnom zivotu (na zemlji).
Nisam vezan za osobu, nego za cin koji je negativan. Ali to se vremenom gubi kada shvatis da je osoba skroz nebitna za tebe

Mora, moraPa to
a ne mora se umreti
kada neke stvari nazoves pravim imenom onda ti vise i ne smetaju
tako ni ljudi

tako jeMora, mora
Ili kao gilgames da tragam za besmrtnoscu?

Sta? Objasni se gospodine.Šta si se uzmuvao, Paganko?
Svuda te ima.Sta? Objasni se gospodine.