Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cemernu, crnu. Gora od te je lista crna rupa koja uvlaci zle ljude. XD
Е, јеси гледао ону епизоду о пандемији? Или о крипто валутама.
Pogledao 7 epizode, mnogo sam zauzet. Vrv nisam :D
Путовати прошлост је, бојим се, немогуће. Што је било, било је. :D
Nikad ne rrci nikad. Nauka ti je to :D

Pogledao 7 epizode, mnogo sam zauzet. Vrv nisam :D
Ма ово Незгодног питам за Саут Парк. :D

Nikad ne rrci nikad. Nauka ti je to :D
Наука баш и каже да ако буде било икад могуће путовати кроз време, једино ће моћи у будућност, наводно. Закони физике и шта ти ја знам.:mrgreen:

Ма ово Незгодног питам за Саут Парк. :D

Наука баш и каже да ако буде било икад могуће путовати кроз време, једино ће моћи у будућност, наводно. Закони физике и шта ти ја знам.:mrgreen:
Nauka danas kaze, ali i nauka je menjala svoja shvatanja razvojem tehnologije :D

Odlična. Mada sam vrlo malo odgledao iz poslednjih nekoliko sezona. Na kablovskoj su mi ukinuli "Comedy central". :(
Ја ни немам телевизор, све гледам на нету. Саут Парк је бесплатно на њиховом сајту гледати, не морам ни да пиратизујем. А нисам ни ја све одгледао, тек сам на 6. сезони и паузирам неколико месеци већ. Ја то кад ми дође жеља тако повремено одгледам по пар епизода.

Да, ал није овде технологија ограничавајући фактор, него закони физике и парадокси.
Mmmm, paradoksi. Onako, uzbudjuje sama rec. :mrgreen:
Call me crazy buuuut, i am.
Хвала на континенту, ал нисам ја интелигентнији од других овде, само волим да читам.:mrgreen:
Samo toliko. :D

Ја ни немам телевизор, све гледам на нету. Саут Парк је бесплатно на њиховом сајту гледати, не морам ни да пиратизујем. А нисам ни ја све одгледао, тек сам на 6. сезони и паузирам неколико месеци већ. Ја то кад ми дође жеља тако повремено одгледам по пар епизода.
Nisam znao da je besplatno. Ipak, više volim da gledam sa prevodom, iako dosta dobro razumijem engleski.
Ima strašnih epizoda. Recimo, ona o ekonomskoj krizi u SAD. Pa parodije na Kanje Vesta, Bono Voksa i Džordža Martina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back