aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.231
Ovde treba da svako moze da svrati a ne samo njih troje, cetvoro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde trebaju da se zakopaju ratne sekire koje imamo na temama i da se ne provociraju drugi i da se na provokacije ne odgovara provokacijom....sujete treba ostaviti ispred kafane...Ovde treba da svako moze da svrati a ne samo njih troje, cetvoro...
svi..uključujući tebe trebaju da zakopaju ratne sekire u kafani...kafana je zanišljena kao sveto mesto gde nema prepucavanja i nadgornjavanja@hm337 Pa nek izvole nek ih zakopaju![]()
ja nemam sekirusvi..uključujući tebe trebaju da zakopaju ratne sekire u kafani...kafana je zanišljena kao sveto mesto gde nema prepucavanja i nadgornjavanja
Pa kakve veze imaju jw sa propovedanjem hrišćanstva?Da li je trebao i Isus da se upristoji kada je ljudima propovedao hriscanstvo...
Hvala !!! Srećan rođendan !!!Danas mi je rođendan. Da vas počastim sa tortom.
Pogledajte prilog 1201889
Hvala!Срећан рођендан Нецо!![]()
Svako dobro brate, sve najbolje! Hvala na tortiDanas mi je rođendan. Da vas počastim sa tortom.
srecan rodjendanDanas mi je rođendan. Da vas počastim sa tortom.
Hvala!Svako dobro brate, sve najbolje! Hvala na torti![]()
Hvala!srecan rodjendan
oterao ga tab...na žalbu onih koji su naziv videli kao blasfemiju... sad imamo dve kafaneDe ode Petar???![]()
De sad da odem?oterao ga tab...na žalbu onih koji su naziv videli kao blasfemiju... sad imamo dve kafane
idi u drugu kafanu koja je tek sad oživljena ..ta druga kafana potiče sa pdf duhovnost pošto su opet spojeni religija i duhovnost.....možda će hteti da se uključe u rad te druge kafane...pozovi ih pa ako se odazovu to je to...De sad da odem?De su devojke?
Hvala tiidi u drugu kafanu koja je tek sad oživljena ..ta druga kafana potiče sa pdf duhovnost pošto su opet spojeni religija i duhovnost.....možda će hteti da se uključe u rad te druge kafane...pozovi ih pa ako se odazovu to je to...