Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas tako..ovo si lepo rekao, ja ne bih lepse srocio.

zato u nazivu i ne moze biti nesto sto vredja necija verska osecanja.

hvala na pomoci.
sa novim nazivom postoji mogućnost da oni koji su glasali za prethodni naziv budu uvređeni što njihov izbor nije ispoštovan i da bojkotuju kafanu a to je desetak ljudi koji najviše pišu na ovom podforumu. Nego ako nam ne preostaje ništa drugo nego da biramo novi naziv, moj predlog je Svetionik.

sa novim nazivom postoji mogućnost da oni koji su glasali za prethodni naziv budu uvređeni što njihov izbor nije ispoštovan i da bojkotuju kafanu a to je desetak ljudi koji najviše pišu na ovom podforumu. Nego ako nam ne preostaje ništa drugo nego da biramo novi naziv, moj predlog je Svetionik.
problem je sto taj naziv nije smeo ni da se nadje u opcijama naziva.

koliko mi je poznato ne postoji nigde u srbiji prava kafana sa takvim nazivom

netolerantnost onih koji se zale sto je naziv promenjen me malo cudi jer prakticno oni u isto vreme ocekuju tolerantnost onih koje naziv vredja..sto bi englezi rekli wtf :D

ja ionako nisam glasao za taj naziv i trebalo mi je neko vreme da se naviknem na njega. Nego se plašim da će oktroisana promena naziva da nam ostavi kafanu polupraznom pa tražim neki kompromis. Moje pitanje je šta će uopšte nešto sa etiketom kafana na religiji? Zašto nemamo drugi naziv za mesto gde se druže vernici? Naprimer druženje, poselo, sabor, klub, ašram...

ja ionako nisam glasao za taj naziv i trebalo mi je neko vreme da se naviknem na njega. Nego se plašim da će oktroisana promena naziva da nam ostavi kafanu polupraznom pa tražim neki kompromis. Moje pitanje je šta će uopšte nešto sa etiketom kafana na religiji? Zašto nemamo drugi naziv za mesto gde se druže vernici? Naprimer druženje, poselo, sabor, klub, ašram...
Сабор и ашрам отпадају у старту, алузије су јасне.:D
Али вјероватно може Конак па неказамјена за доброг човјека;).

Meni se sviđa ovo.
Drago mi je bilo kad sam video da nije više...sprdnja.
Ne znači da sad moramo da budemo smrtno ozbiljni :)

@Antihejter, @tab503 izvolite

mocaa.jpg

Ja sam ionako hteo da napustim ovaj pdf, samo sam zbog Gogilli bio tu...
a ja sam u poslednjih par meseci dobrim delom bio zbog tebe tu.... s ostalima volim da se šalim i da diskutujem ali su mi tvoje izjave i ponašanje bili negde najkorisniji......a bio sam tu i da propovedam o odbacivanju sujete...izuzetno važna tema al me ljudi slabo kapiraju...imam utisak da moj nastup nije bio previše koristan nikome... ne trebamo da zaboravimo da su kafanu vratile u život @Gogilli i @Agatha i da bez njih kafana lako može opet da zamre... ...zato se još uvek nadam da će se naći neki kompromis oko imena...u svakom slučaju hvala svima koji su učestvovali u radu kafane na lepom druženju...bilo bi lepo da svi nastavimo sa druženjem u ovoj ili nekoj novoj kafani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back