bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ne znam kako se zove, uglavnom tesko se krecem, ne mogu da predjem 200 metara, a po kuci ko robot.Polineuropatija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako se zove, uglavnom tesko se krecem, ne mogu da predjem 200 metara, a po kuci ko robot.Polineuropatija?
Pa to ti je slično ko Kombinovani prašakPa zbog bolova, ima 10 mg kodeina u sebi, ostalo mi ne treba od sastojaka i steti.
A ovo je moglo da mi dodje glave: https://www.medicines.org.uk/emc/product/4883/smpc
carina mi zaplenila i tu sam se nasao u problemu... 3 godine su posiljke isle bez problema...
Polineuropatija je višestruko zapaljenje nerava skoro obavezno u dijabetesuNe znam kako se zove, uglavnom tesko se krecem, ne mogu da predjem 200 metara, a po kuci ko robot.
Ne smem vise kodein, ovaj kafetin retko uzmem, sad imam insulin i to za zivce...Pa to ti je slično ko Kombinovani prašak
I tamo ima kodeina al ne piše
A opet moraš i da se krećeš zbog cirkulacijeNe smem vise kodein, ovaj kafetin retko uzmem, sad imam insulin i to za zivce...
Znas, marta 2021 nisam mogao sam da se okupam.A opet moraš i da se krećeš zbog cirkulacije
Jako jako bih volela da ti nekako pomognem al ne znam kako....
Da ti serem da budeš disciplinovaniji, ne ide jer sam i sama takva...
Al sigurna sam da bi ti bilo mnogo bolje da promeniš način života
Samo ću ti jedno reći: ako te boli qurac za samog sebe ( što te takođe razumem) seti se žene i ćere koliko te vole i koliko pate kad ti nije dobro!Znas, marta 2021 nisam mogao sam da se okupam.
Pogledajte prilog 1201099
Bolje sam nego prosle godine. Daleko bolje, jedino sto ne mogu mnogo da se krecem...Samo ću ti jedno reći: ako te boli qurac za samog sebe ( što te takođe razumem) seti se žene i ćere koliko te vole i koliko pate kad ti nije dobro!
al bi uz medicinsku pomoc bio jos boljeBolje sam nego prosle godine. Daleko bolje, jedino sto ne mogu mnogo da se krecem...
Pa ne znam, mene zeza i srce i secer. Pijem ja tako te lekoveal bi uz medicinsku pomoc bio jos bolje
pitaj zenu i cerku dal zele tri godine da izdrzis ili tridesettriPa ne znam, mene zeza i srce i secer. Pijem ja tako te lekove
Evo sada, me noge gotovo ne peku
Jos 3 godine da izdrzim i mrka kapa ;p
Kaze zena da cu je nadzivetipitaj zenu i cerku dal zele tri godine da izdrzis ili tridesettri
Pola 3, laku nocvise ne mogu
laku noc svima![]()
predlog je izabran demokratski na glasanju. Da lli bi verska osećanja vređalo kompromisno rešenje da se izbaci ono birtija a zadrži skraćeni naziv "Kod Svetog Petra"? Ne mora čovek biti hrišćanin da bi koristio reč sveti za ljude koji su duhovno razvijeniji. Sveti Petar je jedan takav čovek. A druženje u gostima kod jednog svetog čoveka ne bi trebalo da vređa nikoga.sobzirom da je prethodni naziv vredjao verska osecanja nekih posetilaca naziv kafane je privremeno resen kao i naziv cuvene kafane znak pitanja kad su se zalili na naziv "kafana kod saborne crkve"
kad smislite bolji javite.
kao sto ni slavi nije mesto u kafani, tako i imenu sveca nije mesto u nazivu kafane.predlog je izabran demokratski na glasanju. Da lli bi verska osećanja vređalo kompromisno rešenje da se izbaci ono birtija a zadrži skraćeni naziv "Kod Svetog Petra"? Ne mora čovek biti hrišćanin da bi koristio reč sveti za ljude koji su duhovno razvijeniji. Sveti Petar je jedan takav čovek. A druženje u gostima kod jednog svetog čoveka ne bi trebalo da vređa nikoga.
forumske kafane su mesto gde bi trebalo da se zakopaju ratne sekire i da se svi članovi foruma druže. To je sveto mesto foruma, a ne mesto gde se odvija neki greh. Možda da se skine etiketa kafana i umesto toga stavi neka druga etiketa?kao sto ni slavi nije mesto u kafani, tako i imenu sveca nije mesto u nazivu kafane.
U praksi su kafane mjesta gdje se ljudi prepucavaju i suptilno (a nekad i direktno) podhebavaju.forumske kafane su mesto gde bi trebalo da se zakopaju ratne sekire i da se svi članovi foruma druže. To je sveto mesto foruma, a ne mesto gde se odvija neki greh. Možda da se skine etiketa kafana i umesto toga stavi neka druga etiketa?
bas tako..ovo si lepo rekao, ja ne bih lepse srocio.forumske kafane su mesto gde bi trebalo da se zakopaju ratne sekire i da se svi članovi foruma druže. To je sveto mesto foruma, a ne mesto gde se odvija neki greh