- Poruka
- 398.550
Zauzeta je na Politici.ja sam je zgrabila i ne puštam@Agatha mi jos ovde ne svraca![]()

Davim je nesto vezano za mačke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zauzeta je na Politici.ja sam je zgrabila i ne puštam@Agatha mi jos ovde ne svraca![]()
Pamtis kada si svestan svojih misli. Kada je neka stresna situacija obicno... kada si opusten misli lutaju i zaboravljasda..ko će se snaći u hrpi papira?
moja učiteljica je govorila "budala pamti a pametan zapisuje"...Sad mislim da je to uverenje možda krivo što više nemam baš dobro pamćenje...valjda na podsvesnom nivou ne želim da ispadnem budala... nije bez rezloga reč pametan istog korena kao reč pamtiti...pametan i pamti i razmišlja a ne samo razmišlja...
Heh, mene na politici napadaju ovi koji su za Ruse i ovi koji su za UkrajinceZauzeta je na Politici.ja sam je zgrabila i ne puštam![]()
Nemam ni jaHeh, mene na politici napadaju ovi koji su za Ruse i ovi koji su za Ukrajince
Uopste nemam stranu. Tako da eto uvek me neko napada tamo![]()
ali stres negativno utiče na zdravlje i skraćuje život..zar je vredno platiti tu cenu zbog boljeg pamćenja? sigurno postoji bolji način...Pamtis kada si svestan svojih misli. Kada je neka stresna situacija obicno... kada si opusten misli lutaju i zaboravljas![]()
Agathu ne napadam ..ja nju mnogo volim vec je pitam za saveteHeh, mene na politici napadaju ovi koji su za Ruse i ovi koji su za Ukrajince
Uopste nemam stranu. Tako da eto uvek me neko napada tamo![]()
Ebiga, samo da srknem i ljubim tebe i Ninu
ma nema mrdanjaEbiga, samo da srknem i ljubim tebe i Ninu
Agathu ne napadam ..ja nju mnogo volim vec je pitam za savete
Ona je jedan prepametna divna žena![]()
Nisam kukavica ali imam osetljiv nosma nema mrdanja
nisi valjda kukavica da bezis iz kafane
uvek imas opciju ignor
pusti je znas da je godinama takva i da tu nema pomoci
al sam i ja tu i jos neki koje volisNisam kukavica ali imam osetljiv nos
Jel ti pomoglo? Ja se danas dobro secam pocevsi od jutra.ali stres negativno utiče na zdravlje i skraćuje život..zar je vredno platiti tu cenu zbog boljeg pamćenja? sigurno postoji bolji način...
počeo sam da čitam knjigu o tome...deluje obećavajuće.. zove se Limitless autor je Jim Kwik..
https://eu1lib.org/book/11090094/3db15d
Jooj secas se kako smo nekada znale pisati ovde pa tamo pa na pp i sve to u istom momentuA u isto vreme pišem i na Politici i na grupnom pepeu i sa tobom na pepeu![]()
tek sam uvodni deo pročitao...znaću više kad pročitam sve i probam da primenim..ali deluje obećavajuće..Jel ti pomoglo? Ja se danas dobro secam pocevsi od jutra.
Ne tacno svaku misao al dovoljno da razmotam film...
Bila su uglavnom!Jooj secas se kako smo nekada znale pisati ovde pa tamo pa na pp i sve to u istom momentu
Bila su to lepa vremena
Mad Max je super!@bmaxa nekad pomislim da si luckas a onda uhvatim sebe kako se sa mnogim tvojim izjavama slazem pa pomislim
uh ebote da nisam luckasta i ja![]()
Ma bilo je lepoBila su uglavnom!
Bar što se tebe tiče
Mada meni nedostaju i naša zezanja sa Rifom
Pa ono sam svaki dan pucala od smeha
ma znam da nisi i volim citate tvoje izjaveUopste nisam luckast, imam tako neka svoja verovanja, druzio sam se sa psihijatrom 20 godina pa znam sve ludacke fore![]()
takav je bmaxa. mudrosti koje su ludost i ludosti koje su mudrost...propovednik ljubavi..može od njega dosta da se nauči...@bmaxa nekad pomislim da si luckas a onda uhvatim sebe kako se sa mnogim tvojim izjavama slazem pa pomislim
uh ebote da nisam luckasta i ja![]()
propoveda ljubav ali je dosta realan, nije se pogubio u tometakav je bmaxa. mudrosti koje su ludost i ludosti koje su mudrost...propovednik ljubavi..