- Poruka
- 16.577
ma nebi bilo lose da na netu malo izgugla recepte i nesto nauci da kuvaTo obaška!
Ne da su odvratna, nego baš baš
Al sad sam pričala o mikrotalsanoj
Naš Maksa ubo dobitnu kombinaciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nebi bilo lose da na netu malo izgugla recepte i nesto nauci da kuvaTo obaška!
Ne da su odvratna, nego baš baš
Al sad sam pričala o mikrotalsanoj
Naš Maksa ubo dobitnu kombinaciju
Ma znam, al ebeš ti to!Druga opcija je induktorska ringla, al mikrotalasna je tako hendi izvadis nesto iz frizidera i zagrejes ocas posla![]()
Ima tako jednostavnih a zdravih jelama nebi bilo lose da na netu malo izgugla recepte i nesto nauci da kuva![]()
Moze, da narucim hranu iz restoranama nebi bilo lose da na netu malo izgugla recepte i nesto nauci da kuva![]()
al gde je tu jelo?Ima tako jednostavnih a zdravih jela
Na primer kačamak
Kuva se dva mimuta doda sir i kajmak a stomak peva
Ili bilo koja salata
Nasecka sve, sipa ulje i sirće i gotova parada
Dete me zamolilo da joj odobrim na nalogu neke stvariUteče Maksa u vidu lastinog repka....![]()
koliko ima godina makso?Dete me zamolilo da joj odobrim na nalogu neke stvari
I sad je moja, osvojio sam je![]()
11koliko ima godina makso?
polako ulazi u sasave pubertetske godine
Pocelo da je drma, mogu ti recipolako ulazi u sasave pubertetske godine![]()
Da, za bolove, mada mi je kafebol bolji, al daj sta dasto kafetin?
Ja to ne smem srcani samja sam kafetin dugo koristila za bol a sada koristim nalgezin i zaista je dobar mada retko kada pijem to
zbog cega ga pijes?Ja to ne smem srcani sam![]()
Pa zbog bolova, ima 10 mg kodeina u sebi, ostalo mi ne treba od sastojaka i steti.zbog cega ga pijes?
Bolovi cega?Pa zbog bolova, ima 10 mg kodeina u sebi, ostalo mi ne treba od sastojaka i steti.
A ovo je moglo da mi dodje glave: https://www.medicines.org.uk/emc/product/4883/smpc
carina mi zaplenila i tu sam se nasao u problemu... 3 godine su posiljke isle bez problema...
Odumiranje zivaca u nogama od secera. Nisam mogao uopste da zaspim od bolova.Bolovi cega?
Moj kolega od dvadesete godine uzima insulin sada ima cetrdeset .... cetiri puta na danOdumiranje zivaca u nogama od secera. Nisam mogao uopste da zaspim od bolova.
Sad od kako uzimam insulin i za zivce, djene djene jos i mogu...
Ja nisam znao sta je mislio sam da je artritis, sve dok mi nisu nasli secer. Sada osecam prste na nogama, bar to.Moj kolega od dvadesete godine uzima insulin sada ima cetrdeset .... cetiri puta na dan
Polineuropatija?Odumiranje zivaca u nogama od secera. Nisam mogao uopste da zaspim od bolova.
Sad od kako uzimam insulin i za zivce, djene djene jos i mogu...