Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za sve koji naidju

233881123.jpg

dobar dan religijo :D

Jel zavrsise ove ogovaranje boli me glava

Molicu se za zastitu od zla pa ce im se vratiti :aha:

Hrišćani opraštaju....Hrišćani ne žele da se nekom vrati zlo...to da se nekom vrati zlo je magijski način razmišljanja...
niti verujem da Bog takve molbe uslišava...nije Bog nečiji osvetnik pa da skače da kažnjava zbog povređene sujete
imam jednu pricicu
svadjaju se dve osobe ono stalno i dok jedna osoba onako fino se svadja druga sve nesto psuje vredja
jedan dan stojeci tako kod reke dok su se besomucno raspravljali upadne ova osoba sto je fina u reku
onaj sto stalno psuje i pljuje uskoci u reku i ako je neplivac rizikujuci svoj zivot da pomogne
borio se borio i uspeo da spasi osobu sa kojom se svaki dan raspravlja
kada su izasli iz ovde on rece
- Hvala ti Boze sto sam uspeo da spasim jednu osobu
Neko vreme zivese u miru al opet zbog razlicitog pogleda na svet nastavise da se raspravljaju
Jedan dan opet nadjose se pored reke aal ovog puta ovaj sto psuje okliznu se i upade u reku
Dok se davio i molio za pomoc ova fina i dobra osoba stojase na obali i zahvaljivase Bogu recima
- Hvala ti Boze sto si unistio zlo, usliso si moje molbe ...

E @hm337 to ti je taj rad

Ja preferiram Taru na kojoj nikad nisam bio, a zena zbog deteta kome je navodno dosadno tamo, a kao na zlatiboru ima dzidza bidze
za decu :P
Kako mozes preferirati nesto gde nikada nisi bio :D
Inace na Tari jeste dosadno ko voli stalna neka desavanja
Zlatibor je vec nesto drugo, ima svega i svacega ali je i jako skup
Ja najvise volim kad kroz jednu malu klisuru na Staroj planini odem na izvor tople vode za koju znaju samo mestani.
Nema nista lepse, nema more turista, galame, priroda i mali broj ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back