Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ti mene zajebavas?
ne mantarj mi o dugmetu za prijavljivanje
em sam dugo ovde, em sam dva puta bila zelena i odlicno znam sve kako funkcionise i sada ti mene ucis
tek ces ti uciti ....
ok necu vam kvariti atmosferu u kafani
da je podignete niste znali al eto vam prilika da je odrzite zivom
kako sam ovu mogu oziveti i na drugom mestu i pisati nesmetano
nego da završimo s temom o Arijani...zar ne možeš zarad dobre atmosfere u kafani da je jednostavno ignorišeš?

jel ti mene zajebavas?
ne mantarj mi o dugmetu za prijavljivanje
em sam dugo ovde, em sam dva puta bila zelena i odlicno znam sve kako funkcionise i sada ti mene ucis
tek ces ti uciti ....
ok necu vam kvariti atmosferu u kafani
da je podignete niste znali al eto vam prilika da je odrzite zivom
kako sam ovu mogu oziveti i na drugom mestu i pisati nesmetano
Sta ti fali ovde? Ne moraju uvek da cvrkucu ptice da bi bilo lepo :P

nego da završimo s temom o Arijani...zar ne možeš zarad dobre atmosfere u kafani da je jednostavno ignorišeš?
zaboravio si da si @Agatha i ja one sto smo lose ... gladijatori, one sto napadamo teramo isterujemo jadne dusice koje nisu tako lose itd itd ...
Iscitaj sve sta si pisao pa ces shvatiti koliko si veceras @Agatha i mene onako suptilno i uvijeno izvredjao
a mozda neces nikada jer sujeta je cudo :D
Ne brini sa moje strane nece vam biti pokvarena atmosfera
Evo vam kafana uzivajte i valjda cete biti sposobni da je sacuvate jer da je ozivite niste znali

laku noc

zaboravio si da si @Agatha i ja one sto smo lose ... gladijatori, one sto napadamo teramo isterujemo jadne dusice koje nisu tako lose itd itd ...
Iscitaj sve sta si pisao pa ces shvatiti koliko si veceras @Agatha i mene onako suptilno i uvijeno izvredjao
a mozda neces nikada jer sujeta je cudo :D
Ne brini sa moje strane nece vam biti pokvarena atmosfera
Evo vam kafana uzivajte i valjda cete biti sposobni da je sacuvate jer da je ozivite niste znali

laku noc
ako sam te negde uvredio izvini...
laku noć i vidimo se nadam se opet u kafani sa nekim vedrijim temama

U principu, sve sto sam naucio koristim da drzim porodicu na okupu. Tesko je to, pogotovo kad nisam savrsen, lenj i bolestan.
Malu sam u trenutku slabosti nazvao govnetom, opako mi je zamerila, sece se na ruzne reci. I sad moram da se slihtam
jedno vreme :P
Trenutak nepaznje i slabosti i picvajz. Deca su iskrena, nema kod njih mnogo filozofije. No mozes da ih kupis donekle.
Frikin duvan, bolele me noge da pusim u kujni, a mala odnela pikslu, i ja pljas :(

@hm337 je slabaog zdravlja treba mu dobra energija monitor mu isijava negativnu energiju kada smo Agata i ja tu

druzicemo se nije ovo jedino mesto :)
nisi razumela ili namerno nisi htela da razumeš...negativnu energiju stvaraju rasprave između tebe i Arijane..kad se nadgornjavate pred publikom kao gladijatori u areni...@Agatha se nikad ne upušta u to blato...Ona prokomentariše Arijanu kad ova nije tu ali ne pravi od kafane arenu...

nisi razumela ili namerno nisi htela da razumeš...negativnu energiju stvaraju rasprave između tebe i Arijane..kad se nadgornjavate pred publikom kao gladijatori u areni...@Agatha se nikad ne upušta u to blato...Ona prokomentariše Arijanu kad ova nije tu ali ne pravi od kafane arenu...
Nije jedina sa kojom se aeternum prepucava.
edit:
ne nervira se uopste, kao recimo Infnity sa snjom.

Znači
Jer je vredan i uložio trud i pošteno dobio ocene
Naravno da sva bića imaju prirodu Bude al me baš zanima dal bi je video u Hitleru!
Ne znači..Evo ti Đorđe Balašević kao primer...bio loš đak. Da li po tebi vredi manje od nekog političara sa doktoratom?
Sujeta je kad preneseš svoju višu vrednost u odnosu na nekog iz jednog konteksta na sve druge kontekste na vas dvoje kao bića kao duše.
Veruješ u reinkarnaciju. Neko ko je bio ponavljač u tvojoj školi i kog vidiš manje vrednim od sebe možda je bio svetac u prethodnom životu i rodio se ponovo kao čovek samo da bi pomogao nekoj srodnoj duši a ne da završi škole. Ne možeš suditi nekom da je više ili manje vrednosti na osnovu trenutne slike (naročito ne na osnovu jedne situacije) a da ne uzmeš u obzir celu predistoriju (uključujući i sve prošle živote) i sve misli i sva osećanja. A takav nivo uvida ima samo Bog. Zato samo on može da sudi o vrednosti,a ja verujem da su i njemu sve duše jednako drage bez obzira dokle su stigle u duhovnom razvoju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back