Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slazem se sa tvojom konstatacijom
o onoj drugoj mislim da uopste nije dostigla nikakav nivo dobre vernice i ako stalno pise da je ona bas takva
pratim dve godine aeternum u nadi da ce pokazati bar klicu neke duhovnosti, nisam primetio. Preko nje mogu da
vidim da JS nema nikakvu duhovnu praksu, nego da se vise bave spustanjem IQ-a kod vernika i zatucavanjem.

pratim dve godine aeternum u nadi da ce pokazati bar klicu neke duhovnosti, nisam primetio. Preko nje mogu da
vidim da JS nema nikakvu duhovnu praksu, nego da se vise bave spustanjem IQ-a kod vernika i zatucavanjem.
ja sam na religiji od 2012 i tada kao i sada totalno isto ponasanje ima
e sada zamisli kao sto mi hm337 govori to je moja sujeta
nije sujeta nego vise ne mogu da citam jedno te isto
sve totalno isto samo vrti u krug

6bHg.gif

Dok cekam tu kafu evo jedne price :

Planina Nebo

Prema Starom zavetu na putu od Egipta do Svete zemlje predvodeci izraelski narod, Mojsije je posle 40 godina lutanja stigao na brdo Nebo odakle se pruža pogled na Jordansku dolinu sve do Mrtvog mora.Tu je Mojsije prvi put video obećanu zemlju, Jerihon i reku Jordan, kao i mesto gde će kasnije biti kršten Isus Hristos..

planina-nebo-3.jpg

Prema Starom zavetu, Bog je Mojsiju rekao: "Ovo je zemlja, za koju sam se zakleo Avramu, Isaku i Jakovu govoreći: Semenu vašem daću je.
Gledaj je očima svojim ali u nju uci neces."Tako je i bilo.Mojsije je umro u 120-oj godini života,a u Obecanu zemlju nije ušao.

Predanje kaže da je Mojsije ovde i sahranjen, a deo na kojem se danas simbolično nalazi njegov štap u obliku zmije, navodno je mesto na kojem je Mojsije izdahnuo.
štap600.jpg

Nedaleko od planine Nebo nalazi se izvorište, mesto na kojem je, prema predanju, suknula voda kada je Mojsije udario svojim štapom u zemlju..
Iz izvora i danas istice voda .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back