bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Mir mir mir, niko nije krivnapokon mir![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mir mir mir, niko nije krivnapokon mir![]()

a matori smo ljudiMir mir mir, niko nije kriv![]()
Pa to, samo zavisi ko se ponasa kao detea matori smo ljudi
a ponasamo se gore nego neka deca![]()

ovo malo pre je po meni bilo strasnoPa to, samo zavisi ko se ponasa kao dete![]()
Kerkyra recimo dodje na forum da izbaci svu negativnu energiju. Mora da je puna toga u RL, cim dodje ovde da se isprazni tako gnevna...ovo malo pre je po meni bilo strasno
slazem se sa tvojom konstatacijomKerkyra recimo dodje na forum da izbaci svu negativnu energiju. Mora da je puna toga u RL, cim dodje ovde da se isprazni tako gnevna...
pratim dve godine aeternum u nadi da ce pokazati bar klicu neke duhovnosti, nisam primetio. Preko nje mogu daslazem se sa tvojom konstatacijom
o onoj drugoj mislim da uopste nije dostigla nikakav nivo dobre vernice i ako stalno pise da je ona bas takva
ja sam na religiji od 2012 i tada kao i sada totalno isto ponasanje imapratim dve godine aeternum u nadi da ce pokazati bar klicu neke duhovnosti, nisam primetio. Preko nje mogu da
vidim da JS nema nikakvu duhovnu praksu, nego da se vise bave spustanjem IQ-a kod vernika i zatucavanjem.

dobro jutroVidim da je sinoć bilo veselo na forumu.![]()

Manje vina i sve ce da bude kao pre, cini mi se... Imam utisak da se pola ljudi prvo dobro nalije pa uloguje.Vidim da je sinoć bilo veselo na forumu.![]()
Evo je tu do 6Jesi ispratio ženu?![]()

Eeee kako te je lepo videti!Manje vina i sve ce da bude kao pre, cini mi se... Imam utisak da se pola ljudi prvo dobro nalije pa uloguje.
Manje vina, vise kodeinaEeee kako te je lepo videti!
Dođi bre malo na čuvenu Goginu kafu!

Ja alkohol ne pijemManje vina, vise kodeina![]()

Krkao sam se kodeinom zbog bolova sto mi umalo nije doslo glave pre par godinaJa alkohol ne pijem
Jako retko
Nije moj rad
Nego jel kodein ili kofein?![]()