i o čemu pričaju životinje? koje su im teme glavne?Pa iskoci duh iz coveka i kaze mi sta misli. Tako sam mogao da cujem i zivotinje... znas razgovaram sa nekom i kao stereo cujem
sta mi prica i cujem sta mi misli paralelno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i o čemu pričaju životinje? koje su im teme glavne?Pa iskoci duh iz coveka i kaze mi sta misli. Tako sam mogao da cujem i zivotinje... znas razgovaram sa nekom i kao stereo cujem
ima istineOseti se energija
Nekad treba više vremena, nekad manje, al na kraju se svako razotkrije
Ja mogu najdalje preko telefonaOseti se energija
Nekad treba više vremena, nekad manje, al na kraju se svako razotkrije

Nismo mi za džabe uslovljeni ograničenom percepcijom naših čulaPa iskoci duh iz coveka i kaze mi sta misli. Tako sam mogao da cujem i zivotinje... znas razgovaram sa nekom i kao stereo cujem
Pa isto je!Ja mogu najdalje preko telefona
Na forumu nikako![]()
Jednom samo sam cuo zivotinju, kad sam bio beskucnik. Sedeo sam tako u parku i ispred mene se odjednom pojavi pas.i o čemu pričaju životinje? koje su im teme glavne?
meni to liči da su se demoni poigrali s tobom..psi nisu zlobni...Jednom samo sam cuo zivotinju, kad sam bio beskucnik. Sedeo sam tako u parku i ispred mene se odjednom pojavi pas.
Iz njega izlete duh psa koji je rekao: "Kuda ces sad budalo". Mozda sam ja tako imao vizije koje su mi govorile, ne znam.
Životinje su telepateJednom samo sam cuo zivotinju, kad sam bio beskucnik. Sedeo sam tako u parku i ispred mene se odjednom pojavi pas.
Iz njega izlete duh psa koji je rekao: "Kuda ces sad budalo". Mozda sam ja tako imao vizije koje su mi govorile, ne znam.
I njih mogu da zaposesnu zlodusimeni to liči da su se demoni poigrali s tobom..psi nisu zlobni...
Mislim da oni komuniciraju preko izraza lica.Životinje su telepate
Nije redak slučaj da se razumeju nemušto sa vlasnikom
Meni je nekad lakše da komuniciram sa njima nego sa ljudima
Životinje egzoterično komuniciraju znakovnim jezikomMislim da oni komuniciraju preko izraza lica.
To nije demon bio. Kad sam osecao demone u tom stanju svesti obavezno bi mi se odsekle noge od straha, a na ledjima prozima jeza.meni to liči da su se demoni poigrali s tobom..psi nisu zlobni...
kako je prestalo?To nije demon bio. Kad sam osecao demone u tom stanju svesti obavezno bi mi se odsekle noge od straha, a na ledjima prozima jeza.
Trebalo mi je 6 godina da se oslobodim straha od njih, kulminiralo je mesecarenjem i pokusajima posednutosti.
Nekako su ko pacovi, tripovao sam da ulaze u nas preko hrane, a izlaze u wc.
to sa tripovanjem da ulaze preko hrane sam imao i ja...demon kog sam najčešče viđao je izgledao kao nacrtani čovek vepar...To nije demon bio. Kad sam osecao demone u tom stanju svesti obavezno bi mi se odsekle noge od straha, a na ledjima prozima jeza.
Trebalo mi je 6 godina da se oslobodim straha od njih, kulminiralo je mesecarenjem i pokusajima posednutosti.
Nekako su ko pacovi, tripovao sam da ulaze u nas preko hrane, a izlaze u wc.
Donekle al ne potpunomislim da se to desava samo ljudima koji veruju u to
oni koji ne veruju kao da su zasticeni od toga
Cela fora je da kad ne vidis, ne postoji. Ali ima tako agresija, bes koji izazivaju, neuracunlljivost. Kad ih ne vidis mogu sa tobom da rade sta hoce.mislim da se to desava samo ljudima koji veruju u to
oni koji ne veruju kao da su zasticeni od toga
To ti je tipičan demon iz ovih krajevato sa tripovanjem da ulaze preko hrane sam imao i ja...demon kog sam najčešče viđao je izgledao kao nacrtani čovek vepar...
Nisam smeo da jedem od straha da ne udju u meneto sa tripovanjem da ulaze preko hrane sam imao i ja...demon kog sam najčešče viđao je izgledao kao nacrtani čovek vepar...

Uradiš nešto pre jedenjaNisam smeo da jedem od straha da ne udju u mene![]()
ja sam se molio Bogu pre kupovine hrane da zaštiti hranu od mađijanja...ali kad se ne pomolim za cigarete ili piće posebno onda one budu zamađijane..Nisam smeo da jedem od straha da ne udju u mene![]()
Mene je jedna kirgiska šamanka naučila kako se vade otrovi iz cigaraja sam se molio Bogu pre kupovine hrane da zaštiti hranu od mađijanja...ali kad se ne pomolim za cigarete ili piće posebno onda one budu zamađijane..

makso kako si se oslobodio toga?Cela fora je da kad ne vidis, ne postoji. Ali ima tako agresija, bes koji izazivaju, neuracunlljivost. Kad ih ne vidis mogu sa tobom da rade sta hoce.