bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Samo sam poceo da verujem Bogu. I nestalo je. Ne ono verujem da postoji, nego kao sto verujes Ocu.makso kako si se oslobodio toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sam poceo da verujem Bogu. I nestalo je. Ne ono verujem da postoji, nego kao sto verujes Ocu.makso kako si se oslobodio toga?
Vec pola dva.idem ja...sutra trebam rano da ustanem.. laku noć svima
laku nocidem ja...sutra trebam rano da ustanem.. laku noć svima
znas ja kada sam imala jedan tezak period svog zivota znala sam da udjem u crkvu i sednemSamo sam poceo da verujem Bogu. I nestalo je. Ne ono verujem da postoji, nego kao sto verujes Ocu.
vala 1, 30 h..idem i jaidem ja...sutra trebam rano da ustanem.. laku noć svima
laku noc Ninavala 1, 30 h..idem i ja
laku noc
Nisam poznavao pravila u crkvi, al sam naucioznas ja kada sam imala jedan tezak period svog zivota znala sam da udjem u crkvu i sednem
ne molim se, ne trazim nista samo sednem i razmisljam
i osetim smirenost
tamo sam neke vazne zivotne odluke donela tako sedeci i razmisljajuci

znas ja mozda ni sada ne znam sva pravilaNisam poznavao pravila u crkvi, al sam naucio
Jedne liturgije se secam kad smo svi popadali na pod, bila je predvece.
Onaj pas nije demon, nego ti je rekao da ideš kući i batališ klošarenjeAli najveci aplauz od onostranog sam dobio, kad sam zadnjih 1600/Dem bacio preko ramena za srecu i krenuo da zivim ko beskucnik
To sto je pocelo na Uskrs me je vezalo za Isusa i njegov put, a i sve sto mi se desavalo tih 3 meseca mi je jasno ukazivalo sta treba da
uradim. E onda sam otisao da spavam na groblje i jednog dana, samo sam hteo da odem, da zaspim i odem.
Kao tren se desilo zaspao sam, i budi me bivsa devojka drug otac, majka brat. Kao da sam trepnuo i odjednom se stvorise.
Ambulantna kola pravac u Lazu. i tamo sam proveo mesec dana. Laza je strahovito duhovno iskustvo![]()
Eh da mi je pamet ova, al treba proci sve to i naucitiOnaj pas nije demon, nego ti je rekao da ideš kući i batališ klošarenje
Pravi prijatelj

Jedna od mojih Učiteljica, oličenje mudrosti, dobrote i smirenosti, nije uvek bila takva, mislim bila je dobra, ali ovo ostalo i nijeEh da mi je pamet ova, al treba proci sve to i nauciti![]()
Ja sam cekao 20 godina da pocnem ovde da propovedamJedna od mojih Učiteljica, oličenje mudrosti, dobrote i smirenosti, nije uvek bila takva, mislim bila je dobra, ali ovo ostalo i nije
Upoznale smo se ko tinejdžerke koje su zajedno izlazile i divljale
Kasnije se ona razbolela i kroz bolest doživela neverovatnu transformaciju
Naravno izlečila se i počela da se usavršava
I danas da je vidiš, sija ko sunce i taj sjaj drugima daje
I dalje uči
I napreduje

Hvala na savetuI još jedan savet za Maksu
Kad si u povišenom stanju, osim prijatnih i korisnih spoznaja, MNOGO, MNOGO SI VIDLJIVIJI DEMONIMA

Pa to bi morao da znašHvala na savetu![]()
Nisam osetio demone jako dugo niti sam imao posla sa njima. Okrenuo sam pricu sada, tj od kako ih volim nisam primetio.Pa to bi morao da znaš
Nisam ja to izmislila
Generalno ne delim nikad svoje tripove sem u umetnosti
Saveti koje dajem su usvojeni od raznih mudrih ljudi
o da!Nisam osetio demone jako dugo niti sam imao posla sa njima. Okrenuo sam pricu sada, tj od kako ih volim nisam primetio.
Greska mi je bila u onome "Idi od mene Sotono" (strah), sad kazem "Volim te Sotono". (ljubav)
Kod mene je visa svest dosla na Uskrs 2000, sanjao sam neke vatre i probudio se promenjen. U grudima mi je gorelo kao energija,o da!
Ljubav neutrališe zlo!
Provereno
Ali mnogi misle da je imaju ali je ni trunku nemaju, sem prema samom sebi
Ti srećom nisi takav
Jeste!Kod mene je visa svest dosla na Uskrs 2000, sanjao sam neke vatre i probudio se promenjen. U grudima mi je gorelo kao energija,
i do dan danas se nije ugasilo. Kada ta energija izbije u glavu onda ulazim u vise stanje. Otud smatram ljubav za energiju koja
izbije iz grudi. E sad to mi se mozda probudila anahata ne znam.
ok dobro bi mi doslo da me ne strefi infarktJeste!
Al nekad ne treba ni da su previše aktivne čakre
Baš sam se ovih dana studioznije bacila na proučavanje toga
Znam tehnike za smirivanje Anahate al to drugi put i to preko pepea