Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednom samo sam cuo zivotinju, kad sam bio beskucnik. Sedeo sam tako u parku i ispred mene se odjednom pojavi pas.
Iz njega izlete duh psa koji je rekao: "Kuda ces sad budalo". Mozda sam ja tako imao vizije koje su mi govorile, ne znam.
Životinje su telepate
Nije redak slučaj da se razumeju nemušto sa vlasnikom
Meni je nekad lakše da komuniciram sa njima nego sa ljudima

meni to liči da su se demoni poigrali s tobom..psi nisu zlobni...
To nije demon bio. Kad sam osecao demone u tom stanju svesti obavezno bi mi se odsekle noge od straha, a na ledjima prozima jeza.
Trebalo mi je 6 godina da se oslobodim straha od njih, kulminiralo je mesecarenjem i pokusajima posednutosti.
Nekako su ko pacovi, tripovao sam da ulaze u nas preko hrane, a izlaze u wc.

To nije demon bio. Kad sam osecao demone u tom stanju svesti obavezno bi mi se odsekle noge od straha, a na ledjima prozima jeza.
Trebalo mi je 6 godina da se oslobodim straha od njih, kulminiralo je mesecarenjem i pokusajima posednutosti.
Nekako su ko pacovi, tripovao sam da ulaze u nas preko hrane, a izlaze u wc.
to sa tripovanjem da ulaze preko hrane sam imao i ja...demon kog sam najčešče viđao je izgledao kao nacrtani čovek vepar...

Ali najveci aplauz od onostranog sam dobio, kad sam zadnjih 1600/Dem bacio preko ramena za srecu i krenuo da zivim ko beskucnik :P
To sto je pocelo na Uskrs me je vezalo za Isusa i njegov put, a i sve sto mi se desavalo tih 3 meseca mi je jasno ukazivalo sta treba da
uradim. E onda sam otisao da spavam na groblje i jednog dana, samo sam hteo da odem, da zaspim i odem.
Kao tren se desilo zaspao sam, i budi me bivsa devojka drug otac, majka brat. Kao da sam trepnuo i odjednom se stvorise.
Ambulantna kola pravac u Lazu. i tamo sam proveo mesec dana. Laza je strahovito duhovno iskustvo :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back