svi imaju..ali trebaju da se trude da ga nemajuja smtram da svi u sebi imaju zrno zlobe .... samo sto neki umisljaju da ga nemaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi imaju..ali trebaju da se trude da ga nemajuja smtram da svi u sebi imaju zrno zlobe .... samo sto neki umisljaju da ga nemaju![]()
Razlika je samo u tome, da li mozes da se uzdrzis ili ne mozes, nekad pasivnost moze da se rastumaci kao slabostja smtram da svi u sebi imaju zrno zlobe .... samo sto neki umisljaju da ga nemaju![]()

Propovedanje moze svudasvi imaju..ali trebaju da se trude da ga nemaju

kao u ratu tako i u svakom konfliktu postoji nužna odbrana i postoji prekomerna upotreba sile...Razlika je samo u tome, da li mozes da se uzdrzis ili ne mozes, nekad pasivnost moze da se rastumaci kao slabost![]()
To je ono- miran, porodičan čovek poludeo i nasekirao gomilu slučajnih prolaznikajel znate šta za psihopate komšije pričaju.
"baš se čudim, bio je tako tih i miran"
znači nekad moraš ventil pustiti![]()
Tako ti je i u braku. Cvrkucu pticice sve ok nema svadji i paf razvodjel znate šta za psihopate komšije pričaju.

nemaju svi zlobu u sebi evo na primer jasvi imaju..ali trebaju da se trude da ga nemaju

Tako je svako reprezentatuje sebeOvo što odavno hoću da ukažem nema direktne veze sa vašom pričom
Ljudi ovde masovno katastrofalno greše kad identifikuju neku osobu sa njenom religijom!
Jako pogrešno!
Većini religija služi samo kao pokriće a mnogi koji i veruju ne primenjuju skoro ništa od te vere u praksi
To je jedan od razloga što mi je besmisleno da pljujem nečija verovanja
Naravno ne jedini
Svaka osoba reprezentuje samo sebe, eventualno i vaspitanje koje je poneo od kuće
kafu i gledanje u šolju ne mogu da odbijem sve i da hocuDođi češće!
Znaš kakvu kafu Gogi kuva!
A ja ću da ti gledam u šolju![]()

Omiljeno kad me napadnu sto postujem KrolijaOvo što odavno hoću da ukažem nema direktne veze sa vašom pričom
Ljudi ovde masovno katastrofalno greše kad identifikuju neku osobu sa njenom religijom!
Jako pogrešno!
Većini religija služi samo kao pokriće a mnogi koji i veruju ne primenjuju skoro ništa od te vere u praksi
To je jedan od razloga što mi je besmisleno da pljujem nečija verovanja
Naravno ne jedini
Svaka osoba reprezentuje samo sebe, eventualno i vaspitanje koje je poneo od kuće

Moze cak i na zlim mestimaPropovedanje moze svuda![]()

Znaš šta?Omiljeno kad me napadnu sto postujem Krolija![]()
bas sam danas tako nesto slicno komentarisalajel znate šta za psihopate komšije pričaju.
@Agatha veruje u magiju, voli karte, solju, horoskop ja sam vernikOmiljeno kad me napadnu sto postujem Krolija![]()
E to me je najvize zezalo u visem stanju svesti, mozes da cujes sta ti misle. Zato i najvise pijem antipsihotik da me drzi u nizem stanjubas sam danas tako nesto slicno komentarisala
ono reci su divne, prijatne, umilne, a misli ubojite sledio bi se kada bi znao sta ti misli
otkud znaš da su to tuđe misli a ne tvoja mašta ili neki demoni koji šapuću navodne tuđe misli?E to me je najvize zezalo u visem stanju svesti, mozes da cujes sta ti misle. Zato i najvise pijem antipsihotik da me drzi u nizem stanju
da to ne dozivim ponovo.
pa to je ono najstrasnijeE to me je najvize zezalo u visem stanju svesti, mozes da cujes sta ti misle. Zato i najvise pijem antipsihotik da me drzi u nizem stanju
da to ne dozivim ponovo.
To je najzajebanije razlučitiotkud znaš da su to tuđe misli a ne tvoja mašta ili neki demoni koji šapuću navodne tuđe misli?
Oseti se energijapa to je ono najstrasnije
moze neko ovde pisati serenade a u sustini ti misliti najgore
zato se tesko na forumu procenjuju ljudi
Pa iskoci duh iz coveka i kaze mi sta misli. Tako sam mogao da cujem i zivotinje... znas razgovaram sa nekom i kao stereo cujemotkud znaš da su to tuđe misli a ne tvoja mašta ili neki demoni koji šapuću navodne tuđe misli?