Konak "Kod dobrog čoveka" III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javne ispovesti su jedan od metoda ispiranja mozga, gde se onaj koji se ispoveda stavlja u potcinjenu poziciju.
To je kao kada napise da su oni kul jer kod njih se deca ne krste dok ne postanu punoletna a umesto da se igraju kao mali oni iscitavaju i iscitavaju bibliju i sede u skupstinu i ne sme sa ostalom decom koja nisu Js da se igraju u skoli .... totalna izolacija od ostatka drustva

To je kao kada napise da su oni kul jer kod njih se deca ne krstevaju dok ne postanu punoletna a umesto da se igraju kao mali oni iscitavaju i iscitavaju bibliju i sede u skupstini i ne sme sa ostalom decom koja nisu Js da se igraju u skoli .... totalna izolacija od ostatka drustva
Izolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.

Izolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.
malo sam je izazvala da vidimo njenu dobrotu i finocu :D
ja ponavljam nikada za sebe nisam rekla da sam dobra vec da se trudim biti dobra
nikada nisam rekla da nisam sujetna jer svi mi u manjoj ili vecoj meri imamo sujetu
a mona koja non stop pise da je dobra, nema sujetu, fina, zna ona psihologiju veceras pokazuje svoje ono sustinsko
na prvom mestu da ima sujetu u ogromnoj kolicini pocevsi od toga da ne moze podneti da je moj predlog za naziv kafane izglasan pa na dalje ...
vredja, provocira sve vreme pisuci kako je fina i dobra :D

i objašnjenje da su drugi ljudi naprimer nečlanovi ili bivši članovi organizacije zli i da kroz njih govore demoni je oblik ispiranja mozga...
gde je tu tolerancija prema ljudima druge vere
trazi od drugih da budu tolerantni a ovamo stalno pise kako su samo oni u pravu kako su drugi klevetnici, zlo koji ce biti unisteni jer nisu JS
ako je to dobrota drago mi je onda sto ja spadam u onu grupu da nisam

Da tolerantni smo a ti nisi pa imas tu obrnutu percepciju
Ti bi d anameces JS i ljutis se na to kak oJS ovo ili ono
zasto bi ti to smetalo?
zar to nije malo glupo
zasto bi meni smetalo kako zive muslimani?
ja sam bas previse tolerantna
cenim tudje razlicitosti

ima napredovanja..samo napredovanje ne znači višu vrednost...svaka duša ima svoj put kroz živote...nekima neke lekcije idu bolje drugima druge...
Mislim da je gledanje da su svi jednaki tvoj nacin borbe protiv sujete, jer to vezujes za vrednovanje, ali da li su objetivno svi jednaki?
Da li je isus jednak pilatu? Da li je Bog jednak nama? Da li Bog zbog toga sto je Bog ima najvecu sujetu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back