bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kako si onda mogla da se primis u JS?Zao mi je razocaracu te imam visoko obrazovanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si onda mogla da se primis u JS?Zao mi je razocaracu te imam visoko obrazovanje
tvoje sujetno misljenje je nebitnosujetna si .... nastavak znas![]()

To je kao kada napise da su oni kul jer kod njih se deca ne krste dok ne postanu punoletna a umesto da se igraju kao mali oni iscitavaju i iscitavaju bibliju i sede u skupstinu i ne sme sa ostalom decom koja nisu Js da se igraju u skoli .... totalna izolacija od ostatka drustvaJavne ispovesti su jedan od metoda ispiranja mozga, gde se onaj koji se ispoveda stavlja u potcinjenu poziciju.
Da, al da li je to faktor ciste srece, greha praotaca/majki ili ima sudbine? Da li svi u prvoj reinkarnaciji/zivotu imamo istu sansu?živiš onoliko koliko tebi ili srodnoj duši treba za neke predefinisane lekcije u životu
Primim?Kako si onda mogla da se primis u JS?
to je dogovor koji se napravi pre rođenja...ključni događaji u životu su ti predefinisani...na tebi je kako ćeš da reaguješ na njih...tu je lekcija..Da, al da li je to faktor ciste srece, greha praotaca/majki ili ima sudbine? Da li svi u prvoj reinkarnaciji/zivotu imamo istu sansu?
Izolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.To je kao kada napise da su oni kul jer kod njih se deca ne krstevaju dok ne postanu punoletna a umesto da se igraju kao mali oni iscitavaju i iscitavaju bibliju i sede u skupstini i ne sme sa ostalom decom koja nisu Js da se igraju u skoli .... totalna izolacija od ostatka drustva
cemu to sluzi bas htedoh da pitamJavne ispovesti su jedan od metoda ispiranja mozga, gde se onaj koji se ispoveda stavlja u potcinjenu poziciju.
Dobro lekcija, ali time sto cinis u zivotu nimalo nisi vredniji ili manje vredan od ostalih? Dakle nema napredovanja?to je dogovor koji se napravi pre rođenja...ključni događaji u životu su ti predefinisani...na tebi je kako ćeš da reaguješ na njih...tu je lekcija..
nema ni izolacijeIzolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.
i objašnjenje da su drugi ljudi naprimer nečlanovi ili bivši članovi organizacije zli i da kroz njih govore demoni je oblik ispiranja mozga...Izolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.
Kad se otvoris ljudi mogu da te ucenjuju, znaju tvoje slabosti...cemu to sluzi bas htedoh da pitam
naravno da nema toga
malo sam je izazvala da vidimo njenu dobrotu i finocuIzolacija je takodje jedan od metoda ispiranja mozga, potom osecaj da pripadnost grupi daje vecu vrednost i na kraju pretnja da ce sve poci naopako ako izadjes iz grupe i drustveno izopstenje potom.
Na duhovnom nivou ne zelis drustvo. Samo bog i zver mogu sami...nema ni izolacije
a takodje objasnio si to na prizeman nacin
na duhovnom nivou je to drugacije
ima napredovanja..samo napredovanje ne znači višu vrednost...svaka duša ima svoj put kroz živote...nekima neke lekcije idu bolje drugima druge...Dobro lekcija, ali time sto cinis u zivotu nimalo nisi vredniji ili manje vredan od ostalih? Dakle nema napredovanja?
Kako da te ucenjuju ne kapiramKad se otvoris ljudi mogu da te ucenjuju, znaju tvoje slabosti...
netacnoNa duhovnom nivou ne zelis drustvo. Samo bog i zver mogu sami...
gde je tu tolerancija prema ljudima druge verei objašnjenje da su drugi ljudi naprimer nečlanovi ili bivši članovi organizacije zli i da kroz njih govore demoni je oblik ispiranja mozga...
Mislim da je gledanje da su svi jednaki tvoj nacin borbe protiv sujete, jer to vezujes za vrednovanje, ali da li su objetivno svi jednaki?ima napredovanja..samo napredovanje ne znači višu vrednost...svaka duša ima svoj put kroz živote...nekima neke lekcije idu bolje drugima druge...
ma ne smeta ti samo bi rekla da su klevetnici koji ce biti unisteni jer nisu JSDa tolerantni smo a ti nisi pa imas tu obrnutu percepciju
Ti bi d anameces JS i ljutis se na to kak oJS ovo ili ono
zasto bi ti to smetalo?
zar to nije malo glupo
zasto bi meni smetalo kako zive muslimani?
Sta ce ti oni da bi ti bilo dobro? Meni kad sam bio sam je bilo najlepsenetacno
na duhovnom nivou imam drustvo koje odgovara mojim merilima
da moze da mi bude dobro

jeste kucala si kod mene na vrata da mi udelis brosuru pa si videla kako zivimovi sto zive u skoljci smeta im sve sto je izvan toga
kao na primer Gogili zulja je kak o drugi zive

to je tvoja mantra ja to nisam nikada reklama ne smeta ti samo bi rekla da su klevetnici koji ce biti unisteni jer nisu JS