bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Zasto onda biranje hrane, i sta cemo da gledamoa na duhovne osobe ne utice spoljasnjost

Pa svi oni spotovi sto prave da se dobro osecamo se baziraju na lepim utiscima, tj na autohipnozi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto onda biranje hrane, i sta cemo da gledamoa na duhovne osobe ne utice spoljasnjost

odoh laku nocfrizerski salon JS vs frizerski salon Pravoslavlje![]()
laku noćodoh laku noc
Samo se podbadate, do koje ce dopreti koja ce ostati hladnaevo makso kakav je njen tok misli
samo o zlu pise
a ja treba kao da se zabrinem a ne ona![]()

Bog nam je dao da ugadjam osebiZasto onda biranje hrane, i sta cemo da gledamo
Pa svi oni spotovi sto prave da se dobro osecamo se baziraju na lepim utiscima, tj na autohipnozi![]()
Evo ga 3:18odoh laku noc
cek ima jos vremenalaku noć
odoh laku noc
sta vam rekohBog nam je dao da ugadjam osebi
hranu i da gledamo sta volimo
ali ne moze zlo uticati na duhovnog coveka jer je iznad toga

laku noćnarode ja odoh
laku i mirnu noc vam zelim
i ja zaista odoh jer napisah ln
nisam ja mona
![]()
Zasto je to bitno? Sta bi osetila kada bi se promenilo ime?bitno nece biti po tvom![]()
salim seZasto je to bitno? Sta bi osetila kada bi se promenilo ime?

laku noć ..drugi put...odoh i ja laku noc![]()
kako te vređa termin svetac? to je kao kad bi te vređalo kad bi naziv bio Nirvana naprimer...salim se
a ime se mora promeniti
to je stvar principa nije regularno jer je pdf religija a ne pravoslavlje
necu da spominjem koji pravi se lud a dozvolio je da udju u predlog nazivi koji
nisu neutralni i koji vredjaju tudju veru
Da al ovde imas sticky thread pravoslavlje u slikama... ako se ukloni to moralo bi i ovo drugo...salim se
a ime se mora promeniti
to je stvar principa nije regularno jer je pdf religija a ne pravoslavlje
necu da spominjem koji pravi se lud a dozvolio je da udju u predlog nazivi koji
nisu neutralni i koji vredjaju tudju veru
A neće biti ni po tvome. Pij kafu i uživaj u birtiji.bitno nece biti po tvom![]()
Bice pravednoA neće biti ni po tvome. Pij kafu i uživaj u birtiji.

ne mozes ti to shvatitikako te vređa termin svetac? to je kao kad bi te vređalo kad bi naziv bio Nirvana naprimer...
čini mi se da prenosiš agresiju zbog frustracije koju osećaš po pitanju rada moderatora i toga da spadaš u manjinsku versku zajednicu koju mnogi u Srbiji vide kao sektu kao nešto niže vrednosti na pitanje naziva kafane... mogao bi da razumem da ti smeta povezivanje termina birtija sa svetim Petrom odnosno kako ti kažeš Božjim pomazanikom Petrom kao što na primer Kerkyri smeta i deluje joj kao blasfemija...ne mozes ti to shvatiti
smeta mi to nametanje pravosljavlja
i ta njihova obrnuta psihologija
sve namecu drugima a onda pricaju da drugi namecu njima
to su te njihove manipulacije
e pa nece moci to da prodje
cini ti se...čini mi se da prenosiš agresiju zbog frustracije koju osećaš po pitanju rada moderatora i toga da spadaš u manjinsku versku zajednicu koju mnogi u Srbiji vide kao sektu kao nešto niže vrednosti na pitanje naziva kafane... mogao bi da razumem da ti smeta povezivanje termina birtija sa svetim Petrom odnosno kako ti kažeš Božjim pomazanikom Petrom kao što na primer Kerkyri smeta i deluje joj kao blasfemija...