aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.259
e to je tajnaA gdje si bila, Mono?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to je tajnaA gdje si bila, Mono?

Šapni mi, neću nikom reći.e to je tajna![]()

sapnulaŠapni mi, neću nikom reći.![]()

Јеси ли ти то правила или скидаш са нета, домаћице?

Ја помислио да се удала, а муж љубоморан па јој забранио да се са нама дописује.A gdje si bila, Mono?
To je sa neta a ja jos bolje to pravimЈеси ли ти то правила или скидаш са нета, домаћице?![]()

Zar mislis da bi se udala za takvog psihoЈа помислио да се удала, а муж љубоморан па јој забранио да се са нама дописује.![]()

Па некад не знаш испочетка, кад се заљубиш гледаш кроз ружичасте наочаре, тек касније схватиш.Zar mislis da bi se udala za takvog psiho![]()
Znam dovoljno psihologiju da mi se to ne bi desilo.Па некад не знаш испочетка, кад се заљубиш гледаш кроз ружичасте наочаре, тек касније схватиш.![]()

Па нисам мислио буквално психопата него онако помало љубоморног, а смијешно ми је како си то ноншалантно рекла да би побјегла, одмах на прву.Nije smesno ko jos trpi psihopate![]()
Ako je pomalo ljubomoran ne bi mi branio nista.Па нисам мислио буквално психопата него онако помало љубоморног, а смијешно ми је како си то ноншалантно рекла да би побјегла, одмах на прву.

Не вјерујем, нисам пробао.To je sa neta a ja jos bolje to pravim![]()

Не вјерујем, нисам пробао.![]()
verujОдбјегла млада илити побегуља.Ako je pomalo ljubomoran ne bi mi branio nista.
Ja sam takva ne trpim stege.
Ako bi mi neko ista branio ja odem.![]()
А не, не вјерујем на ријеч, само кад пробам.
ih kakva ti je to veraА не, не вјерујем на ријеч, само кад пробам.

Озбиљна, не може се вјеровати тек тако, мора проћи кроз опите и провјере прије него што се прихвати.ih kakva ti je to vera![]()
JesteОзбиљна, не може се вјеровати тек тако, мора проћи кроз опите и провјере прије него што се прихвати.![]()

Mona i ja se nećemo udavati/ženiti. Kao djevci ulazimo u nebeski Jerusalim da vladamo nad 12 jevrejskih plemena.Ја помислио да се удала, а муж љубоморан па јој забранио да се са нама дописује.![]()
Sto me smesti na nebo ja bi ipak da vladam na ZemljiMona i ja se nećemo udavati/ženiti. Kao djevci ulazimo u nebeski Jerusalim da vladamo nad 12 jevrejskih plemena.