- Poruka
- 10.204
Добро је да се пре глупих питања мало размисли...Eli dobro ili lose kada se ulazi u crkvu a tad zvona zvone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро је да се пре глупих питања мало размисли...Eli dobro ili lose kada se ulazi u crkvu a tad zvona zvone?
Шта то треба да значи?Добро је да се пре глупих питања мало размисли...

Звони само кад улази и излази владика, то се зове ''дуго звоно''Јел зазвони када сваки човек уђе?
сећам се људи су излазили и улазили у цркву када је звонилаЗвони само кад улази и излази владика, то се зове ''дуго звоно''
Краћа звона су за неке молитве, ал пошто су скраћено до бесвести, и нема владика на службама углавном, звони се само пред почетак молитве, обични људи су ту не битни, јер је сва пунота цркве, сконцентрисана у једном човеку - владики...
Ne idem u crkvu.Eli dobro ili lose kada se ulazi u crkvu a tad zvona zvone?
Нисте верник?Ne idem u crkvu.
Nisam. Ja sam ateista.Нисте верник?
Mislite da je smrt apsolutni kraj i da posle toga nema ničega? Samo ništavilo i beskrajna tama?Nisam. Ja sam ateista.
Nažalost da tako je.Mislite da je smrt apsolutni kraj i da posle toga nema ničega? Samo ništavilo i beskrajna tama?
Zašto nažalost?Nažalost da tako je.
I ja bih isto voleo da postoji neki lepši i bolji svet od ovoga, ali to je samo ljudska mašta.Zašto nažalost?
kako ste tako sigurni da ne postoji?I ja bih isto voleo da postoji neki lepši i bolji svet od ovoga, ali to je samo ljudska mašta.
Kao što sam siguran da ne postoji nijedno božanstvo tako sam isto siguran da ne postoji ni svet posle smrti.kako ste tako sigurni da ne postoji?
Pa u tom slučaju život i nema nekog smisla...Kao što sam siguran da ne postoji nijedno božanstvo tako sam isto siguran da ne postoji ni svet posle smrti.
Ima. Da živiš ovaj život kako želiš i da ti svaki dan bude lep.Pa u tom slučaju život i nema nekog smisla...
Pa to zvuči lepo ali šta ćemo sa detetom koje u 5-oj godini oboli od leukemije i umre? Šta je bio smisao njegovog kratkog i turobnog života? Da umre od leukemije pre nego što je uopšte moglo da iskusi radost života!? Pa i nije neki smisao, zar ne?Ima. Da živiš ovaj život kako želiš i da ti svaki dan bude lep.
ako je postojao zivot pre rodjenja postoji i posle smrti...........ali, niko od nas se ne moze setiti da je ikada ziveo pre rodjenja pa stoga nece biti svestan ni da je umro. Osim, ako se pozovemo na reinkarnaciju , al tu nema logike jer mi nista ne vredi ako mi neko kaze da sam ranije ziveo a ja se toga ne secam.kako ste tako sigurni da ne postoji?
Žao mi je, ali zakoni prirode su brutalni.Pa to zvuči lepo ali šta ćemo sa detetom koje u 5-oj godini oboli od leukemije i umre? Šta je bio smisao njegovog kratkog i turobnog života? Da umre od leukemije pre nego što je uopšte moglo da iskusi radost života!? Pa i nije neki smisao, zar ne?
Zvuci poput da ce te policija doci hapsiti ociju miSiguran sam da ne znaš ni šta je ateizam?
Ateizam je negacija tvrdnje i neverovanje u bilo koje božanstvo.Zvuci poput da ce te policija doci hapsiti ociju mi
Biće da je Vojislav Šešelj dao lepe pare crkvi.Pogledajte prilog 1221954 Crvena crkva i crveni Vojvoda.