gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Pa ne mozemo praviti Zadrugu od foruma. Mora biti nekog reda.al kaznjava sto mu se vredja profil hahahahahah
kako sam sebe pobija![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne mozemo praviti Zadrugu od foruma. Mora biti nekog reda.al kaznjava sto mu se vredja profil hahahahahah
kako sam sebe pobija![]()
Pa ne mozemo praviti Zadrugu od foruma. Mora biti nekog reda.
Moj nik je od stvarnog imena, branimir maksimovic, tako se zovemAccount je svetinja.
forumski ping pong da prođe vreme..a mogli ste da se šalite i zabavljate..zar ti to ne bi više prijalo?ja se ne koljem nisakim
vracam joj njenu loptu
moram da branim istinu od klevetaforumski ping pong da prođe vreme..a mogli ste da se šalite i zabavljate..zar ti to ne bi više prijalo?
Šta misliš, zašto su rijalitiji toliko gledani?forumski ping pong da prođe vreme..a mogli ste da se šalite i zabavljate..zar ti to ne bi više prijalo?
Šta misliš, zašto su rijalitiji toliko gledani?
Jesi ti svestan koliko nemas pojma o pravilniku a hoces da moderises?Pa ne mozemo praviti Zadrugu od foruma. Mora biti nekog reda.
Baša Mrkalj. Drago mi je.Moj nik je od stvarnog imena, branimir maksimovic, tako se zovem
evo ovde su svi podaci o meni https://forum.krstarica.com/threads/programeri-predstavite-se.925505/
ne radi se i tome, nego će svaki reći "on/a je prvi počeo/la, ja samo vraćam istom merom"jooj a ti kao ne hahahahahah
meni je nebitno ako joj je lakse a dotrcace da napise da sam ja pa neka joj ispunim zelju .... neka bude i da sam ja
ona jednostavno ne voli ljude
usla je i sada u kafanu samo da zvoca, zakera, da preti tabom a mi smo caskali niko je ovde nije dirao ... i na kraju napise ja sam dobra vi ste losi
eto neka bude da sam ja pocela![]()
neZato što se narod nije obavestio da ona spravica što ide uz tv menja kanale.
Vidim da bi ti voljela da zavodiš red i da mašeš bičem.Jesi ti svestan koliko nemas pojma o pravilniku a hoces da moderises?
i jako si sujetan
a i nezreo
Samo cu recine radi se i tome, nego će svaki reći "on/a je prvi počeo/la, ja samo vraćam istom merom"
i šta smo postigli, trajni rat a niko ne zna ko je i zašto počeo
čisto gubljenje energije po meni.
uvek će biti provokatora koji se hrane tobim ili kog već nanišani.
kod mene se naplaćuje ili ostaje gladan![]()
ne
vec zato sto je to realno stanje naseg naroda
Vole da se bave tudjim zivotima i da im sudeŠta misliš, zašto su rijalitiji toliko gledani?
vidim ti zamisljas da se red zavodi bicemVidim da bi ti voljela da zavodiš red i da mašeš bičem.![]()
Naravno ja otvaram Klub EkvilibrijumAj da stignemo do 20 hiljada postova pa da Mona otvori novu kafanu.
rijaliti je cirkus za publiku i pare...ovde smo mi i učesnici i publika...virtuelna zajednica ljudi...koja deli svoja stvarna razmišljanja i osećanja..na neki način ovde smo možda i autentičniji mego u pravom svetu...neko će podeliti na forumu neko iskustvo i stvarno mišljenje ili osećanje o kome ne bi pričao u stvarnom svetuŠta misliš, zašto su rijalitiji toliko gledani?
al tek posle armagedonaNaravno ja otvaram Klub Ekvilibrijum![]()