Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...

Ovo srce što si nam se konačno priključio. Gde bi ovom forumu bio kraj da svi tako lepo komuniciriju kao ti. Ne hvalim te! :)

nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...
Sve si pogrešno shvatio.

Treba stati na kraj njenom tonu. Oprosti, ja sam ovde na ovom pdf stranac, ali osvetoljubivost...pa gde je to za ljude, a kamoli nekoga ko se toliko kune u Boga... Mora prihvatiti oprečna mišljenja i verujem da je niko neće niti jednom rečju uvrediti. Zelen si, reši to :cool:
secam se bio je ovde na forumu jedan jehovin svedok i nikada nije dolazio u sukob sa forumasima a iznosio je svoje stavove.
Doduse nije ih nikome nametao i fino caskao sa nama

Srce moje, bar 50 ljudi na Krsti su me pitali ko li njega postavi za moda!
I to niko od njih na religiji ne piše
Tvoje produhovljene i suptilne savete on nije u stanju da percipira šro ćeš se ubrzo uveriti
Lepo je ćaskao samo zbog Pustinjakinjine energije i divne prirode
To je ona a ne on

secam se bio je ovde na forumu jedan jehovin svedok i nikada nije dolazio u sukob sa forumasima a iznosio je svoje stavove.
Doduse nije ih nikome nametao i fino caskao sa nama

Ima i njih finih ljudi, ono što bi se reklo, u svakom žitu ima kukolja... Srela sam ženu koja je fina, samo je napomenula, ali je negde procenila da dalje ne treba i razgovarale smo o drugim stvarima.

pa onda ajde da čujemo kako sve izgleda iz tvog ugla...možda nešto vidiš pogrešno a možda drugi ovde vide pogrešno..
tako sto dodje i napise ladno forumsaici na religiji da je milfara i celo objasnjenje mu je zezao sam se
posle se pita sto ga ljudi hejtuju
pa stvarno trebas biti ono da nisi u vinklu pa da se posle svega tako nesto zapitas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back