- Poruka
- 16.578
jesam ja tebi spomenula porodicu?Ja tvoju porodicu nisam nikada pominjao.
i sada izjavljujem da svako vaspitanje nosi iz porodice
sta ti nije jasno?
i izjavljujem da si me juce strasno uvredio
al polako sredice se i to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam ja tebi spomenula porodicu?Ja tvoju porodicu nisam nikada pominjao.
nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...

Sve si pogrešno shvatio.nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...
Pa ti si hriscanka. Treba da oprostis.jesam ja tebi spomenula porodicu?
i sada izjavljujem da svako vaspitanje nosi iz porodice
sta ti nije jasno?
i izjavljujem da si me juce strasno uvredio
al polako sredice se i to
da više nisam video ovakvu izjavu. ovde NISI stranac.ja sam ovde na ovom pdf stranac
secam se bio je ovde na forumu jedan jehovin svedok i nikada nije dolazio u sukob sa forumasima a iznosio je svoje stavove.Treba stati na kraj njenom tonu. Oprosti, ja sam ovde na ovom pdf stranac, ali osvetoljubivost...pa gde je to za ljude, a kamoli nekoga ko se toliko kune u Boga... Mora prihvatiti oprečna mišljenja i verujem da je niko neće niti jednom rečju uvrediti. Zelen si, reši to![]()
da više nisam video ovakvu izjavu. ovde NISI stranac.
opomena!!!

pa onda ajde da čujemo kako sve izgleda iz tvog ugla...možda nešto vidiš pogrešno a možda drugi ovde vide pogrešno..Sve si pogrešno shvatio.
Srce moje, bar 50 ljudi na Krsti su me pitali ko li njega postavi za moda!nije ona problem nego tvoj nastup koji nije prijateljski prema ljudima...ljudi su tvoje ogledalo...izgleda da te ovo boravljenje na politici i danonoćno bavljenje ratom u Ukrajini skroz unazadilo..znam da na toj temi ima dosta prepucavanja, zlobe i negativne energije ali ne moraš da ono što si pokupio tamo da prenosiš ovde...pdf religija treba da bude oaza mira i tolerancije...danas si baš lepo ovde ćaskao sa pustinjakinjom a sad kao da ti neko pritisnuo dugme da postaneš baš nezgodan...
Kako si se sad zeznuo!pa onda ajde da čujemo kako sve izgleda iz tvog ugla...možda nešto vidiš pogrešno a možda drugi ovde vide pogrešno..

Ne pada mi na pamet da se pravdam.pa onda ajde da čujemo kako sve izgleda iz tvog ugla...možda nešto vidiš pogrešno a možda drugi ovde vide pogrešno..
shvatices vec kako ti je oprostenoPa ti si hriscanka. Treba da oprostis.
secam se bio je ovde na forumu jedan jehovin svedok i nikada nije dolazio u sukob sa forumasima a iznosio je svoje stavove.
Doduse nije ih nikome nametao i fino caskao sa nama
kiss i skidam opomenuRazumem šefe![]()
kiss i skidam opomenu

tako sto dodje i napise ladno forumsaici na religiji da je milfara i celo objasnjenje mu je zezao sam sepa onda ajde da čujemo kako sve izgleda iz tvog ugla...možda nešto vidiš pogrešno a možda drugi ovde vide pogrešno..
da ti prosledim ja neku svojuGde se vide te opomene? Stvarno imam neku? To bi mi bila prva, mislim, mašala. Da proslavimo onda.![]()
da ti prosledim ja neku svoju
nezgodan se bas trudi da mi ih posalje hahahahahahahah

Jel vidis kako je dobro kad se musko oslobodi seksualne pozudetako sto dodje i napise ladno forumsaici na religiji da je milfara i celo objasnjenje mu je zezao sam se
posle se pita sto ga ljudi hejtuju
pa stvarno trebas biti ono da nisi u vinklu pa da se posle svega tako nesto zapitas

Ne bratski nego po pola.Može, delimo bratski![]()
On te ustvari muva a kako je malo grubo klesan, ne ume drugačijeda ti prosledim ja neku svoju
nezgodan se bas trudi da mi ih posalje hahahahahahahah
izneti svoje viđenje nije pravdanje...osim ako misliš da si kriv...Ne pada mi na pamet da se pravdam.
Kako kad.Zar bratski nije na jednake časti ?![]()