bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
NaravnoZnači da smem?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoZnači da smem?

umisle da su moćni, a sva moć im je u demonima... magija se promoviše kroz filmove, knjige i muzičku industriju da bi što više ljudi privukli u bavljenje time...Koriste magiju tako![]()
Koriste rituale a magija je mnogo širi pojam, oni sebe kapiraju kao versku zajednicu i koriste verske obredeumisle da su moćni, a sva moć im je u demonima... magija se promoviše kroz filmove, knjige i muzičku industriju da bi što više ljudi privukli u bavljenje time...
dosta široko shvataš magiju onda..mislim može nečije uverenje štetno da utiče na nekog drugog...ali to ne svrstavam u magiju... magija je za mene samo kad neko svesno radi neke rituale sa ciljem da proizvede neki efekat u stvarnom životu..Koriste rituale a magija je mnogo širi pojam, oni sebe kapiraju kao versku zajesnicu i koriste verske obrede
Mnogi koriste magiju a da uopšte nisu svesni toga
verovatno su prava znanja sačuvali za sebe a širokom narodu dali kavez od vere...Meni su mnogo veći satanisti oni koji su nam prekrojili Bibliju, posakrivali ili uništili autentične izvorne tekstove i zloupotrebili religiju za zle ciljeve
Ovi zvanični satanisti su karikature za njih
Pa magija i jeste veoma širok pojamdosta široko shvataš magiju onda..mislim može nečije uverenje štetno da utiče na nekog drugog...ali to ne svrstavam u magiju... magija je za mene samo kad neko svesno radi neke rituale sa ciljem da proizvede neki efekat..
Ili ih uništiliverovatno su prava znanja sačuvali za sebe a širokom narodu dali kavez od vere...
mene interesuje ima li magije bez demona...čovek koji se uveri da ima neke posebne moći možda ih i stekne...Pa magija i jeste veoma širok pojam
To je kompleksni sistem i odnos prema univerzumu
To je rad sa energjom i raznim entitetima specifičan kod raznih naroda ali suština je svuda ista
Magija je rad sa energijom i entitetima!magija je ubedjivanje, kada nekog uveris u nesto. Zaplasivanje je crna magija, i radi iz potsvesti. Propaganda.

To radi kao placebo, ako zrtva veruje u demone, u tom smislu ili ako mag veruje u demone i slicno, nije neophodno...mene interesuje ima li magije bez demona...čovek koji se uveri da ima neke posebne moći možda ih i stekne...
Zavisi šta podrazumevaš pod "demonima"mene interesuje ima li magije bez demona...čovek koji se uveri da ima neke posebne moći možda ih i stekne...
U ovome se ne bih slozioMagija je rad sa energijom i entitetima!
Nit je ubeđivanje, nit je zastrašivanje a ponajmanje propaganda![]()

misliš da je onaj ko ne veruje u crnu magiju zaštićen od nje?To radi kao placebo, ako zrtva veruje u demone, u tom smislu ili ako mag veruje u demone i slicno, nije neophodno...
Ipak ću te zvati Maksa PropagandaU ovome se ne bih slozio![]()

svi entiteti na niskom nivou duhovnog razvoja su za mene demoni...Zavisi šta podrazumevaš pod "demonima"
Ima milion vrsta bića u univerzumu
Demoni su samo jesna klasa
Nijemisliš da je onaj ko ne veruje u crnu magiju zaštićen od nje?
Tacno, ali to mora da bude iskreno. Ako crv udje u potsvest ili sumnja onda ce da radi.misliš da je onaj ko ne veruje u crnu magiju zaštićen od nje?
To se zove zakon privlačnostiTacno, ali to mora da bude iskreno. Ako crv udje u potsvest ili sumnja onda ce da radi.
Recimo ako ti neko kaze ako kunes Boga desice ti se nesto, ti u svesti ne verujes, ali potsvesno poverujes, zaista ti se moze desiti nesto...
ima ljudi koji ceo život ponavljaju neke afirmacije i ne vide nikakvu korist od toga...možda ne znaju kako se to radi...sumnja i strah su im jači od vere valjda...To se zove zakon privlačnosti
Nekom funkcioniše a nekom ne
Nisam spoznala srž tog mehanizma da bih mogla da dam suvislo objašnjenjeima ljudi koji ceo život ponavljaju neke afirmacije i ne vide nikakvu korist od toga...možda ne znaju kako se to radi...sumnja i strah su im jači od vere valjda...
Pa ovo sto pise na kutiji cigareta, pusenje ubija je isto crna magija. Ako u to poverujes moze da se desi da umres.To se zove zakon privlačnosti
Nekom funkcioniše a nekom ne
Onda je sve crna magija po toj logiciPa ovo sto pise na kutiji cigareta, pusenje ubija je isto crna magija. Ako u to poverujes moze da se desi da umres.