bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
al brzo odose breskve, od juce bilo ih bar 15 sad osta samo jedna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brzo jedesal brzo odose breskve, od juce bilo ih bar 15 sad osta samo jedna![]()
Ja bih iskreno volela da dovoljno odlepi pa da se izlečie pa ne funkcionise to bas tako
mislis da si dovoljno jak da se ta osoba razboli od tvoje misli
sta ako je taj neko jaci od tebe?
citala sam nesto o tome i donekle mogu reci ok
ali mislim da si ti previse zagrizao u tome ali ok to je tvoj izbor i tvoje pravo
Nikad nisam tvrdila da je tako nešto nemoguće, samo da je retko i teškoTo su stara narodna verovanja
Moc ubedljivosti je fora. Tako ako se molis za necije izlecenje dzaba ako nisi dovoljno ubedljiva tom kome se molis, tj dzaba se molis ako taj ne zna.
Potom moj otac je imao 6 meseci zivota, mucinozni tumor prostate, ja ga uveravam da su pogresili dijagnozu, potom kombinovano
klasicna medicina i alternativna, on je lizao neki med sa travama i verovao da to pomaze, al ubacio sam mu crva da nema rak,
i jedan od tri slucaja prezivela na svetu, stiglo do pariskog kongresa![]()
Postoji i bojazan da totalno ne odlepi i ne vrati se u normalu nikadaJa bih iskreno volela da dovoljno odlepi pa da se izleči
A posle da se unormali
Toga se i ja bojimPostoji i bojazan da totalno ne odlepi i ne vrati se u normalu nikada
ja se u to nesto puno ne razumem ali krecem ono zdravorazumskiZato u takvim stvarima treba imati pouzdanog duhovnog vodiča
Upravo je tad vidni zdrav razum koji poseduješ jako dobra stvarja se u to nesto puno ne razumem ali krecem ono zdravorazumski
Zdrav razum je prepreka iracionalnom, tek kad predjes ambis pocinjes da uvidjas stvariUpravo je tad vidni zdrav razum koji poseduješ jako dobra stvar
I to te čini duhovno jakom
Razum nije u suprotnosti sa duhom,važna je samo njihova ravnoteža

@bmaxa se podsmeva na tvoju izjavu o meniUpravo je tad vidni zdrav razum koji poseduješ jako dobra stvar
I to te čini duhovno jakom
Razum nije u suprotnosti sa duhom,važna je samo njihova ravnoteža

gledaj da na prvom mestu ostanes zdravorazuman jer si otac i suprugZdrav razum je prepreka iracionalnom, tek kad predjes ambis pocinjes da uvidjas stvari![]()
Zdrav razum nije preterani racio, mislila sam na svest o svakom našem postupku, po mogućnosti objektivnaZdrav razum je prepreka iracionalnom, tek kad predjes ambis pocinjes da uvidjas stvari![]()
Meni se ionako stalno plazi, šta god rekla@bmaxa se podsmeva na tvoju izjavu o meni![]()

jesi pomislio nekad da si sebican?Sacuvati razum nakon altera je dosta tesko. Pogotovo kada krenes tako da razmisljas. To je jednostavno drugaciji pogled na svet.
I ima stadijuma kako ides.
Zdrav razum je cist materijalizam, iluzija, obmana. Nasi postupci su upravljani sa time... recimo ako se upravljas sa zivotinjskim instiktimaZdrav razum nije preterani racio, mislila sam na svest o svakom našem postupku, po mogućnosti objekrivna
Dakle svesnost
Iluzije i samoobmana su velike prepreke na Putu
Čak gore nego razum
Jer mogu da nas odvesu na stranputicu sa koje nema povratka
Mislim da pričate o različitim stvarimajesi pomislio nekad da si sebican?
Materijalno nisam, uopste, duhovno jesam, ne bih mogao bez porodicejesi pomislio nekad da si sebican?

To nije ZDRAV razumZdrav razum je cist materijalizam, iluzija, obmana. Nasi postupci su upravljani sa time... recimo ako se upravljas sa zivotinjskim instiktima
lako upropastis zivot. A zdrav razum je blizu toga...
Zdravim razumom lako manipulisu. Mediji okolina, lakoveran je i prijemciv.To nije ZDRAV razum
A pogotovo su životinjski instinkti u potpunoj suprotnosti sa razumom, i zdravim i preteranim
Razum je svest, u srpskom ta reč ima malo šire značenje
sebicnost postoji u mnogim sferama ne samo u materijalnom smisluMaterijalno nisam, uopste, duhovno jesam, ne bih mogao bez porodice![]()
mozda si ti pao pod manipulacijuZdravim razumom lako manipulisu. Mediji okolina, lakoveran je i prijemciv.
za sve