Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda je sve crna magija po toj logici
Ja to kapiram malo drugačije
Sve je. Klasicni metodi su samo da bolje poverujes u to, ali se sve svodi na negativni i pozitivni placebo.
Hajzenberg je u kvanotnoj mehanici utvrdio da posmatrac utice na posmatrano.
Osim toga i reklame rade na istu foru, nekom nesto ubacis u potsvest i on u odredjenom trenutku kupi
nesto iako ne zna zasto :P

A anatema nije samo crkvena KLETVA već i mitološko demonsko biće koje ima puno sitnih očiju i zuba
Kletvom se šalje anatema na žrtvu
I onaj nesretni Irinej Bulović je brukao Crkvu i bacao kletve zvoneći svakodnevno za MRTVE stanovnicima jednog mesta jer odrzavaju tradicionalnu kobasicijadu koja je bila za vreme posta!
To je bilo pre petnaestak godina
Lično sam videla više reportaža o tome jer se uopšte nije stideo svog crnomagijskog postupka

Sve je. Klasicni metodi su samo da bolje poverujes u to, ali se sve svodi na negativni i pozitivni placebo.
Osim toga i reklame rade na istu foru, nekom nesto ubacis u potsvest i on u odredjenom trenutku kupi
Znam,sublimirane poruke u frejmu koji je jako brz i oko ga ne registruje ali mozak da

Ja bih to nazvala manipulacijom ali u principu se slažem sa tobom

Često ljude snađe belaj i bez da mu ga je neko nabacio ili sugerisao pa ubedio
Čuli ste za izraz- NAGAZIO NA NEŠTO
Ima milion vrsta bića koja nisu sva naklonjena čoveku i mogu da se osete isprovociranim pa da kazne ljudsko biće
A nisu klasični demoni koje placebo efektom i sugestijom nabace satanisti
Najklasičniji primer su vile
U našem narodu ima bezbroj svedočanstava o susretima sa vilama koji se nisu dobro završili
A vile su vile, nisu demoni

Poslednja izmena:
da...svaka informacija koju primimo može da utiče na nas...jednom sam dok sam živeo i radio u inostranstvu otišao na pauzu i umesto da uzmem iz automata snickers, kao što sam radio svakog dana, uzeo sam Mars...i onda sam se pitao zašto sam to uradio...kad sam se vratio u kancelariju video sam da sam prethodno čitao nešto gde se pominjala reč Mars (ne sećam se više da li je bilo ime autora neke knjige ili članka ili ime nekog operativnog sistema)..uglavnom pročitana reč je imala efekat reklame...

možda to nije njegov posao...dao je svakome moć da se sam štiti... verom..i kad veruješ da te Bog štiti i to je vera koja radi svoje..
Religije kažu da jeste
Molitvom ostvarujemo kontakt sa božanskim

Mada ne potcenjujem i moć sugestije ali ne funkcioniše baš sve preko toga
Ljudski mozak jeste moćan al ne baš toliko da se sve njime objašnjava

Religije kažu da jeste
Molitvom ostvarujemo kontakt sa božanskim

Mada ne potcenjujem i moć sugestije ali ne funkcioniše baš sve preko toga
Ljudski mozak jeste moćan al ne baš toliko da se sve njime obkašnjava
Ne znam da li je van moje glave, nemam dokaza. Ali recimo razlikuj hvalisanje od propovedanja, i Sine moj, uzmi lekove,
sigurno nije moglo doci od mene :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back