- Poruka
- 115.415
Makso šta ti je smešno, da mi je znati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam udario fajzera, jer mi lekarka rekla da to ne smem jer je rizik, samo smem kineskuVakcine su posebna priča
Ja na primer nisam htela da se vakcinišem
Nisu placebo, mnogi su imali katastrofalne nuspojave , nego je suviše kratko vreme da bi se dovoljno ispitale i usavršile
Kao što vidiš, na svojoj sam strani, ne jedna propaganda ne utiče na mene
Jer kao dete odraslo u socijalizmu, znam dobro moć propagande, manipulacije i opsene nad masama
Zato nemam ni diferenciran politički stav

SmejuJa sam udario fajzera, jer mi lekarka rekla da to ne smem jer je rizik, samo smem kinesku
A to sto za SARS1 jos nije izasla vakcina za 20 godina a za SARS2 za godinu dana i to vise
njih, nema veze
Gde si videla da eksperimentalne vakcine smeju da se daju![]()
A cuj ako ne umrem uskoro, izlecicu srce i secerko ti nabacio srcanu bolest i secer?
ma hajde makso, to je samo u tvojoj glavi
neces valjda poverovati u tu propagandu srce i secer
dobro se ti napi i napusi da dostignes visu svest pa da vidis zdravog coveka![]()

E pa eto ja ne dobi nikakve komplikacije od vakcine koju navodno nisam smeo da primimSmeju
Očigledno
Istina je da se u ovom jezivom svetu ljudski život ne poštuje mnogo

Pa ne mora SVAKO da dobije!E pa eto ja ne dobi nikakve komplikacije od vakcine koju navodno nisam smeo da primim![]()
Ja se zahvaljujem Bogu sto sam preziveo do 2000, necu sad da sablaznjavam ljude sta sam sebi radioPa ne mora SVAKO da dobije!
Aman!
Zahvali se Bogu a ne placebu što ih nisi imao

ja sam primila tri fajzeraSmeju
Očigledno
Istina je da se u ovom jezivom svetu ljudski život ne poštuje mnogo
Zaplasivali su ljude od vakcina, pa je i tu bilo slucajeva, eto ta temperatura je negativni placebo...ja sam primila tri fajzera
i osamdeset posto njih u firmi su primili
na mnoga mesta ljudi su bili prinudjeni
ono sto sam htela reci je da osim temperature jedan dan i to po neko niko ali niko koga znam a znam mnoge nije imao nikakav problem zbog vakcine
ne propagiram nista niti smatram da ljudi treba da primaju vakcine, svakom od volje
samo gde je taj toliki svet sto je nastradao od vakcina
makso jesi pokusao sebe ubediti da mozes da letisZaplasivali su ljude od vakcina, pa je i tu bilo slucajeva, eto ta temperatura je negativni placebo...

Ja na žalost imam dosta oprečnih priča koje izbegavam da pričamja sam primila tri fajzera
i osamdeset posto njih u firmi su primili
na mnoga mesta ljudi su bili prinudjeni
ono sto sam htela reci je da osim temperature jedan dan i to po neko
niko ali niko koga znam a znam mnoge nije imao nikakav problem zbog vakcine
ne propagiram nista niti smatram da ljudi treba da primaju vakcine, svakom od volje
samo gde je taj toliki svet sto je nastradao od vakcina
Znas kako, tesko je osloboditi se materijemakso jesi pokusao sebe ubediti da mozes da letis
mozda uspes![]()

U principu ako neko veruje da ce mu vakcina naskoditi ne treba da uzima... jer ce mu onda naskoditi...Ja na žalost imam dosta oprečnih priča koje izbegavam da pričam
Ali....nikad nikom nisam rekla ni da treba ni da ne treba da se vakciniše
Jer ne mogu ništa da tvrdim 100%, a još manje da odlučujem o tuđim životima
Ima i toga,ko što rekoh,nije sve crno beloU principu ako neko veruje da ce mu vakcina naskoditi ne treba da uzima... jer ce mu onda naskoditi...
ti verujes u jacinu misli?U principu ako neko veruje da ce mu vakcina naskoditi ne treba da uzima... jer ce mu onda naskoditi...
Da, ne moze se sve strpati pod jedan kalup.Kao što ima ljudi koji su preživeli silne ratove a metak ih nije hteo a i onih koji su u miru nastradali od rikošeta na šenlučenjima
Da, verujem da je tako. Magija funkcionise na tu foru, neko kine kazes mu "mirise na bolest", i razboli se, kazes mu "na zdravlje",ti verujes u jacinu misli?
ono ako dovoljno verujes u nesto to ce se i desiti?

e pa ne funkcionise to bas takoDa, verujem da je tako. Magija funkcionise na tu foru, neko kine kazes mu "mirise na bolest", i razboli se, kazes mu "na zdravlje",
veruje u zdravlje i ne razboli se![]()
To su stara narodna verovanjae pa ne funkcionise to bas tako
mislis da si dovoljno jak da se ta osoba razboli od tvoje misli
sta ako je taj neko jaci od tebe?
citala sam nesto o tome i donekle mogu reci ok
ali mislim da si ti previse zagrizao u tome ali ok to je tvoj izbor i tvoje pravo

nije to crv da nema rak vec vera u izlecenjeTo su stara narodna verovanja
Moc ubedljivosti je fora. Tako ako se molis za necije izlecenje dzaba ako nisi dovoljno ubedljiva tom kome se molis, tj dzaba se molis ako taj ne zna.
Potom moj otac je imao 6 meseci zivota, mucinozni tumor prostate, ja ga uveravam da su pogresili dijagnozu, potom kombinovano
klasicna medicina i alternativna, on je lizao neki med sa travama i verovao da to pomaze, al ubacio sam mu crva da nema rak,
i jedan od tri slucaja prezivela na svetu, stiglo do pariskog kongresa![]()