- Poruka
- 78.346
ma valjaju, čuo sam, dobru vutruNi najmanje
Što je New age banalizovao neke drevne mudrosti i tehnike, ne znači da one ne valjaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma valjaju, čuo sam, dobru vutruNi najmanje
Što je New age banalizovao neke drevne mudrosti i tehnike, ne znači da one ne valjaju
Nisi shvatila zasto na svakoj kutiji cigara pise pusenje ubija.zasto ljudi stalno misle da su bas oni skapirali stvari kako treba?
mozda nisam ja
a mozda nisi ti
a mozda ni tvoje ni moje vidjenje stvari nije kako treba vec neko trece
pise jer je istinaNisi shvatila zasto na svakoj kutiji cigara pise pusenje ubija.
vidis ti si u normalnom stanju svesti pa to tako shvatas. Ja vidim da je to sugestija kako bi pusaci pomrli. Slike sahrane dece i odvratnihpise jer je istina
nece nikada prestati da se prodaje duvan jer bi mnogo ljudi ostalo bez posla
ovom recenicom industrija je zastitila sebe kao ono kad se reklamira lek pa na TV pricaju kako je dobar i leci sve i svasta a onda autoat na brzinu izmelje o stetnim indikacijama posavetujte se sa svojim lekarom i time su zastitili sebe da su vas ipak upozorili da tu ima i stetnosti
evo i ja ćumurim al ne sećam se astralavidis ti si u normalnom stanju svesti pa to tako shvatas. Ja vidim da je to sugestija kako bi pusaci pomrli. Slike sahrane dece i odvratnih
bolesti na evropskim kutijama to jos pojacavaju. Dakle tvoj um je materijalisticki, moj nije. Ja tako vidim drugacije...
moj je materijalisticki a tvoj emotivan pa tako vidis?vidis ti si u normalnom stanju svesti pa to tako shvatas. Ja vidim da je to sugestija kako bi pusaci pomrli. Slike sahrane dece i odvratnih
bolesti na evropskim kutijama to jos pojacavaju. Dakle tvoj um je materijalisticki, moj nije. Ja tako vidim drugacije...
da nije on persa u muskom oblikuevo i ja ćumurim al ne sećam se astrala![]()

to je samo izgovor jer je slab da baci gomno.moj je materijalisticki a tvoj emotivan pa tako vidis?
mozda ja dozivljavam da ti to vidis iz totalnog drugacijih razloga
a ako i vidis sahrane i sve ostalo ja mogu pomisliti da si jako sebican i prema sebi i prema drugima opravdavajuci cigarete ako vidis da vode u smrt
nije, maksa jeda nije on persa u muskom obliku![]()
Ne mozes da shvatismoj je materijalisticki a tvoj emotivan pa tako vidis?
mozda ja dozivljavam da ti to vidis iz totalnog drugacijih razloga
a ako i vidis sahrane i sve ostalo ja mogu pomisliti da si jako sebican i prema sebi i prema drugima opravdavajuci cigarete ako vidis da vode u smrt

meni je to okto je samo izgovor jer je slab da baci gomno.
ja priznajem da sam slab i više ne tražim izgovore
onda si ti totalno labilna licnostNe mozes da shvatis
Cigarete ne vode u smrt nego ubedjenje da vode u smrt
Kao i ubedjenje da je korona stvarna bolest da tim i tim simptomima. Dakle moras razmisljati malo drugacije i ne verovati
magiji i propagandi koja upravlja svetom![]()

Pa kad god krenem negde na put gde ne sme da se pusi ostavimto je samo izgovor jer je slab da baci gomno.
ja priznajem da sam slab i više ne tražim izgovore

Svakako, ja ne dobih koronu a ono oko mene svi bolesni, pa pricesca iz iste kasikice nas 300, ljubim ikone i rukeonda si ti totalno labilna licnost
nisu tebi emocije pojacane vec karakter ti je oslabljen![]()

i sta si sada time dokazao?Svakako, ja ne dobih koronu a ono oko mene svi bolesni, pa pricesca iz iste kasikice nas 300, ljubim ikone i ruke
Dete dobilo ja nisam
Ljubim dete, i ne dobih nepostojecu bolest jer u nju ne verujem, kao sto ne verujem u to da cigare ubijaju![]()
Sad pravis coveka od slame. Nema to veze sa drogom, ja svakako necu uciti dete porocima ideologiji i religijii sta si sada time dokazao?
jel ces i detetu reci
- znas ako verujes da droga nije stetna mozes se cero fiksati koliko god hoces
to je taj rad?

e onda može kad mora.Pa kad god krenem negde na put gde ne sme da se pusi ostavim![]()
sta je za tebe porok?Sad pravis coveka od slame. Nema to veze sa drogom, ja svakako necu uciti dete porocima ideologiji i religiji![]()
New age vutra?ma valjaju, čuo sam, dobru vutru![]()
Ja bih rekla - nemoj da se zajebeš ko ja!sta je za tebe porok?
hajd ovako
sta ces reci detetu za cigarete?
Svakako da je zdraviji od one elekstronskee onda može kad mora.
nije to makso čist duvan.
moji (pričao sam o bogatoj babi) su imali u posedu ogromne površne duvana.
danas ti je cigareta i taj nekada duvan što se gajio ko da porediš onu najjeftiniju paštetu sa čistim mesom.

lep odgovorJa bih rekla - nemoj da se zajebeš ko ja!
Dete ne voli cigarete.sta je za tebe porok?
hajd ovako
sta ces reci detetu za cigarete?
Nije baš sve takoNe mozes da shvatis
Cigarete ne vode u smrt nego ubedjenje da vode u smrt
Kao i ubedjenje da je korona stvarna bolest da tim i tim simptomima. Dakle moras razmisljati malo drugacije i ne verovati
magiji i propagandi koja upravlja svetom![]()
Pa iskren je!lep odgovor
ne mozes da zabranis ako hoce ali rekla si da nije bas ok i ako moze bolje ne