Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi shvatila zasto na svakoj kutiji cigara pise pusenje ubija.
pise jer je istina
nece nikada prestati da se prodaje duvan jer bi mnogo ljudi ostalo bez posla
ovom recenicom industrija je zastitila sebe kao ono kad se reklamira lek pa na TV pricaju kako je dobar i leci sve i svasta a onda autoat na brzinu izmelje o stetnim indikacijama posavetujte se sa svojim lekarom i time su zastitili sebe da su vas ipak upozorili da tu ima i stetnosti

pise jer je istina
nece nikada prestati da se prodaje duvan jer bi mnogo ljudi ostalo bez posla
ovom recenicom industrija je zastitila sebe kao ono kad se reklamira lek pa na TV pricaju kako je dobar i leci sve i svasta a onda autoat na brzinu izmelje o stetnim indikacijama posavetujte se sa svojim lekarom i time su zastitili sebe da su vas ipak upozorili da tu ima i stetnosti
vidis ti si u normalnom stanju svesti pa to tako shvatas. Ja vidim da je to sugestija kako bi pusaci pomrli. Slike sahrane dece i odvratnih
bolesti na evropskim kutijama to jos pojacavaju. Dakle tvoj um je materijalisticki, moj nije. Ja tako vidim drugacije...

vidis ti si u normalnom stanju svesti pa to tako shvatas. Ja vidim da je to sugestija kako bi pusaci pomrli. Slike sahrane dece i odvratnih
bolesti na evropskim kutijama to jos pojacavaju. Dakle tvoj um je materijalisticki, moj nije. Ja tako vidim drugacije...
moj je materijalisticki a tvoj emotivan pa tako vidis?
mozda ja dozivljavam da ti to vidis iz totalnog drugacijih razloga
a ako i vidis sahrane i sve ostalo ja mogu pomisliti da si jako sebican i prema sebi i prema drugima opravdavajuci cigarete ako vidis da vode u smrt

a ako i vidis sahrane i sve ostalo ja mogu pomisliti da si jako sebican i prema sebi i prema drugima opravdavajuci cigarete ako vidis da vode u smrt
to je samo izgovor jer je slab da baci gomno.
ja priznajem da sam slab i više ne tražim izgovore

Ne mozes da shvatis :P
Cigarete ne vode u smrt nego ubedjenje da vode u smrt :p
Kao i ubedjenje da je korona stvarna bolest da tim i tim simptomima. Dakle moras razmisljati malo drugacije i ne verovati
magiji i propagandi koja upravlja svetom :p

Svakako, ja ne dobih koronu a ono oko mene svi bolesni, pa pricesca iz iste kasikice nas 300, ljubim ikone i ruke :P
Dete dobilo ja nisam :P
Ljubim dete, i ne dobih nepostojecu bolest jer u nju ne verujem, kao sto ne verujem u to da cigare ubijaju :p
i sta si sada time dokazao?
jel ces i detetu reci
- znas ako verujes da droga nije stetna mozes se cero fiksati koliko god hoces
to je taj rad?

ma valjaju, čuo sam, dobru vutru :D
New age vutra?😀
Ona se konzumirala još i u old age-u
Skitima je bila glavna biljka- od konzumacije pa do tkanja i kupanja u pari od semenki bačenih na ognjšte u posebnim šatorima
Vutru su zabranili beli Amerikanci početkom prošlog veka, da bi satanizovali Crnce i Latinose kojima je to deo kulture vekovima
Pa i ona pesma La kukarača se odnosi na kola Panča Vilje koja nisu htela da krenu ako nemaju vutru da puše
Zvao ih je od milošte bubašvaba (kukarača)

e onda može kad mora.
nije to makso čist duvan.
moji (pričao sam o bogatoj babi) su imali u posedu ogromne površne duvana.
danas ti je cigareta i taj nekada duvan što se gajio ko da porediš onu najjeftiniju paštetu sa čistim mesom.
Svakako da je zdraviji od one elekstronske :P
U principu kada bi se oslobodili mogli bi i otrov da popijemo i da nam ne bude nista, ko u Bibliji :P

Ne mozes da shvatis :P
Cigarete ne vode u smrt nego ubedjenje da vode u smrt :p
Kao i ubedjenje da je korona stvarna bolest da tim i tim simptomima. Dakle moras razmisljati malo drugacije i ne verovati
magiji i propagandi koja upravlja svetom :p
Nije baš sve tako
A dokazano je da postoje i ne mali broj ljudi sa genom koji daje potpuni imunitet na koronu
Jeste stvarna bolest, propaganda je samo koristi
A razboljevaju se i umiru i mnogo duhovniji ljudi od tebe i mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back