- Poruka
- 113.722
Prilično...a jesi sigurna da si samo psa mazila...!??![]()
Mnogo su mi zanimljiviji nego ljudi
A ovo je stvarno retko lepa keruša francuskog buldoga koje obožavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prilično...a jesi sigurna da si samo psa mazila...!??![]()
A ko ti je rekao da se vencanje treba obaviti u crkvi a ne u nekoj dobroj kafani...!?ne priznajem ja ta venčanja koja nisu u pravoj crkviživš u grehu..pokaj se...
![]()
jos ako je u skupstini vrh aVencanje u opstini je vencanje pred Bogom
nema potreba drugde
a to moze biti bilo na kom mastu samo se dovedu maticari
A sta ako se ne desi i u opstini a zive zajedno...!?Vencanje u opstini je vencanje pred Bogom
nema potreba drugde
a to moze biti bilo na kom mastu samo se dovedu maticari
da to su neki uradilijos ako je u skupstini vrh a![]()
to ti je po definiciji blud... - vanbracna vezaA sta ako se ne desi i u opstini a zive zajedno...!?
...dakle nema ni maticara a ima samo njih dvoje koje su zaljubljeni,dakle zive zajedno i verni su jedan drugome...!??
kažem ti ja da ti je to devojka a ne žena...A sta ako se ne desi i u opstini a zive zajedno...!?
...dakle nema ni maticara a ima samo njih dvoje koje su zaljubljeni,dakle zive zajedno i verni su jedan drugome...!??
A Bibliski dokaz ???to ti je po definiciji blud... - vanbracna veza
sta je problem ozvaniciti vezu i ziveti moralno

Tako ti je po Zakonu drzaveA Bibliski dokaz ???
Dakle navedi citat koji definise formulacije "vanmbracna veza" i "ozvanicenje vea".![]()
ne spamuj temu..ovde samo neozbiljne stvari smeju da se iznose...A Bibliski dokaz ???
Dakle navedi citat koji definise formulacije "vanmbracna veza" i "ozvanicenje veza".![]()
zasto blud?to ti je po definiciji blud... - vanbracna veza
sta je problem ozvaniciti vezu i ziveti moralno pred Bogom
Meni je to potpuno istoA sta ako se ne desi i u opstini a zive zajedno...!?

Eto, mislimo isto!zasto blud?
sta jedan papir menja?
ako se dvoje vole, postuju, zive zajedno, sta je tu lose?
Zasto svedoci ne postuju zakon vlasti?Tako ti je po Zakonu drzave
a hriscani moraju da postuju Zakone - vlasti
Kako moze brak bez papira? to je samo veza
a po definiciji vanbracna veza je blud
Postuju sve zakone koji su u skladu sa Bozjim.Zasto svedoci ne postuju zakon vlasti?
Ne idu u vojsku a opet ce se taj zakon uvesti
dobro vece NecoDobro veče svima!![]()

Tako ti je po Zakonu drzave
Sama sebe pobijasPostuju sve zakone koji su u skladu sa Bozjim.
ne pobijamSama sebe pobijas
U redu,onda citiraj drzavni zakon koji nalaze da mladi moraju obavezno biti u braku da bi ziveli zajedno...Tako ti je po Zakonu drzave
Joj bre robi to se znmU redu,onda citiraj drzavni zakon koji nalaze da mladi moraju obavezno biti u braku da bi ziveli zajedno...![]()
Jel si ga izvukao sa korenom?Upravo sam malo pre samom sebi izvadio jedan zub. Trulina počela da me boli. Rekao sam nećeš više i uhvatio sam ga sa svoja dva prsta, koja sam pre toga naravno dobro oprao i povukao sam ga iz sve snage i izašao je napolje.