starogrčki bogovi su uglavnom bili sujetni...kao pravi ljudi...samo besmrtni i sa specijalnim moćimasujetan bi bio bog![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
starogrčki bogovi su uglavnom bili sujetni...kao pravi ljudi...samo besmrtni i sa specijalnim moćimasujetan bi bio bog![]()
zavrsices ti kod nas klevetnikaneću ti zameriti što si mi prefiks napisala sa malim b![]()
nema šta da me priznaje ili ne...samo da me stavi u knjigu kao Hermesa o čemu smo sinoć pisali... bila bi dosadna knjiga ako je samo Jehova tu...zavrsices ti kod nas klevetnika
mona osim jehovu drugog nikog ne priznaje![]()
bices bicesnema šta da me priznaje ili ne...samo da me stavi u knjigu kao Hermesa o čemu smo sinoć pisali... bila bi dosadna knjiga ako je samo Jehova tu...
ljudske osobine, kao u svakoj religiji.starogrčki bogovi su uglavnom bili sujetni...kao pravi ljudi...samo besmrtni i sa specijalnim moćima
možda me proglasi za demona...to je viši nivo od klevetnikabices bices
zli Hermes clan grupe klevetnika "D
u hrišćanstvu je Bog savršen, nema sujete..ne računam SZljudske osobine, kao u svakoj religiji.
aj neko i od mene da bude gorimožda me proglasi za demona...to je viši nivo od klevetnika![]()
hrist je imao ljudsku osobinu, samo što je on dao primer da se može živeti bez sujete i predrasuda.u hrišćanstvu je Bog savršen, nema sujete..ne računam SZ
mislim da niko od ljudi ne moze tako zivetihrist je imao ljudsku osobinu, samo što je on dao primer da se može živeti bez sujete i predrasuda.
koliko ljudi u stvarnom životu znaš da su savršeni kao Isus?hrist je imao ljudsku osobinu, samo što je on dao primer da se može živeti bez sujete i predrasuda.
ne mogu ni oni, ali teže ka tome, a nas ne interesujemislim da niko od ljudi ne moze tako ziveti
mozda monasi
meni je cilj da se potpuno oslobodim sujete..ne mogu ni oni, ali teže ka tome, a nas ne interesuje
tu je razlika
mozes li?meni je cilj da se potpuno oslobodim sujete..
ne znam..za sad sam zadovoljan kako mi ide...mozes li?
nema jer po bibliji samo je jedan čovek bez greha, međutim kao što rekoh bitan je put ka savršenosti a ne cilj. ionako po božijoj blagodati ćeš ući u njegovo carstvokoliko ljudi u stvarnom životu znaš da su savršeni kao Isus?
to s blagodaću su izmislili Isusovi sledbenici jer su bili lenji da se odreknu sujete i prigrle ljubav kao način života...a i raj su mislim izmislili...možda postoji raj za one koji posle mnogo reinkarnacija postanu savršeni kao Isus...nema jer po bibliji samo je jedan čovek bez greha, međutim kao što rekoh bitan je put ka savršenosti a ne cilj. ionako po božijoj blagodati ćeš ući u njegovo carstvo
Pa i Buda je bio savrsen...to s blagodaću su izmislili Isusovi sledbenici jer su bili lenji da se odreknu sujete i prigrle ljubav kao način života...a i raj su mislim izmislili...možda postoji raj za one koji posle mnogo reinkarnacija postanu savršeni kao Isus...
stvar je u tome što ne možeš da se oslobodiš sujete. ništa oni nisu izmišljali. kad su hteli da kamenuju preljubnicu šta im je isus rekao?to s blagodaću su izmislili Isusovi sledbenici jer su bili lenji da se odreknu sujete i prigrle ljubav kao način života...a i raj su mislim izmislili...možda postoji raj za one koji posle mnogo reinkarnacija postanu savršeni kao Isus...
ne znam koliko je ljubavi imao za bližnje..a mislim da je čak i negirao postojanje Boga ili je bio agnostik..nije propovedao ljubav prema Bogu...Pa i Buda je bio savrsen...
Hristu je poistovecivanje sa Bogom sujeta veca od obicnih ljudi. Isus je imao ludacku sujetu...ne znam koliko je ljubavi imao za bližnje..a mislim da je čak i negirao postojanje Boga ili je bio agnostik..nije propovedao ljubav prema Bogu...
sujeta je samo greška u načinu razmišljanja...kad porediš sebe s drugima van konteksta...u kontekstu neko ima manju neko veću vrednost, ali van konteksta kao ljudske duše kao mali delovi Boga svi smo jednake vrednosti..stvar je u tome što ne možeš da se oslobodiš sujete. ništa oni nisu izmišljali. kad su hteli da kamenuju preljubnicu šta im je isus rekao?
osim ako je stvarno bio Bog koji se rodio kao čovek..u tom slučaju nije imao sujetu nego je samo odražavao realnost..Hristu je poistovecivanje sa Bogom sujeta veca od obicnih ljudi. Isus je imao ludacku sujetu...
Nije bio Bog inace bi ga Jevreji priznali. Mi mozemo da kazemo ovo ili ono ali ako kazes da nista ne moze doci do Oca nego preko njegaosim ako je stvarno bio Bog koji se rodio kao čovek..u tom slučaju nije imao sujetu nego je samo odražavao realnost..