- Poruka
- 77.530
samo da mu ne cviknepodanik služi umesto ventilatora na ovoj vrućini...da maše velikim palminim listom i da posipa lotosove cvetove ispred nogu obožavane...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da mu ne cviknepodanik služi umesto ventilatora na ovoj vrućini...da maše velikim palminim listom i da posipa lotosove cvetove ispred nogu obožavane...![]()

Па некако је нејасна улога, да ли обожаватељ обожава њено величанство или има романтичне осјећаје према принцези?Nemam nista drugo![]()
od podanika stici ces do princaПа некако је нејасна улога, да ли обожаватељ обожава њено величанство или има романтичне осјећаје према принцези?
video sam kud to vodiod podanika stici ces do princa![]()
Ово к'о сапуница, само да се не отегне на тристо и кусур епизода.od podanika stici ces do princa![]()
hvala neco

ti si barem napredovaoОво к'о сапуница, само да се не отегне на тристо и кусур епизода.![]()
Ма ја сам стално висио у лимбу, ни тамо ни овамо, стога јој нисам занимљив лик за бајку, ал' ајд кад сам већ ту, па да ме негдје ћушне онако реда ради.ti si barem napredovao
Sale i ja ostali klevetnici![]()
pa ni manje ni vise nego pored svog kreveta da je hladis u tropskim danimaМа ја сам стално висио у лимбу, ни тамо ни овамо, стога јој нисам занимљив лик за бајку, ал' ајд кад сам већ ту, па да ме негдје ћушне онако реда ради.![]()
i greje u zimskim danimapa ni manje ni vise nego pored svog kreveta da je hladis u tropskim danima![]()
to je tako lepo recenoi greje u zimskim danima![]()

pa ni manje ni vise nego pored svog kreveta da je hladis u tropskim danima![]()
i greje u zimskim danima![]()
пааа, мислим да није имала на уму нешто такво, већ више у смислу да носим књиге и дијелим лифлете на штанду.mora i da se spavaпааа, мислим да није имала на уму нешто такво, већ више у смислу да носим књиге и дијелим лифлете на штанду.
![]()

Može da bude i plavi Kurasaoapsint?
Ма јок, она се чува за принца на белом коњу који ће јој на крају бајке помоћи у игри престола, мој крајњи домет је да будем паж или евентуално гардиста који статира са хелебардом кад њено величанство крене са свитом у шетњу.mora i da se spava![]()
pa cemu sluzi?Može da bude i plavi Kurasao
Neka biljka sa Kariba koja mu daje tu electric blue boju
Mada imam baš takav absint al ga nikad nisam pila
eh kad bih jos zaista ovako izgledala
Pa sam predlozi nesto hajdeЕх што си ми дала избор, па то изађе на исто. А има ли поданик још неку улогу, или само обожавање њеног величанства?
meni baš ličiš na osnovu one fotografije što si kačila juče...eh kad bih jos zaista ovako izgledala![]()