aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.267
kocegaznatiu žensko?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kocegaznatiu žensko?

Mona rekla da smo ti i ja najgori i da si ti princ zla a ja tvoj prvi asistentu žensko?

Nije možda nego jesam na jedno dobrih pet godina ako ne i više. Ulažem pare da sredim svoj fizički izgled ja sam u osnovi lep čovek, ali eto desilo se to što mi se desilo. Ali opet tvrdim da sam sigurno lepši od svih vas ovde.ti si se možda povukao al snimci nisu
i nemoj te duple standarde, imaš šansu da i ovde budeš popularan

ma pravi glumac si a mi azdajeNije možda nego jesam na jedno dobrih pet godina ako ne i više. Ulažem pare da sredim svoj fizički izgled, ja sam u osnovi lep čovek, ali eto desilo se to što mi se desilo. Ali opet tvrdim da sam sigurno lepši od svih vas ovde.
i drugi putHvala na reklami.![]()
Šta da kažem osobi koja je nesposobna da prihvati naučne činjenice?eto ni sada uopste nisi ukapirao sta sam ti napisala i ti nekom kazes da je mentol
važno je biti NAJMona rekla da smo ti i ja najgori i da si ti princ zla a ja tvoj prvi asistent![]()
ko je spominjo izgledNije možda nego jesam na jedno dobrih pet godina ako ne i više. Ulažem pare da sredim svoj fizički izgled ja sam u osnovi lep čovek, ali eto desilo se to što mi se desilo. Ali opet tvrdim da sam sigurno lepši od svih vas ovde.
Dovoljno mi je da vidim da se krijete iza svojih lažnih krstaričinih naloga. Ja sam se bar lepo i otvoreno predstavio.ma pravi glumac si a mi azdaje![]()
pa i ja sam sto nisi gledao i to bas juceDovoljno mi je da vidim da se krijete iza svojih lažnih krstaričinih naloga. Ja sam se bar lepo i otvoreno predstavio.

Gogili.ko je spominjo izgled![]()
Nisi možda fizički takva, ali jesi u duši.pa i ja sam sto nisi gledao i to bas juce
onako po izgledu vucem na zmijurinu pravu![]()
ma i fizickiGogili.
Nisi možda fizički takva, ali jesi u duši.

baš je đubreGogili.
Nisi možda fizički takva, ali jesi u duši.

Не знам шта је на репертоару, да ми предложиш неколико па да изаберем?koju ulogu zelis hajde predlozi nesto
Ne na direktan način, ali onako uvijeno. Da je bar rekla na direktan način više bi je poštovao.baš je đubre![]()
što mu nije lako?ajde ajde..šta ste navalili na čoveka? ko smo mi da ga ispravljamo? svako živi kako misli da treba i kako najbolje zna....nije njemu lako....skoro nikom nije lako u svojoj koži...svi imamo svoje probleme i ti problemi nam izgledaju veći od tuđih.....kad neko nije raspoložen za šalu ne šalite se na silu sa njim ili na njegov račun..
kad nekom nije do šale jednostavno zaobidje temu gde se ljudi šaleajde ajde..šta ste navalili na čoveka? ko smo mi da ga ispravljamo? svako živi kako misli da treba i kako najbolje zna....nije njemu lako....skoro nikom nije lako u svojoj koži...svi imamo svoje probleme i ti problemi nam izgledaju veći od tuđih.....kad neko nije raspoložen za šalu ne šalite se na silu sa njim ili na njegov račun..

to je bila reakcija njegove sujete na ono što ste rekli pre toga..ne misli on stvarno da ste bedni...što mu nije lako?
on kaže da smo mi bedni, znači nama nije lako![]()
Mozes biti moj podanikНе знам шта је на репертоару, да ми предложиш неколико па да изаберем?![]()
Evo svratih na jednu; al jaka je za mene ova vaša domaćazato cvrcni jednu domaću i zaboravićeš na vreme
Onda ne ulazitreba poseban pravilnik za kafane
zabranjeno unositi
bes
srdžbu
ljutnju
sujetu
predrasude
previše ozbiljnosti
negativnu energiju...

pozdravljam teEvo svratih na jednu; al jaka je za mene ova vaša domaća