Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti si se možda povukao al snimci nisu
i nemoj te duple standarde, imaš šansu da i ovde budeš popularan
Nije možda nego jesam na jedno dobrih pet godina ako ne i više. Ulažem pare da sredim svoj fizički izgled ja sam u osnovi lep čovek, ali eto desilo se to što mi se desilo. Ali opet tvrdim da sam sigurno lepši od svih vas ovde.

ajde ajde..šta ste navalili na čoveka? ko smo mi da ga ispravljamo? svako živi kako misli da treba i kako najbolje zna....nije njemu lako....skoro nikom nije lako u svojoj koži...svi imamo svoje probleme i ti problemi nam izgledaju veći od tuđih.....kad neko nije raspoložen za šalu ne šalite se na silu sa njim ili na njegov račun..

ajde ajde..šta ste navalili na čoveka? ko smo mi da ga ispravljamo? svako živi kako misli da treba i kako najbolje zna....nije njemu lako....skoro nikom nije lako u svojoj koži...svi imamo svoje probleme i ti problemi nam izgledaju veći od tuđih.....kad neko nije raspoložen za šalu ne šalite se na silu sa njim ili na njegov račun..
što mu nije lako?
on kaže da smo mi bedni, znači nama nije lako :D

kad nekom nije do šale jednostavno zaobidje temu gde se ljudi šale
a ako već svoj problem želi rešiti tako što će provocirati i svadjati se sa drugima ..... pa eto mi mu samo pomogli malo :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back