aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.267
koju ulogu zelis hajde predlozi nestoАли ниси овлаштени да кажеш, јел'те.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koju ulogu zelis hajde predlozi nestoАли ниси овлаштени да кажеш, јел'те.![]()
njega pita koju ulogu zeli a meni i Saletu sama dodelila bez konsultacijekoju ulogu zelis hajde predlozi nesto
kad ste negativcinjega pita koju ulogu zeli a meni i Saletu sama dodelila bez konsultacije![]()

Vama sam prvima dodelilanjega pita koju ulogu zeli a meni i Saletu sama dodelila bez konsultacije![]()

Kada bi mi takva došla na vrata. Nego su mi dolazile neke bakice.
Saleta i mene najvise volisVama sam prvima dodelila![]()

Vi ste mi najupecatljivijiSaleta i mene najvise volis![]()
odma bi postao JSKada bi mi takva došla na vrata. Nego su mi dolazile neke bakice.

Momentalno. Tresao bi se krevet.odma bi postao JS
lepo rekoh ja![]()

Da nema Saleta i mene bilo bi ti dosadnoVi ste mi najupecatljiviji![]()
Sa mnom.Da nema Saleta i mene bilo bi ti dosadno
S kim bi se toliko svadjala![]()
pa nije poenta samo u svadji a i svadjati se treba znatiSa mnom.
ništa što par godina u JS neće da popravipa nije poenta samo u svadji a i svadjati se treba znati
mislis ako dodjes i napises nekome da je glup i mentalno ogranicen da si ispao kul?
mislim da imas problem da se uklopis i normalno razgovaras sa ljudima
Tik tok sam odavno obrisao kao što me više neće biti ni na YouTube. Imam naloge koje koristim samo za gledanje.@Mr.Infinity jel jos uvek postavljas klipove na tik tok?
kako obrisao?Tik tok sam odavno obrisao kao što me više neće biti ni na YouTube. Imam naloge koje koristim samo za gledanje.
sad je u fazonu @ma kako je @Mr.Infinity preletac mozda ga prebaci u svedoke i eto princa![]()
dobra mala dobraništa što par godina u JS neće da popravisamo da Arijana nađe kontakt podatke one ribe iz Londona..
To je lažni profil nije moj. Pokušao sam da ih strajkujem, ali TikTok ne reaguje iako sam sve uredno prijavio.kako obrisao?
Ja upravo odgledala prilog gde objasnjavas odakle ti nadimak smeca![]()