Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovde sve neke opasne zivuljke :D
ja sam petlic da ne kazem kokosh :p
Znaš kako je petao opasan!
Ja gledala kod druga u "vikendici" koju je fenomenalno napravio od starog školskog autobusa, kako petao kad vidi jastreba na nebu, satera svoje koke pod autobus, a on ostane sav nakostrešen da se bije sa jastrebom!
Druga priča
Komšija moje babe imao one male petlove, kikireze
I siroti POŠTAR nije smeo da uđe u dvorište od njega!
Iako je mali,ima one mamuze i leti,pa ga je mučenog par puta gadno izgrebao!
Treća priča
Roditelji moje drugarice baš vole ukrasnu živinu
Imaju sve moguće patke,guske,paunove i naravno petla
Odu roditelji na more,ona dođe da nahrani ptice i urniše je petao i to onaj veliki
Mada moram priznati da je mnogo lep!

pre sam morska pijavica :zcepanje:
Misliš na onaj strašan vetar?

Nisam znala da ga ima i na Jadranu
Ovo je kod Dubrovnika
ajb2013-08-29-17h41m31s217.jpg

Da sam samo to radio. Nego sam za jedan izazov isprskao ceo Nivea sprej direktno u oči. Zašto? Tada u to vreme kada sam snimao za YT hteo sam da budem kopija Jack Ass-a.
što se žališ a hvališ se sad
samo sam ti dao mrvicu da shvatiš kako evolucija ume da se poigra, od majmuna stvori još većeg.
i nemoj opet da se žališ ili pretiš jer majmuni imaju veze sa evolucijom jer nisu dalje evoluirali. oni samo rade ono što vide nije im potreban razum.

ipak pre mislim na ove :D

pijavica.jpg

jeste da ih najvise ima u slatkim vodama ali se nadju i u slanim :D
Ono što su stari lekari koristili pijavice u lečenju, uopšte nije bezveze
One u pljuvački imaju antikoagulans da bi mogle da sisaju krv a on razbija trombove
Ima jedna odlična ruska krema za proširene vene sa ekstraktom pijavice

Ono što su stari lekari koristili pijavice u lečenju, uopšte nije bezveze
One u pljuvački imaju antikoagulans da bi mogle da sisaju krv a on razbija trombove
Ima jedna odlična ruska krema za proširene vene sa ekstraktom pijavice
Ne znam tačno za šta su koristili pijavice, ali mislim da je pre svega za spuštanje temperature...

što se žališ a hvališ se sad
samo sam ti dao mrvicu da shvatiš kako evolucija ume da se poigra, od majmuna stvori još većeg.
i nemoj opet da se žališ ili pretiš jer majmuni imaju veze sa evolucijom jer nisu dalje evoluirali. oni samo rade ono što vide nije im potreban razum.
Kada prijave ne vrede neka ide sve u tri lepe.
Ti ni o majmunima ne znaš ništa. Majmuni su jako inteligentne životinje. Evo ovaj majmun vozi bicikl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back