To zbog popularnosti pio?Ko god da je pio šampon navukao se na evoluciju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To zbog popularnosti pio?Ko god da je pio šampon navukao se na evoluciju...

Da sam samo to radio. Nego sam za jedan izazov isprskao ceo Nivea sprej direktno u oči. Zašto? Tada u to vreme kada sam snimao za YT hteo sam da budem kopija Jack Ass-a.To zbog popularnosti pio?
Znaš kako je petao opasan!ovde sve neke opasne zivuljke
ja sam petlic da ne kazem kokosh![]()
Čak i onom ko te ne zna, jasno je da nisi kokoš!moja baba sto je imala petla kljucno me za nogu kada sam bila dete i od tada se i kokoske plasim hahahahah
al sve sto si ispricala odnosi se na petla a ja ispadam kokosh a ne petlic![]()
pre sam morska pijavicaČak i onom ko te ne zna, jasno je da nisi kokoš!![]()

Misliš na onaj strašan vetar?pre sam morska pijavica![]()
Ne znam samo kad ćeš ponovo početi da negiraš evoluciju, i da prenosiš razgovore sa Bogom...Da sam samo to radio. Nego sam za jedan izazov isprskao ceo Nivea sprej direktno u oči. Zašto? Tada u to vreme kada sam snimao za YT hteo sam da budem kopija Jack Ass-a.
Završio sam sa tobm predstavom. Publici sam se lepo pklonio. Nema potrebe za reprizom. Vreme je za nove predstave.Ne znam samo kad ćeš ponovo početi da negiraš evoluciju, i da prenosiš razgovore sa Bogom...

što se žališ a hvališ se sadDa sam samo to radio. Nego sam za jedan izazov isprskao ceo Nivea sprej direktno u oči. Zašto? Tada u to vreme kada sam snimao za YT hteo sam da budem kopija Jack Ass-a.
Ono što su stari lekari koristili pijavice u lečenju, uopšte nije bezvezeipak pre mislim na ove
![]()
jeste da ih najvise ima u slatkim vodama ali se nadju i u slanim![]()
Koristi se jos uvek i ta metoda se danas zove hirudoterapijaOno što su stari lekari koristili pijavice u lečenju, uopšte nije bezveze
One u pljuvački imaju antikoagulans da bi mogle da sisaju krv a on razbija trombove
Ima jedna odlična ruska krema za proširene vene sa ekstraktom pijavice
Ne znam tačno za šta su koristili pijavice, ali mislim da je pre svega za spuštanje temperature...Ono što su stari lekari koristili pijavice u lečenju, uopšte nije bezveze
One u pljuvački imaju antikoagulans da bi mogle da sisaju krv a on razbija trombove
Ima jedna odlična ruska krema za proširene vene sa ekstraktom pijavice
Kada prijave ne vrede neka ide sve u tri lepe.što se žališ a hvališ se sad
samo sam ti dao mrvicu da shvatiš kako evolucija ume da se poigra, od majmuna stvori još većeg.
i nemoj opet da se žališ ili pretiš jer majmuni imaju veze sa evolucijom jer nisu dalje evoluirali. oni samo rade ono što vide nije im potreban razum.
jesi li gledao kako pas računa ili peva, papagaja kako priča?Kada prijave ne vrede neka ide sve u tri lepe.
Ti ni o majmunima ne znaš ništa. Majmuni su jako inteligentne životinje. Evo ovaj majmun vozi bicikl.
nekada za sta se koristilo ne znam ali znam da se danas koristi za tromb za kozmetiku, tretmani podmladjivanja i tako ....Ne znam tačno za šta su koristili pijavice, ali mislim da je pre svega za spuštanje temperature...
Može li u školu?Kada prijave ne vrede neka ide sve u tri lepe.
Ti ni o majmunima ne znaš ništa. Majmuni su jako inteligentne životinje. Evo ovaj majmun vozi bicikl.
vid NeceKada prijave ne vrede neka ide sve u tri lepe.

Za spuštanje pritiskaNe znam tačno za šta su koristili pijavice, ali mislim da je pre svega za spuštanje temperature...
https://recipe-cpsa.com/hirudoterapija-drevna-metoda-lijecenja-u-novome-svjetlu/Ne znam tačno za šta su koristili pijavice, ali mislim da je pre svega za spuštanje temperature...
Ja ne smem to da čitam!