Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki put drugačiji
Ima ih bukvalno nekoliko stotina
Al lako ćeš je prepoznati po halucinacijama

o sale dolazila je svaki put sa nekim drugim nickom ostavljala postove i cekala da budu odobreni
ja bih pobrisala i upucala je i ona bi posle dva sata ili sutradan opet dosla i isto uradila
stavljam onda u ad acta

pa mogu shvatiti vegetarijance oni koji koriste ribu i proizvode od zivotinja tipa mleko, jaja
al vegani .... gledajuci ove sto su bili ovde .... nije bas zdravo ... mnogo agresivnosti
A upravo to propagiraju, da njihov način ishrane smiruje
Uverili smo se da nije baš tako!
Meni to veganstvo deluje ko neka sekta!
Eto moj brat u Budimpešti upisao sina u neku alternativnu bogznakakvu privatnu školu koju drži veganski par!
I tamo nema druge hrane osim veganske!
Umesto da kao i u većini takvih škola deca imaju da biraju

Moja drugarica je čuvala stan nekoj drugoj veganki i ova joj je branila da jede meso u njenom praznom stanu u kome nije prisutna
Šta je to ako ne sekta!

A upravo to propagiraju, da njihov način ishrane smiruje
Uverili smo se da nije baš tako!
Meni to veganstvo deluje ko neka sekta!
Eto moj brat u Budimpešti upisao sina u neku alternativnu bogznakakvu privatnu školu koju drži veganski par!
I tamo nema druge hrane osim veganske!
Umesto da kao i u većini takvih škola deca imaju da biraju

Moja drugarica je čuvala stan nekoj drugoj veganki i ova joj je branila da jede meso u njenom praznom stanu u kome nije prisutna
Šta je to ako ne sekta!
Zar ti se brat ne pribojava da u jednom momentu mu dete ne prihvati veganstvo kao nesto ok
sto po meni uopste nije ok

Na sve!
Virus ne postoji, dinosaurusi ne postoje, čipuju nas vakcinama, zaprašuju nas koronom preko kemtrejlsa, vodi se sveti rat između globalista i suverenista, i sve moguće nebuloze
Mala bratanica se uplašila od mene i pobegla plačući jer sam nosila masku! :(
Razumem te
Postoje ljudi koji u svemu vide sto ti kazes teorije zavere
pa znas za ono kako su ljudi stalno komentarisali da nas svaku noc zaprasuju iz aviona
i da je sve istina ne mogu ziveti u strahu i teoriji zavere
jednostavno nemam gde pobeci i onda i ne razmisljam o tome

Razumem te
Postoje ljudi koji u svemu vide sto ti kazes teorije zavere
pa znas za ono kako su ljudi stalno komentarisali da nas svaku noc zaprasuju iz aviona
i da je sve istina ne mogu ziveti u strahu i teoriji zavere
jednostavno nemam gde pobeci i onda i ne razmisljam o tome
Ovde su ti bolesnici tukli i maltretirali jadne radnike koji su kolima po zemlji zaprašivali komarce
Kao sipaju im koronu!!!!!!
Dobro, nije baš moj brat to radio, ipak je civilizovan

Ima ponešto i istinito u tim teorijama, ovaj svet nije lepo mesto i ne vladaju njime dobri ljudi, al oni odu u fantazmagorije!
apsolutno se slazem sa tobom
pa jos juce sam ovde pisala, spominjala rat u ukrajini
svi ko navijaci na tribinama a mene neka tuga uhvati kad vidim snimke na televizoru
a da ne pricamo o borbama i u drugim delovima sveta koje su pale u senku zbog ovog rata

apsolutno se slazem sa tobom
pa jos juce sam ovde pisala, spominjala rat u ukrajini
svi ko navijaci na tribinama a mene neka tuga uhvati kad vidim snimke na televizoru
a da ne pricamo o borbama i u drugim delovima sveta koje su pale u senku zbog ovog rata
U Africi svakodnevno ginu deca vojnici al svet zabole za to jer nemaju ekonomski interes

ja sam misica i želim mir u svetu ✌️
s-l500.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back