Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i zelene i plave i crvene
ja sam ti nešto ko australopitekus u evoluciji 🤣
Kakve su se nekada ovde bitke vodile
Tada je religija i zivela , znalo se za noc po dvadeset stranica samo u kafani ispisati.
Kazne, banovi leteli su samo tako, po nas pet sest smo znali popiti vitamin C al i smejali smo se salili razgovarali.
Nekada su forumasi bili srcaniji sada sve nesto ..... cast izuzecima

Ja praznim septičke jame. Nije neki poso al mora od nečega da se živi...

1654149384211.png

šta želiš, kuća časti?
sto me bre guras u kafanu, kao da me ne znas?
kupio ja 2, zapravo 3 pakle, jer je greskom otkucala puta 3, pa ja reko' daj i tu trecu, da ne ponistavamo racun sad, kad ona rece - imas kafu od mene [sto je pogresila]... a ja reko' - ali ja pijem samo sa medom... i pricam ja zeni - reko', ladno cu da odem na kafu sa jednom, kako me ti tretiras

e, ja posteno prema svima, a i ti kako me tretiras, gore od zene, citam da sam spamer?! ja?! zasto me guras u kafanu? ceO svet pOludeo, samo jos ja trebam? pa ko ce da upravlja ovom zemljom onda? arijana? ti? bajden? vucIc? ocete... MOJ...

P,S ajd ja castim, kupio sam novi auto. ima lane departure, vec sam ga iskljucio, samo mi bipce, kad gazim linije, a ja njih mnogo volim da gazim

$410 rata, viski $45 litar i po, gorivo $5 galon, pljuge $6,5, ali moras po dve da kupis da ti oduzmu $2 - samo pitajte sta vas zanima

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back