Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao prvo,lajkuje se ono sto poddrzavas u suprotnom - tvoje je lajkovanje licemerno !!!
bilo je stvari sa kojima se slažem...zato sam ti lajkovao
A ja sam ti lepo potrazio da navedes konkretno dokaze za to konkretno samaranje a dokaza od tebe nema...sta mislis,kakog to tebe zapravo cini ?
ceo tvoj nastup je takav...agresivan...
Moguce je da uopste ne razumes hriscanstvo stoga imas i pogresna ocekivanja.
za mene hrišćanstvo je ljubav prema Bogu i bližnjima..a ti vidi koliko se nalaziš u tome..
Hmmm,ovo je isto kao da nekom opalis samarcinu i onda mu kazes da to nisi uradio da ga fizicki povredis.
opalio sam šamarčinu tvojoj sujeti...i jesi okrenuo drugi obraz ili si reagovao sujetom?
.Potpuno irelevantno kad je vera u pitanju....

A jesi li ti mozda pun ljubavi ?
nisam...voleo bih da jesam...na tome se radi godinama i decenijama..počinje se sa obuzdavanjem sujete jer je ona najveći ometač ljubavi...a uporedo se ide sa razvojem ljubavi...ti si još u fazi neobuzdane sujete..
Konkretno sto se mene tice,licno smatram da ima jos PUUUNO prostora u mom srcu kojeg trrebam popuniti time ali ti takodje mogu reci da nikog ne mrzim ( mada ne kazem da nema ljudi koji su mi odbojni ali se trudim da svoje osjecaje drzim pod kontrolom)...
dobro..pohvalno
Svi smo mi ponekad sujetni i to je mozda problem danasnjice...
da...to je najveći problem ne samo današnjice nego kroz celu istoriju ljudskog roda..
ali to ne znaci da nas nase slabosti trebaju ogranicavati da ne govorimo istini kada je to zaista potrebno.
...ali prostora za popravljanje uvek ima !!!
slažem se

ceo tvoj nastup je takav...agresivan...
I opet ti kazem - navedi citat gde se vidi moja agresivnost ako li toga nemas onda je red da se izvinis zbog neosnovane optuzbe.

za mene hrišćanstvo je ljubav prema Bogu i bližnjima..a ti vidi koliko se nalaziš u tome..
Dakle tako inspisrisan ljubavlju dolazis k meni i opaljujes samarcinu ?
E bas si "lepo" razumeo hriscanstvo...

opalio sam šamarčinu tvojoj sujeti...i jesi okrenuo drugi obraz ili si reagovao sujetom?
Ne.nisam nego sam te pitao " ,ako li sam kriv iznesi dokaz a ako li nisam - zasto me udaras ?
Ovako je radio Isus a cini mi se da si nekako propustio tu realnost u tom tvom razumevanju hriscanstva...e sad ako je Isus zbog toga,po tebi,bio "sujetan"onda nek ti bude,eto i ja sam "sujetan".

nisam...voleo bih da jesam...na tome se radi godinama i decenijama..počinje se sa obuzdavanjem sujete jer je ona najveći ometač ljubavi...a uporedo se ide sa razvojem ljubavi....
A to radis tako sto druge neosnovano,dakle bez ikakvih dokaza,optuzujes da nisu hriscani ( da nemaju ljubavi,da nastupaju agresivno i t.d.) a kad se oni brane ti im opaljujes samare...cisto onako,da bi ti nekako nekako uspeo pouzdati svoju suetu ?!

.ti si još u fazi neobuzdane sujete
...zato sto iznosim Bibliske istine koje znam i zato sto se verbalno branim legitimnim putem kad me budu napali kao sto ti trenutno radis ?
Ili si nekako uspeo procitati moje srce i tako stekao "dragocene"podatke koje si ovako galantno izneo na forumu ??? :D

Poslednja izmena:
I opet ti kazem - navedi citat gde se vidi moja agresivnost ako li toga nemas onda je red da se zivinis zbog neosnovane optuzbe.

Dakle tako inspisrisan ljubavlju dolazis k meni i opaljujes samarcinu ?
E bas si "lepo" razumeo hriscanstvo...

Ne.nisam nego sam te pitao " ,ako li sam kriv iznesi dokaz a ako li nisam - zasto me udaras ?
Ovako je radio Isus a cini mi se da si nekako propustio tu realnost u tom tvom razumevanju hriscanstva...

A to radis tako sto druge neosnovano,dakle bez ikakvih dokaza,optuzujes da nisu hriscani ( da nemaju ljubavi,da nastupaju agresivno i t.d.) a kd se oni brane ti im opaljujes samare...cisto onako,dabi ti nekako uspeo pouzdati svoju suetu ?!

...zato sto iznosim Bibliske istine koje znam i zxato sto se verbalno branim legitimnim putem ?
Ili si nekako uspeo procitati moje srce i tako stekao "dragocene"podatke koje si ovako galantno izneo na forumu ??? :D
i dalje nastupaš sa pozicije sujete i grčevito braniš svoju vrednost a napadaš moju....ništa nisi naučio iz onog što sam ti napisao...ne znaš ti šta je hrišćanstvo..doći će ti možda s godinama...

i dalje nastupaš sa pozicije sujete i grčevito braniš svoju vrednost a napadaš moju....ništa nisi naučio iz onog što sam ti napisao...ne znaš ti šta je hrišćanstvo..doći će ti možda s godinama...
Zaboravljas da je ovo javna diskusija,forum gde svi mogu videti nase diskusije stoga tacno znaju koji je od nas taj koji napada a koji se brani...

Cuj, ti ne vodis nikakav dijaliog, samo ponavljas iste izjave bez ikakve zelje da diksutujes, a ignorises validne argumente.
Ja to zovem mantranje.
ja volim aeternum da čitam kad piše na psihologiji i kad je pisala o koroni...Tad ne mantra...ovde na religiji mora sama sebe naglas da ubeđuje u kavez vere u koji se zatvorila..mada kaže često i ovde nešto što vredi pročitati

ja volim aeternum da čitam kad piše na psihologiji i kad je pisala o koroni...Tad ne mantra..
hvala

Ma prilaze nam dve svedokinje, meni i zeni na ulici.
Kaze jedna mojoj zeni: Nudimo vam vecni zivot.
Moja zena na to: ja ne zelim vecno da zivim.
Odose u zbunu :P
Eto vidis to je plitko gledanje
otkud ti znas koje su te dvezene
jel im pise na celu da su JS?
svako ko ti pridje je JS?
pa ok ne moras da zivis ni ti ni tvoja zena
koji to ljudi ne vole zivot :huh:

IMG-0514bdc51ae8bfc71491764851cfb66c-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back